Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Le Méditerranée-Plage

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Vandrutsjebane
Multibane, Lazy river, rutsjebane (rør)
Udendørs pool
ferskvand, opvarmet
Grill tilladt
Kul
Fodbold
Tennis

Camping Le Méditerranée-Plage i Frankrig

Camping Le Méditerranée er beliggende i vidunderlige og smukke Languedoc. Her er der rig mulighed for, at slappe af ved poolen eller havet. Ved byen Argelès-sur-Mer, blot 2 km. fra pladsen, finder I de smukke sandstrande. Pladsen tilbyder togservice til stranden for et mindre beløb. Poolområdet byder på flere swimmingpools samt forskellige rutsjebaner, og hvis solens stråler skulle blive for meget, er der også indendørs pool. Desuden byder Camping Le Méditerranée på wellness område med spa, massage, sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. For de mere aktive er der masser af daglig underholdning, sportstuneringer, bordtennis og børneklub. På pladsens egen restaurant og bar kan I nyde en lækker pizza eller prøve de regionale specialiteter. Vi anbefaler en spændende dag på Parc de Valmy med rovfugleshows, et besøg til den middelalderlige by Carcassonne samt natmarked i Argelès-sur-Mer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Lazy river, rutsjebane (rør)
Udendørs pool
ferskvand, opvarmet
Solbadningsområde
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Volleyball, Fodbold, Basketball
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Cykeludlejning
Børnesæde, Cykler (børn), Mountain bikes, Familiecykler
Basketball
Aquarobics
Bueskydning
Billard / pool
Boule
Sportsturneringer
Andre faciliteter
Bilvask
Sikkerhedsboks
Læge
Kun højsæson
Information
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Hæveautomat
På pladsen
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
ID armbånd/kort
Refunderbart depositum
WiFi
afgrænset område (gratis nogle områder)
Sprog som tales
Fransk, Tysk, Hollandsk, Engelsk
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Strygejern
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Omgivelser
Nærmeste busstation
5 km
Nærmeste hospital
16 km
Nærmeste lufthavn
Beziers, 10 km
Nærmeste marked
5 km
Nærmeste supermarked
16 km
Nærmeste togstation
10 km
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Restauranter / barer
Snackbar
Pizzaria
Bar
Isbod
Restaurant
Undendørsterrasse
Take away
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Wellness faciliteter
Massage
Skønhedbehandlinger
Butikker
Basar
Souvenirs
Supermarked
Frisør
Butik

Praktisk information

Man bliver opkrævet et refunderbart gebyr for ID armbånd.

Boliger - Camping Le Méditerranée-Plage

Læs mere om Camping Le Méditerranée-Plage

Camping Le Mediterranee Plage - Languedoc

Camping Le Mediterranee Plage - Languedoc

Camping Le Medierranee Plage er en af de mest populære campingpladser i Languedoc, og den er et hit blandt familier. Fra pladsen er der direkte adgang til en god sandstrand, men der er også rig mulighed for at få en forfriskende dukkert i en af mange pools på stedet. Der er altid liv på campingpladsen, hvilket især skyldes de mange sportsaktiviteter og underholdningstilbud fra animationsteamet.

Pool og strand

Pool og strand

Hele familien kan gå fra jeres mobile home og direkte ud til den populære sandstrand i Languedoc. Her kan I slappe af, få sand mellem tæerne og plaske i det lækre badevand. I pladsens poolkompleks er der også rig mulighed for at plaske med vand. Højdepunktet i det store poolområde er den 23 meter lange vandrutsjebane. Det kan dog blive endnu vildere, hvis man begiver sig op i den 47 meter lange vandrutsjebane, der tilmed er formet som et rør. Der er pools for både børn og voksne, og rundt om kan man smide sig på en solseng på solterrassen.

Aktiviteter

Aktiviteter

På Camping Le Mediterranee Plage er det umuligt at komme til at kede sig. Børnene kan underholdes med legepladsen og en stor hoppeborg. Pladsen har desuden et område, hvor ponyer, geder, grise og høns går frit rundt. For børnene er der også lavet akrobatiske workshops, hvor de kan lege med trapezer, trampoliner og jonglering.

Aktiviteter for hele familien omfatter fodbold, tennis og skydning med bue og pil. I kan også deltage i vandgymnastik, der arrangeres af pladsens underholdningsteam. Blot 200 meter fra pladsen kan I leje surfboards eller sejle, hvis I vil ud på vandet og være aktive. Er I mere til fast grund under fødderne, udlejer campingpladsen cykler og mountainbikes, så I kan udforske området uden for pladsen.


Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Det er muligt at handle i pladsens supermarked. Her kan I få de mest basale ting til familieferien, eller hvis I selv ønsker at lave mad. Campingpladsen har sin egen slagter, hvor I kan finde kød af god kvalitet. Der er også en bager, hvor I kan hente friskbagt brød hver morgen. Ellers finder I en butik med tobak og en gavebutik, hvor I kan købe sjove ting til minde om jeres ferie. Hvis I ikke selv vil lave mad, kan I besøge pladsens gode restaurant, hvor I kan smage lokale vine og få god fransk mad. Den nærmeste by, Portiragnes, ligger kun tre kilometer væk, og her kan I også tage hen for at besøge de små butikker eller restauranter.

I området

I området

Der er mange ting at se uden for pladsen. Hvis I ikke kan få nok af at bade og lege i vand, skal I besøge Aqualand i byen Cap d’Agde. Her er sjove vandrutsjebaner, vandlegepladser og bølgebassiner, som kan underholde både børn og voksne. Hvis der skal endnu mere fart over feltet, kan I besøge Europark Vias. Det er Frankrigs største forlystelsespark, og den ligger kun fem kilometer fra campingpladsen. Parken laver nogle gange et stort fyrværkerishow, så hvis I er heldige, kan I også opleve det.

Mere roligt går det for sig i Séte, som er en hyggelig kystby, der er gennemboret af en masse kanaler. Det betyder, at havet når helt ind til byens centrum, og I vil altså møde mange af de lokale, når de kommer sejlende i deres egen båd, når de eksempelvis skal ud og handle