Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Mas des Chênes

Alt det får I:
Flot beliggenhed
To swimmingpools
Badestrand ved Le Gardon d'Anduze
Spændende område omkring pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool

Velkommen til Camping Le Mas des Chênes

Camping Le Mas des Chênes ligger ved den lille by Lezan i den sydligste del af Frankrig. Ved udmundingen af floden Le Gardon d’Anduze finder I denne dejlige campingplads, der er et ideelt udgangspunkt for en aktiv ferie. Her kan I vandre i Cavennes bjergene eller udforske områdets spændende kultur med charmerende middelalderbyer og vinmarker så langt øjet rækker. På pladsen har mange dejlige faciliteter, der kan glæde både store som små. I finder for eksempel to swimmingpools, en lille legeplads og en skøn badestrand ved floden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
June - September
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Ridning
Billard / pool
Boule
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Underholdning (dag)
July - August
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Generelt
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Egnet til
, Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Omgivelser
Tætteste by
1 km

Camping Le Mas des Chênes i Sydfrankrig

Spændende bademuligheder

Spændende bademuligheder

Camping Le Mas des Chênes har helt specielle bademuligheder, som I næppe vil støde på hver dag. Selvom der er et lille stykke ud til Middelhavet og der brede sandstrande dér, vil I som gæster på campingpladsen stadig have let adgang til skønne bademuligheder. Pladsen har nemlig direkte adgang til floden Le Gardon d’Anduze, hvor der ligger en lille strand som kun feriegæsterne kan bade ved. Vandet i floden er kendt som noget af det reneste af sin slags i Frankrig. Desuden har pladsen en stor swimmingpool, samt en mindre børnepool. Derfor er der bademuligheder for både store som små, uanset om I er til strand, hav, floder eller pool.

Aktiv ferie i smuk natur

Aktiv ferie i smuk natur

Camping Le Mas des Chênes er meget velegnet, hvis I ønsker en aktiv ferie i smukke naturomgivelser. Pladsen ligger for foden af  Cavennes bjergene, hvis smukke bjergskråninger indbyder til vandreture. Bjergene ligger endda på UNESCO’s verdensarvsliste. Området er også ideel til udfordrende cykelture. Dertil kan I leje kanoer til sjove og fascinerende sejlture på floden Le Gardon d’Anduze. Det klare vand i floden er også velegnet til fiskeri, hvortil I kan leje fiskeudstyr på via campingpladsen. På pladsen finder I også mange sportsfaciliteter, hvor I kan prøve kræfter med forskellige sportsgrene. I kan spille fodbold, badminton, bordtennis og petanque. Børnene kan også slå sig løs på den lille legeplads eller lege i det oppustelige legeland med gynger og klatremuligheder. 

Spis godt på ferien

Spis godt på ferien

På en ferie til Sydfrankrig skal I selvfølgelig forkæle jer selv med alle de velkendte franske lækkerier. Dette kan I oplagt gøre i den dejlige restaurant på pladsen. Den franske sommervarme giver også lysten til kolde og læskende is. Det kan I heldigvis købe i den lille bar, hvor der, udover de lækre is, også serveres læskende drinks. Hvis I godt kan lide at lave med selv imens I er på ferie, er der også gode muligheder for dette. I kan nemlig købe ind i det lille marked på pladsen, hvor der i højsæsonen er et bredt udvalg af lækkert fransk bagværk til morgenbordet. Var det noget med et nybagt baguette eller en sprød croissant?

Mange spændende oplevelser i området

Mange spændende oplevelser i området

Det er en oplevelse i sig selv at udforske den smukke franske natur i området. Her byder floden Le Gardon d’Anduze på mange flotte syn, hvor gamle flotte broer breder sig over floden. Foruden de mange aktive og naturskønne oplevelser, har området også en rig kultur med mange spændende byer. Området er for eksempel et velkendt vinområde, hvorfor det er oplagt at besøge de mange vingårde. Den charmerende middelalderby Anduze ligger kun 8 kilometer fra pladsen, og er bestemt værd at besøge. Her kan udforske de mange små markeder, eller hvad med at tage en hyggelig tur med damptoget? Listen af spændende oplevelser er næsten udtømmelig, men også Trabuc grotterne byder på fascinerende naturoplevelser