Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Moulin

Alt det får I:
Poolkompleks med 3 pools
Masser faciliteter og aktiviteter for store og små
Wellnessområde
Spændende område omkring pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sten, 100 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, 168 m²
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Top faciliteter
Strandtype
Sten, 100 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, 168 m²
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas

Camping Le Moulin er for hele familien

Har I lyst til at tage på campingferie i smukke omgivelser i Frankrig? Så er campingpladsen Le Moulin måske lige noget for jer. Campingpladsen ligger langt floden Le Moulin og er omgivet af fantastisk natur. Campingpladsen ligger i Jura-området i Frankrig og er omgivet af både søer og bjerge. Le Moulin byder samtidig på sjove oplevelser for hele familien. I kan blandt andet nyde det store poolområde og dyste i forskellige sportsgrene på multisportsbanen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sten, 100 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, 168 m²
Indendørs pool
Fleksibel overdækn., 120 m², Opvarmet
Baby pool
Opvarmet, 24 m²
Solbadningsområde
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Bordtennis
Petanque
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Volleyball
Wellness faciliteter
Dampbad
Sauna
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Kajakudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson
Organiserede udflugter
Cykelture
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Pizzaria
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Hollandsk, Tysk
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
4 km

Camping Le Moulin i Frankrig

Campingparadis med natur

Campingparadis med natur

Campingpladsen Le Moulin er et sandt paradis for naturelskere. Hvem elsker ikke at holde ferie i smukke omgivelser? Campingpladsen er samtidig børnevenlig med masser af aktiviteter for store og små. I kommer ikke til at kede jer på campingpladsen, hvor der blandt andet er et vandland, et wellnessområde og masser af sportsaktiviteter, som I kan give jer I kast med. I kan eksempelvis spille badminton, petanque, basket og fodbold på pladsen.

Pool og wellnessområde

Pool og wellnessområde

Uanset hvordan vejret er, kan I nyde en forfriskende dukkert på Le Moulin. Campingpladsen har nemlig et stort vandland, hvor der både er en inden- og udendørs pool. Vandlandet har tre udendørs pools, hvor der er plads til hele familien. Indendørs er der en stor pool, en børnepool og en jacuzzi. Hvis I trænger til at komme helt ned i gear, så kan I besøge campingpladsens wellnessafdeling, hvor der blandt andet er hammam og sauna. Hvis I trænger til en dukkert ude i naturen, så kan I bade i floden Le Moulin, der løber langs pladsen. Her er der rig mulighed for en forfriskende dukkert i smukke omgivelser.

Restaurant, indkøb og bar

Restaurant, indkøb og bar

Le Moulin har både snackbar og bar. I baren kan I købe drinks, is og snacks, som kan slukke tørsten og stille den værste sult. I snackbaren kan I købe lidt større måltider. I kan også bestille maden til at tage med, hvis I har lyst til at nyde et måltid derhjemme. I snackbaren kan I desuden bestille morgenbrød og kage, som I kan hente om morgenen. Campingpladsen har en lille købmandsbutik, hvor I kan købe de mest nødvendige ting. I kan sagtens lave et lækkert måltid ud af de varer, som kan købes på campingpladsen. Hvis I vil købe større ind, skal I lidt mere end to kilometer væk. Her finder I et stort supermarked, hvor I kan købe endnu flere varer.

Aktiviteter dagen lang

Aktiviteter dagen lang

Der er rig mulighed for at dyrke sjove aktiviteter på campingpladsen. Der er et stort multisportsområde, hvor I blandt andet kan spille badminton, volley, basket og fodbold. I sommermånederne arrangerer campingpladsen store sportsturneringer på multisportsbanen og i en af de store pools i vandlandet. Børnene kan lege på de mange legepladser eller deltage i børneklub, hvor der er skemalagt sjov. Om aftenen kan I nyde campingpladsens underholdningsshows.

Ud og opleve området

Ud og opleve området

Når I holder ferie i det smukke Jura-område, er det oplagt at nyde den skønne natur. Derfor kan I med fordel tage på vandreture og cykelture i området. I kan også dyrke forskellige vandsportsgrene og nyde floden Le Moulin. I kan eksempelvis leje kanoer og kajakker. I området finder I desuden smukke slotte, dejlige strande og vandfaldene The Hérisson, der uden tvivl er et besøg værd, når I holder ferie i denne smukke dele af Frankrig.