Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Pré Catalan

Alt det får I:
Hyggelige byer i regionen
Stort poolområde
Tæt på stranden
Masser af aktiviteter for børn
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Camping Le Pré Catalan er jeres garanti for en skøn ferie i Frankrig

I det sydligste af Frankrig finder I det fantastiske Languedoc. Det er et dejligt, naturskønt område, hvor der er masser af skønne oplevelser i vente for jer. Og I skal selvfølgelig finde et godt sted at bo, når I skal rejse hertil. I så fald kan det varmt anbefales, at I booker jer ind på Le Pré Catalan, som har mange gode faciliteter at byde på. Hverken voksne eller børn kommer til at kede sig på Camping Le Pré Catalan. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Hundestrand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Omgivelser
Nærmeste hospital
20 km
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Camping Le Pré Catalan

Kæmpe poolområde på Camping Le Pré Catalan

Kæmpe poolområde på Camping Le Pré Catalan

I skal selvfølgelig være opmærksomme på, at I får pakket badetøjet til ferien. Der er nemlig rigtig mange bademuligheder på Camping Le Pré Catalan, bl.a. et poolområde på mere end 500 kvadratmeter, så både børn og voksne kan nemt boltre sig her. Uanset om I er til vild badning eller bare en rolig svømmetur, er der mulighed for det her. Men I må endelig ikke snyde ungerne for en tur i en af de vandrutsjebaner, som I også finder på Camping Le Pré Catalan. Stedet er kort sagt et rent paradis for jer, hvis I er glade for at bade.  

 

Hvis I holder af at bade, men hellere vil hoppe i en sø eller i havet, har I også mulighed for det. Når I bevæger jer uden for Camping Le Pré Catalan, er der kun en enkelt kilometer til stranden, hvor I også har mulighed for en dukkert.

Hold jer aktive på ferien

Hold jer aktive på ferien

Campingpladsen har naturligvis også masser af aktiviteter, og specielt for familiens mindste medlemmer. Der er legepladser, hoppeborg, muligheder for at sidde og tegne, masser af brætspil og så videre. For de ældre børn og de voksne er der både billard, tennis, petanque og meget mere. Når I er på Camping Le Pré Catalan, kommer ingen til at kede sig.

Sydfrankrig er himlen på jorden

Sydfrankrig er himlen på jorden

Hvis I er glade for god mad, vin, gode historier, høj sol, smuk natur og autentisk, fransk byliv, er Frankrig stedet for jer. For Frankrig, og især Sydfrankrig, har netop alle de ting. Der er sol og sommer, lokale specialiteter og garanteret hygge for alle. I kan besøge en af de mange spændende byer, der ligger i Languedoc, besøge den lille perle Montpellier, eller hvad med en tur til den lyserøde by Toulouse? Toulouse kaldes den lyserøde by, fordi mange af husene er bygget af brændte, røde sten. Ved solnedgang får byen et helt særligt skær, som er en unik, visuel oplevelse.

Smag på Sydfrankrig

Smag på Sydfrankrig

I skal selvfølgelig også finde en god, fransk restaurant. Hvad kan der siges om det franske køkken? Der er så ufatteligt mange lækre klassikere, som den franske gastronomi kan byde på. Hvis I er til fisk og skaldyr, skal I naturligvis have en omgang Moules Frites. Er I til frisk, krogmodnet kød, skal I selvfølgelig have en Côte de Boeuf med hjemmelavet Bearnaisesauce. Her har I rig mulighed for at forkæle smagsløgene, når I er på ferie.