Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Palace

Alt det får I:
Underholdning for hele familien
Smuk beliggenhed
Poolområde med vandland
Tæt på sandstrand
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 500 m
Antal standpladser
Antal: 215
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 500 m
Antal standpladser
Antal: 215
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Fælles grill område

Velkommen til Camping Le Palace

Camping Le Palace er en campingplads beliggende mellem Atlanterhavet og flodmundingen Goronde. En smuk og frodig fyrreskov omgiver campingpladsen, hvor du finder et stort vandland og kort afstand til smuk og ægte sandstrand. Camping Le Palace tager sine i gæster i hånden, så du får skabt de bedste ferieminder. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 215
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Fælles grill område
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
1.5 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
500 m
Strandtype
500 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Badeshorts ikke tilladt
Indendørs pool
Opvarmet
Badehætte (frivilligt)
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Udendørs pool (opvarmet)
Andre faciliteter
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Underholdning
Mini klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Lokale produkter
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 215
Antal stjerner
4 stjerner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Hav, 500 m
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Sauna

Camping Le Palace i Frankrig

Et besøg på Camping Le Palace

Et besøg på Camping Le Palace

Camping Le Palace er luksuscamping på ny. Hele familien tages imod med åbne arme, hvor campingpladsens personale står klar til at opfylde ethvert ferieønske, du måtte have. Udover det kæmpe vandland med forskellige rutsjebaner og andre faciliteter, tilbyder Le Palace camping aktiviteter i løbet af dagen. Mens du deltager i sportsturneringer eller vandgymnastik, kan de små børn blive en del af børneklubben, lege på legepladsen og deltage i andre aktiviteter, så børnene får skabt nye venskaber.

Med både pool og strand

Med både pool og strand

Hos Camping Le Palace behøver du ikke vælge, om du og din familie er til pool eller strand. Vandlandet som er en af campingpladsens hovedområder, tilbyder faciliteter til mange timers underholdning. Du finder blandt andet flere vandrutsjebaner - både for de modige og mindre modige. Du finder et spaområde med sauna, dampbad og boblebad. Og du finder vilde floder, hvor store som små vil få mange grin. Vandlandet er naturligvis også tilgodeset de mindre børn, hvorfor de trygt kan være med. 400 meter fra pladsen finder du den smukke strand Naiades. Fra dine første skridt i sandet vil du kunne mærke, hvor ægte og fin en sandstrand du besøger. Stranden lægger både op til afslapning og aktiviteter. Du finder både surfskole og mulighed for sandyacht og skaterpark i området.

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

På pladsen finder du en restaurant, hvor du kan tage hele familien med. På restauranten er der ingen begrænsninger for, hvor ofte du kan spise. Derfor behøver du ikke selv at lave mad på din ferie. I løbet af dagen og aftenen kan du i baren finde kolde drinks eller andre forfriskninger. Disse kan du nyde i de skyggefulde sider af pladsen eller i solen på terrassen. Du finder et mindre supermarked, hvor du kan købe de mest nødvendige madvarer og andre husholdningsartikler. Du vil finde madvarer, som de lokale spiser. I højsæsonen har du i supermarkedet mulighed for at købe friskbagt brød og kager.

Aldrig kedeligt på Le Palace

Aldrig kedeligt på Le Palace

Camping Le Palace sørger for alle gæster. Derfor finder du en række forskellige faciliteter, som du som gæst frit kan bruge. Du finder en tennisbane, en bordfodbold, en minigolfbane samt en petanquebane. Camping Le Palace arrangerer hver eftermiddag forskellige turneringer og underholdningsshows, som du kan deltage i eller nyde sammen med din familie. For de mindste børn mellem fire og 12 år tilbyder campingpladsen en miniklub. Her leges der på den store legeplads og med hinanden. Der tilbydes også en teenageklub for de ældre, hvor nye venskaber får mulighed for at udvikle sig gennem sportsaktiviteter og andre sociale aktiviteter.

Meget mere end camping

Meget mere end camping

Camping Le Palace ligger i det sydvestlige Frankrig, hvor du har mulighed for at besøge byen Soulac sur Mer. Her kan du se omkring 500 villaer, der er bygget i ægte sølvkyststil. I denne by finder du alverdens butikker, restauranter og barer, hvorfor du med god samvittighed kan sætte en hel dag af. Er du til noget mere aktivt, kan du finde et sted at springe i faldskærm i en afstand af to kilometer. Inden for 15 kilometer kan du spille paintball og blot inden for en kilometer kan du tage familien med på rideskole. Dine teenagere har desuden muligheden for at gå på natklub mindre end en kilometer fra campingpladsen.