Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Le Manoir de Ker an Poul Camping

Alt det får I:
Masser at se i området
Flere pools og vandrutsjebaner
Restaurant og bar
Aktiviteter for alle børn og voksne
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Pak badetøjet, og tag til Le Manoir de Ker an Poul Camping

Hvis I har brug for et afbræk fra den travle hverdag, skal I pakke badetøjet og tage ungerne med til Bretagne i Frankrig. Her finder I nemlig Le Manoir de Ker an Poul Camping, hvor der virkelig bydes på mange sjove og afslappende timer. Der er aktiviteter for alle aldre, og så er der op til flere pools, hvor ungerne kan få mange timer af dagen til at gå. Det bliver en rejse, I kommer til at mindes med glæde i lang tid. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Vandsport
Vandpolo

Velkommen til Le Manoir de Ker an Poul Camping

Et campingparadis for vandhunde

Et campingparadis for vandhunde

Der er ingen tvivl om, at Le Manoir de Ker an Poul Camping først og fremmest er en suveræn campingplads for dem, der elsker at bade. Der er nemlig både udendørs og indendørs pools, og så er der hele tre sjove vandrutsjebaner, så der er underholdningsgaranti for alle. Hvis I har brug for en pause fra de vilde vandlege, er der naturligvis også et opvarmet boblebad, hvor alle nerver kan falde til ro.  

På Le Manoir de Ker an Poul Camping har de virkelig forstået at udnytte deres vandland. I kan nemlig deltage i konkurrencer i eksempelvis vandpolo, og I kan deltage i vandgymnastik hver eneste morgen. Derudover kan I trygt lade børnene få svømmeundervisning af de ansatte livreddere på campingpladsen, der underviser i forskellige svømmeteknikker.

Masser at lave for hele familien

Masser at lave for hele familien

Skal børnene underholdes på land, er der masser af muligheder. De kan f.eks. tage et smut forbi legepladsen eller være aktive med bordtennis, være med i sportsturneringer på multisportsbanen eller hygge sig i spillelokalet. Skal de mindre børn fra 5-12 underholdes, kan de have det sjovt i børneklubben eller komme ud og ride på ponyer. Vil I hygge jer sammen som familie, kan I bl.a. deltage i temaaftenerne.

Udforsk Bretagne

Udforsk Bretagne

Bretagne er en af de mest interessante franske regioner, og her kan I både opleve smuk natur, lækre strande, masser af god mad og vin og selvfølgelig også interessante, historiske og kulturelle begivenheder og seværdigheder. Lej cykler på campingpladsen, og tag ud og udforsk nærområdet. 

Først og fremmest skal I opleve den bretonske madkultur. Der er så utroligt mange lækre oplevelser her, at det næsten er overvældende. Det bretonske køkken handler om friske, lokale råvarer, og her er det især grøntsagerne, der er i højsædet. Hjemmedyrkede blomkål og artiskokker er blot to af de grøntsager, som det bretonske folk værdsætter meget højt.  

Derudover er Bretagne kendt for de mange søde specialiteter, de byder på. I kan eksempelvis opleve verdens bedste saltkaramel, og den passer mirakuløst godt til de verdensberømte bretonske pandekager, som I heller ikke må gå glip af.

Nordvestfrankrigs skaldyrsmekka

Nordvestfrankrigs skaldyrsmekka

Når I tager til Bretagne, er I nødt til at smage friske skaldyr. I kan ikke besøge dette smukke område uden at have sat tænderne i de lokale rejer, muslinger, østers og hummere. Nordvestfrankrig generelt og Bretagne specielt er kendt for at have nogle af de bedste skaldyrsretter, der overhovedet kan opdrives. Derfor bliver I nødt til fx at opleve en lokal udgave af moules-frites. Denne ret består helt simpelt af hvidvinsdampede blåmuslinger, der serveres med hjemmelavede pommes frites og hjemmelavet aioli. Prøv den på campingpladsens restaurant.