Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Petit Trianon

Alt det får I:
Restaurant med terrasse
Swimmingpool og jacuzzi
Børnevenligt område
Underholdningsteam til børn
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Tennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Tennis

Luksuscamping ved middelalderborg

På campingpladsen Le Petit Trianon vil I hurtigt finde ud af, at campingferie sagtens kan være luksuriøst. I vil hurtigt slappe af i de skønne og historisk rige omgivelser, og der er masser af sjove, underholdende samt lærerige aktiviteter for hele familien. Campingpladsen har et skønt poolområde med jacuzzi, der er oplagt til at nyde solen sammen med familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Indendørs pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Lille afslapppende plads
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
3 km
Nærmeste marked
10 km
Nærmeste supermarked
10 km
Tætteste by
10 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn)
Minigolf
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Organiserede udflugter
TV Rum
Underholdning (dag)

Velkommen til Camping Le Petit Trianon

Camping med mange muligheder

Camping med mange muligheder

Campingferie byder på utroligt mange muligheder, og det er altid en god oplevelse for familien at tage på luksuriøse campingferier over hele Europa. Dette gælder også for campingpladsen med det elegante navn, Le Petit Trianon, der ligger i det smukke Loire-Atlantique område i Frankrig. Når du og din familie ankommer til campingpladsen, vil I med det samme bemærke, at I aldrig vil komme til at kede jer på jeres valgte destination.

Swimmingpool og luksus

Swimmingpool og luksus

Når I gerne vil tage jer en opfriskende dukkert, kan I gøre det på ægte fransk og luksuriøs maner, for den udendørs swimmingpool befinder sig lige foran middelalderborgen. Og hvis det alligevel skulle gå hen og blive køligt midt om sommeren i Frankrig, kan I sagtens tage en svømmetur, for swimmingpoolen bliver varmet godt og grundigt op. Desuden er der en jacuzzi, også opvarmet selvfølgelig, hvis forældrene vil slappe af, mens børnene svømmer om kap i poolen.

Mange skønne aktiviteter

Mange skønne aktiviteter

Selv de mest vandglade børn trænger måske en gang imellem til en pause fra svømmeriet. Derfor er der på campingpladsen sørget for, at når jeres børn har fået rigeligt med svømmeture, så er der et godt underholdningsteam. De gør de mindre børns ferie endnu sjovere med et væld af aktiviteter rettet helt specifikt mod børn. Blandt andet kan vi nævne børnedisko, karaoke, ansigtsmaling, forskellige former for quizzer og spil, samt meget, meget mere.

Oplevelser og faciliteter

Oplevelser og faciliteter

Campingpladsen befinder sig tæt ved de smukke og gamle franske slotte, som endda er placeret på den prestigefyldte verdensarvsliste fra UNESCO. Dermed kan I rejse tilbage i tiden og få en kulturel og historisk oplevelse på en afslappende eftermiddag, når I gerne vil tage en pause fra de mange aktiviteter. Desuden er der flere legepladser fordelt over de store områder, så jeres børn altid kan udforske og lege i de smukke omgivelser. Selv samme skønne omgivelser indbyder selvfølgelig også til stor afslapning, hvor man kan tage en dejlig kold drink og bare nyde det fantastiske landskab med hele familien. Og hvis børnene har snavset deres tøj i løbet af legene, kan I altid vaske det på pladsens vaskeri.  

Spis i restauranten

Spis i restauranten

Selv hverdagen under sommerferien skal selvfølgelig startes og afsluttes med god mad. Derfor kan I på Le Petit Trianon få jer en god, fransk morgenmad bestående af forskellig typer af bagværk, smør, marmelade, juice og en dejlig varm drink. Og efter dagens mange sjove aktiviteter kan I på campingpladsens restaurant på slottets smukke terrasse spise en saftig bøf, velsmagende pizza, eller hvad I nu ønsker – alt sammen af god kvalitet og i skønne omgivelser. Derudover kan I på campingpladsen også besøge baren for en forfriskning, og I kan også altid handle i købmandsforretningen eller ved de forretninger i nærheden af campingpladsen.