Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Parc de Bormes

Alt det får I:
Smukke omgivelser
Poolområde med børnepool
Underholdning og sportsaktiviteter
Aktiviteter for store og små
Top faciliteter
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Bordtennis
Tennis
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Bordtennis
Tennis
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Camping Le Parc de Bormes i det lækre Côte d’Azur

Camping Le Parc de Bormes ligger i Côte d’Azur-området i Sydfrankrig. Côte d’Azur, den azurblå kyst, er også kendt som den franske Riviera og strækker sig mellem grænsen op til Italien og hen til Rhone-flodens delta. Campingpladsen er placeret midt i et bakket landskab, hvor der er flot Middelhavs-natur og kun fire kilometer til stranden. Det er det ideelle feriested til familier, der elsker sol, varme og afslapning. Derudover er hunde velkomne mod betaling, så alle familiemedlemmer kan komme med på ferie. På campingpladsen kan I bl.a. hoppe i poolen eller holde jer beskæftiget med sport, børneklub eller liveshows. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Teenage klub
Alder 12-17 år
TV Rum
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Diskotek
4 km
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Brætspil
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen

Velkommen til Camping Le Parc de Bormes

Nyd den udendørs pool og strand

Nyd den udendørs pool og strand

Slap af ved campingpladsens udendørs pool, og hop i det kølige vand, når I har brug for at køle af. Lad familiens mindste plaske i den lave børnepool, og besøg campingpladsens lækre spa- og wellnessområde. Hvis I bliver trætte af klorvand, ligger stranden blot fire kilometer fra Camping Le Parc de Bormes, hvilket gør det nemt at tage på små udflugter til det azurblå hav og den hvide strand i løbet af jeres ophold, hvis I har lyst til det.

Snacks i lange baner

Snacks i lange baner

På campingpladsen er der en snackbar, hvor I kan købe snacks i løbet af dagen. Derudover er der lagt op til, at campingpladsens gæster selv sørger for at handle ind i lokalområdet under opholdet eller inden ankomst. I kan leje en grill, hvis I en aften har lyst til at lave jeres egen grillfest. Camping Le Parc de Bormes er klassisk campingplads, hvad angår mad og service, men til gengæld så bugner det med aktivitetstilbud på campingpladsen. Der er en kort tur til nærliggende byer som fx LaVerrerie, hvor I finder supermarkeder.

Aktiviteter på campingpladsen for store og små

Aktiviteter på campingpladsen for store og små

Campingpladsen tilbyder en børneklub for børn i alderen 5 til 12 år og en teenageklub for teenagere i alderen 12 til 18 år. Her er der mulighed for at deltage i minidisco og andre sjove aktiviteter om dagen. Aktiviteter såsom udflugter og gåture, karaoke, filmaften, trylleshows, kabaret og koncerter kan også opleves på campingpladsen og er for hele familien. Der er arrangementer som cocktailkonkurrencer og skumfester for de ældste børn og voksne i familien. Er I glade for konkurrencer og sport, kan I deltage i vandgymnastik, yoga og pétanque- og badmintonturneringer.

Camping Le Parc de Bormes tilbyder forskellig slags udlejning lige fra brætspil til køleskabe. Er der ikke plads i bilen til familiens mindstes campingseng, kan disse lejes, ligesom babybad og højstol. Derudover finder I både legeområder for børn i alderen 2 til 13 år, et bibliotek og et TV-område.

Gå på opdagelse i nærområdet

Gå på opdagelse i nærområdet

Der er en række sjove aktiviteter få kilometer fra campingpladsen, hvor I kan tage ud på havet og fiske, tage på ridetur, spille golf eller stå på jetski. I Bormes-området finder I Au Fil du Ciron, en svævebane- og luftaktivitetspark, samt kajak- og kanosejlads med Club de Canoë-Kayak de Bormes. Derudover er der en masse flot natur lige udenfor campingpladsen, som indbyder til en masse gåture.