Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Millau Plage

Alt det får I:
Restauranter og købmand
Storslåede naturomgivelser
Sport og leg for børnene
Pool med udsigt
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Restaurant

Camping Millau Plage – ferie i smukke naturomgivelser

Camping Millau Plage ligger naturskønt ved flod, bjerg og skov. Idylliske egetræer, der er flere hundrede år gamle, huser små egernfamilier og skaber de perfekte rammer for Camping Millau Plage, der ligger lige ved floden Tarn. Vil I opleve unik natur, befinder I jer på det perfekte sted tæt på nationalparken Grand Causses, som indeholder 1.000 km afmærkede vandrestier. Når I ikke slapper af på den familievenlige campingplads med alle de skønne faciliteter, er der altså rig mulighed for at komme på eventyr i naturen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, June - September
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August

Velkommen til Camping Le Millau Plage

Masser af vand

Masser af vand

Floden byder på masser af mulighed for at dyrke vandsport, kano- eller kajaksejlads eller at tage en forfriskende dukkert, men I behøver slet ikke at bevæge jer uden for Camping Millau Plage for at køle af i vandet. Campingpladsen har nemlig også deres helt egen swimmingpool samt et soppebassin for de allermindste. Trænger I til en slapper, mens de mindste tumler i vandet, så læn jer tilbage i liggestolene, og nyd den smukke udsigt, uanset om I køler ned på campingpladsen eller ved floden.

Mad og drikke på Camping Millau Plage

Mad og drikke på Camping Millau Plage

I kan købe alle de fornødenheder, I skal bruge til måltiderne, i Camping Millau Plages egen købmandsbutik. På jeres egen plads kan I selv tilberede maden, men  I kan også vælge at gøre det endnu nemmere og bestille fra pizzeriaet eller en af campingpladsens to restauranter. Her kan I både nyde lækre internationale retter og smage på det lokale køkken.  

Til den lille sult er der også en snackbar, I kan besøge i løbet af dagen, hvor I bl.a. kan få is og andre lækre forfriskninger. Står den på fest, hygge og god stemning, så nyd en drink i den udendørs bar, mens I får et spil dart eller blot nyder den skønne udsigt.

Rig mulighed for aktiviteter

Rig mulighed for aktiviteter

Camping Millau Plage byder på masser af aktiviteter. I sæsonen er der dagligt underholdning for børnene, som også kan benytte campingpladsens legeplads. Der er en multisportsbane, bordtennis og petanque. 

Det venlige personale i receptionen er også altid behjælpelige med at skabe et overblik over de mange mulige aktiviteter uden for campingpladsen.

Besøg verdens højeste bro

Besøg verdens højeste bro

Fra Camping Le Millau Plage og byen Millau kan I næsten ikke undgå at se den smukke bro Viaduc de Millau. Det er til dato verdens højeste vejbro, og den er et smukt syn fra mange vinkler. Besøg f.eks. Jardin des Explorateurs, hvor der er en smuk udsigt til broen, og hvor I også finder et museum, der omhandler broen.  

Millau er en hyggelig by, der er fyldt med historiske bygninger, og som især er kendt for fremstillingen af lædervarer. Gå en tur gennem de smalle gader, eller besøg en af de mange hyggelige caféer.