Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Lac du Causse

Top Faciliteter
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til Le Lac du Causse

Le Lac du Causse er en skøn trestjernet campingplads beliggende nær naturskønne Dordogne i Frankrig. Som navnet antyder, ligger pladsen helt ned til søen Lac du Causse. På pladsen er der sjov for hele familien i form af en swimmingpool samt diverse aktiviteter til enhver aldersgruppe, såsom paddleboards eller pedalbåde. Uden for pladsen er der desuden rig mulighed for at gå på opdagelse i Frankrigs smukke natur og de bakkede områder omkring campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Boliger - Camping Le Lac du Causse

Camping Le Lac du Causse i Frankrig

Ferie med afslappende stemning

Ferie med afslappende stemning

Mærk den afslappende franske atmosfære på den lille campingplads i Correze. Nyd udsigten fra din lounge stol over den smukke sø på campingpladsen. Herfra kan man nyde smukke cykelture eller vandreture i det smukke landskab omkring pladsen. Der er også et utal af vandsportsaktiviteter ved søens strand: sejlads, kajak, fiskeri og vandcykler. Hvis man vil slappe af kan man også nyde det dejlige sand på stranden.

Gode bademuligheder

Gode bademuligheder

På campingpladsen finder du en stor og dejlig swimmingpool, som hele familien kan nyde. Poolen er beliggende kun 500 m fra selve campingområdet og er god til såvel store som små gæster. Derudover er der skønne og smukke sandstrande langs søen, hvor både børnefamilier og pensionister kan nyde solen og den flotte udsigt over søen. På gåben er der kun 300 m ned til søen fra campingområdet eller blot 300 m til vandsjov og hygge.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

På selve campingpladsen kan du nyde en god frokost eller alt det andet som menuen tilbyder, samt noget dejligt at drikke. Man kan også købe frisk brød i campingpladsens butik. Tre kilometer fra campingpladsen ligger der en købmand og en bager, mens der er syv kilometer til det nærmeste store supermarked. Derudover, ligger Collonges la Rouge og Turenne lige i nærheden, hvor man også kan tage på restaurant og nyde den dejlige lokale mad.

Pladsen aktiviteter

Pladsen aktiviteter

På pladsen er en lang række aktiviteter og underholdning til både børn og voksne. Til de mindste er der et skønt legeområde. Derudover findes en bowlingbane 500 m fra campingområdet, hvor hele familien kan more sig. På pladsen findes derudover et vandsportscenter, som tilbyder leje af blandt andet paddleboard, pedalbåd og kajak. Faktisk er søen Lac du Causse et kendt internationalt sted blandt roere. Tilknyttet søen er der derfor et kontroltårn, ni redningsbåde og forskellige baner. Du kan desuden leje cykler eller mountainbikes og prøve nogle af de populære mountainbikeruter eller orienteringsbaner. Derudover er der mulighed for at fiske i søen eller tage på klatreture i det skønne, grønne område.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Campingpladsen er beliggende i et naturskønt område tæt på Dorogne- og Corréze-dalen. I nærheden finder du desuden Collonges-la-Rouge og Turenne, som er på listen over de smukkeste landsbyer i Frankrig. Du har altså rig mulighed for at tage på forskellige ture, mens du holder ferie på campingpladsen. Kun ti minutter fra pladsen kan du eksempelvis besøge den skønne by Brive la Gaillarde og dens skønne marked. I byen finder du desuden en chokoladefabrik og et skønt museum. Du kan også med fordel medbringe golfsættet og tage forbi golfbanen de Planchetorte.