Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Mas de Champel

Top Faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Top Faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet

Velkommen til Camping Le Mas de Champel

Går du og drømmer om en sommerferie, hvor du kan være omringet af smuk natur, samtidig med at dine børn kan slå sig løs i en stor pool, så er Le Mas De Champel det helt rigtige sted for dig og familien. Her finder du en campingplads, der har noget for alle og enhver, hvad end du er til naturoplevelser ud over det sædvanlige, en aktiv ferie eller ren afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Mountain bikes, Cykler (børn)

Boliger - Camping Le Mas de Champel

Camping Le Mas de Champel i Frankrig

Ferie i naturpark på sydøstkysten

Ferie i naturpark på sydøstkysten

La Mas De Champel er en campingplads, der i langt de fleste tilfælde rummer alt det, som langt de fleste ønsker på deres sommerferie. Pladsen er beliggende i det franske område Ardéche, der er en del af en stor naturpark midt på Frankrigs sydøstlige kyst. Campingpladsen ligger i frodige omgivelser omringet af frodige bjergesider, som tilføjer ro til omgivelserne. På pladsen finder du aktiviteter, hvor hele familien kan deltage.

Stor pool og badesø

Stor pool og badesø

Pladsen tilbyder en stor pool og en separat børnepool, hvor børnene trygt kan lege. I børnepoolen er der installeret en vandlegeplads, så der kan gå mange timer i det tempererede vand. Hvis I gerne vil uden for pladsen, så ligger søen lige i nærheden, der grænser op til et strandlignende område. Søens ferskvand er især velegnet til de mindre børn, så de ikke får saltvand i øjnene.

Indkøbsmuligheder og restaurant

Indkøbsmuligheder og restaurant

På pladsen finder du en restaurant samt en tilhørende par. Hver tirsdag og torsdag afholdes der tema-aftener i restauranten, hvor du som beboer på pladsen kan deltage. De andre dage kan du finde et væld af forskellige retter på menukortet, og der vil være en speciel menu til børnene. Der er også mulighed for at benytte sig af takeaway, hvis I hellere vil spise hjemme. Le Mas de Champel har et lille supermarked på pladsen, der har de mest gængse varer på hylderne. Her finder du frisk frugt, snacks, kolde drikkevarer og nogle lokale varer. Vil du handle større ind, ligger der flere supermarkeder i det nærliggende område.

Børnefaciliteter og aktiviteter

Børnefaciliteter og aktiviteter

Foruden de mange børnefaciliteter, som en stor legeplads, trampoliner og et lille legeparadis i børnepoolen, så er der også en række andre aktiviteter for hele familien. Tag et spil bordtennis eller volleyball på pladsen, eller lej en kano for en dag og tag på familietur. Du kan også trække dig tilbage i pladsens wellnessafdeling, som du kan tilgå mod betaling.

På opdagelse og hyggelige byer

På opdagelse og hyggelige byer

Campingpladsens beliggenhed lægger op til, at du udforsker den frodige natur i området Ardéche. Du kan på campingpladsen leje cykler, og du kan også tage familien i hånden og gå ud på opdagelse. Én times kørsel væk finder du byen Romans-sur-lsére, der er et besøg værd, og vil du gerne til storbyen, så ligger Lyon mindre end to timers kørsel væk.