Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Direkte til smuk strand
Poolområde med plads til hele familien
Dejlig campingplads med luksus
Et væld af sjove aktiviteter og underholdning
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt

Velkommen til Camping Le Phare

I Charente-Maritime i Frankrig finder du den dejlige trestjernet campingplads, Le Phare. Rammerne er sat for, at du kan få den bedste ferie med familien. Strand i baghaven, stort poolområde samt aktiviteter og sportsfaciliteter til både store og små. Camping Le Phare står klar med åbne arme til at modtage dig og din familie til en fantastisk ferie i sydens sol. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Boule
Cykeludlejning
Minigolf
Multisportsbane
Bordtennis
Fitness
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 324
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
Butikker
Supermarked
Nej, 300 m
Bageri
Restauranter / barer
Bar
Take away
100 m
Restaurant
100 m
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt

Camping Le Phare i Frankrig

Luksuscamping til familien

Luksuscamping til familien

Le Phare camping er en naturskøn, autentisk og idyllisk campingplads i det skønne Frankrig. Du finder alt, hvad du ønsker, din ferie må indeholde og leve op til. Børnene kan lege i de to poolområder, mens du som forælder nyder solen på de omkringliggende liggestole. Blot ved at bevæge jer af 30 meter, kan I besøge den smukkeste strand ved feriestedet. Campingpladsen sørger for enhver gæst, hvorfor du får tilbud om en stor legeplads til børnene, en golfbane, et bordtennisområde og meget mere.

Stort poolanlæg

Stort poolanlæg

Når du er gæst hos Le Phare, har du fri adgang til poolområdet. Her finder du en udendørs og en indendørs pool, der begge er opvarmede. Ved den indendørs pool finder du et spabad samt et børnebassin, hvor de mindre børn kan udforske deres indre vandhunde. Ved det udendørs område finder du ligeledes et børnebassin, hvor du kan holde øje med børnene fra din liggestol omkring poolen. I poolområdet arrangerer campingpladsen desuden fester, vandgymnastik og svømmelektioner til de mindst erfarne. 

Lækker strand

Lækker strand

Er du mere til saltvand og sand, så stranden næsten som baghave til Le Phare camping. Her finder du en smuk og betagende strand, som består af klitter og skove. Strandområdet strækker sig over et langt stykke med forskelligartet natur. Fælles for hele strækningen er dog, er det er oplagt at tage en dukkert i havet samt nyde solens stråler i det fineste strandsand.

Nyd restaurant og bar på pladsen

Nyd restaurant og bar på pladsen

Som feriegæst hos Le Phare camping finder du restauranten ’Bistrot Couteau’. Her kan du nyde morgenmad, frokost eller aftensmad i den smukke atmosfære. Du kan også bestille alle dagens måltider i restauranten. Tag hele familien med og nyd udsigten fra terrassen. I restauranten finder du lækre cocktails, som du kan nyde til dit måltid, eller mens du venter.

Aktiviteter til børn og voksne

Aktiviteter til børn og voksne

Le Phare tilgodeser hele familien, store som små. De mindste i alderen seks til 12 år kan blive en del af børnenes klub. Her arrangeres der gruppespil, eftermiddagsarrangementer og andre aktiviteter, hvor børnene har mulighed for at starte nye venskaber. I alderen 13 til 18 kan din teenager deltage i teenageklub. Her er der fokus på sociale aktiviteter, hvor teenagerne laver forskellige sportsaktiviteter, eftermiddagsarrangementer og meget mere. Alle aktiviteter bliver udført med respekt for gæsternes lyster og grænser. Der er altså ingen, som skal deltage i et arrangement, de ikke har lyst til. Hvis du og din familie er mere til aktiviteter, hvor I selv kan bestemme, er der hos Le Phare også mulighed for dette. Du kan blandt andet tage familien med til minigolf, bordtennis eller i fitnesscenteret.

Gå på opdagelse i området

Gå på opdagelse i området

Omkring Le Phare camping er der masser at se, som både er spændende for store og små familiemedlemmer. Du kan blandt andet opleve den historiske fortid, det betagende landskab og de evigt smukke strande. Alt kan du opleve på egne ben, mens du gennem campingpladsen har mulighed for at leje cykler. Hvis du besøger Le Phare camping, bør du gøre dig selv den tjeneste at se Ile De Ré’s saltmyrer. Oplev, hvordan saltet bliver høstet fra havet. I denne by finder du også diverse markeder, som kan give et indblik i autentiske lokaliteter.