Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Kulturelle seværdigheder
Stort poolområde med havudsigt
Kulinariske madoplevelser i området
Masser af underholdning og konkurrencer
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 450 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 450 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El

Camping Le Palavas – et luksusophold for jer, der elsker vandet

Elsker I at komme i vandet? Så er Camping Le Palavas en oplagt feriedestination for jer! Campingpladsen ligger i Languedoc-regionen i den sydlige del af Frankrig. Ud fra kysten er der en kyststrækning med vand til begge sider. Der er gode muligheder for at blive kølet af i vandet med hav på begge sider og pool på selve campingpladsen. Faktisk har campingpladsen udendørs pool, opvarmet pool, børnepool, vandrutsjebane, afslappende boblebad og en terrasse, hvor I kan slikke sol. Uanset om I er en børnefamilie, et par eller en gruppe venner, som gerne vil nyde tiden sammen tæt ved vandet, så er Le Palavas et sted, hvor I kan prøve kræfter med alle slags vand- og strandaktiviteter. Efter en omgang Pétanque på campingpladsen kan I nyde mad fra bageriet, pizzeriaet eller slappe af i jacuzzien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 450 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Teenage klub
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Multisportsbane
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Bananbåd
Dykkerskole
Paddleboard udlejning
Vandcykeludlejning
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Le Palavas

Poolområde med havudsigt

Poolområde med havudsigt

På Camping Le Palavas kan I nyde et stort poolområde, og så har I endda havudsigt imens. Der er masser af muligheder for enten at slappe af i vandet eller plaske rundt og have det sjovt. I finder nemlig både en opvarmet, udendørs pool med vandrutsjebaner, et legeområde, en børnepool og et boblebad. Og så kan I naturligvis slikke sol på solterassen. Bliver I trætte af klorvand, er der direkte adgang til havet fra campingpladsen. 

Har I brug for at koble helt af og nyde tilværelsen, kan I hoppe i jacuzzien på campingpladsen eller snuppe en afslappende massage eller nyde en skønhedsbehandling lidt uden for området.

Camping Le Palavas – luksus til enhver smag

Camping Le Palavas – luksus til enhver smag

Har I lyst til at slappe af med en fiskestang, eller har I mere lyst til at prøve kræfter med kitesurfing, windsurfing, kajak eller lign., så er der gode muligheder ved Le Palavas. Udover de fantastiske muligheder for at komme i vandet kan I nyde godt af de mange tilbud i nærheden. Der er tale om en fodboldbane, en volleybane, en basketballbane og en golfbane. 

Derudover vil der være temafester, shows og livemusik på campingpladsen. Er I konkurrencemennesker, kan I nyde de forskellige arrangementer, der bliver afholdt på fodboldbanen eller en af de andre baner. Kort sagt kommer I ikke til at kede jer, når I opholder jer ved Le Palavas, hvor mulighederne synes uendelige.

Gå ikke klip af den kulinariske oplevelse

Gå ikke klip af den kulinariske oplevelse

Frankrig er kendt som landet, der moderniserede køkkenet. Det har haft stor betydning for restauranter verden over, og derfor finder man noget af verdens mest udsøgte mad i Frankrig. I den sydlige del af Frankrig, især i Languedoc-regionen, vil maden være fransk men med inspiration fra Spanien.  

Efter at have nydt en mindeværdig dag sammen, kan I tage en kort gåtur til en af de fire restauranter i nærheden, som begge har udsigt til havet. L’Albatros er en flot indrettet restaurant, der har fået gode anmeldelser, og hvor I kan nyde den franske mad, der vil være inspireret af omgivelserne og havet. 

Har I mere lyst til en bar og grill, så kan I opsøge Portugril, der også befinder sig i gåafstand fra campingpladsen. Grillen har fået fine anmeldelser, og der er modsat på de andre restauranter mulighed for at få bragt maden ud.

Nyd kulturen i Frankrig

Nyd kulturen i Frankrig

Sydfrankrig er fuld af skønne seværdigheder, som I kan gøre en dag ud af i området. Kort fra campingpladsen ligger Cathédrale de Maguelone, som er en flot, gammel kirke, der ligger et fantastisk naturskønt sted. I det 19. århundrede var der en konflikt mellem ejeren af grunden og den lokale borgmester, som har ført til en opførsel af La Porte de Maguelone. Denne kan I se for enden af det smukke område.  

Efter et par dage på stranden er det oplagt at tage ud og se Frankrigs seværdigheder med egne øjne. Lige nord for campingpladsen ligger Montpellier, som er en fantastisk, gammel, fransk by. Her i byen kan I rigtigt få et indblik i fransk kultur. Halle Tropisme ligger nær byens centrum og er et kulturcenter, hvor I kan få jer det store overblik over Frankrigs rige kulturliv. Hvis I er en børnefamilie, så er en tur til Carcassonne-slottet en mindeværdig måde at bruge eftermiddagen. Her vil børnene kunne fordybe sig i historie om riddere, prinsesser og endda købe souvenirs som sværd og andre fortidsgenstande. 

Alt i alt kan I få en fantastisk ferie ved Camping Le Palavas, der må siges at være kendetegnet ved den fantastiske lokation med hav på begge sider, sjove arrangementer og aktiviteter, som enhver kan nyde.