Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Ruisseau

Alt det får I:
Smukt nærområde
Hyggelig familiedrevet campingplads
God beliggenhed
Flot poolkompleks med vandrutsjebaner
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Entre mod betaling
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Entre mod betaling
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Bordtennis

Velkommen til Camping Le Ruisseau

Livlige Camping le Ruisseau i Sydvest-Frankrig er en af de populære ’Castels et Camping’-pladser. Det er en veludstyret og familiedrevet plads med faciliteter i topklasse beliggende nær stranden og med Pyrenæerne i baggrunden. Pladsen byder på en fantastisk flot pool med vandrutsjebaner og en stor solterrasse. På den hyggelige terrasse ved baren tilbydes der forskellige former for underholdning hver aften i højsæsonen. Camping le Ruisseaus egen sø er ideel for jer, der ønsker at slappe af med fiskestangen. Der er desuden et stort udbud af aktiviteter og faciliteter, som f.eks. bordtennis, motionsrum, jacuzzi og sauna, og de mindre børn vil elske det store legeområde med trampoliner. Pladsen ligger tæt ved en motorvej, men det er minimalt med støj fra trafikken. Le Ruisseau ligger ca. 1,5 km fra Bidart, som er en typisk baskisk by fra det 12. århundrede med hvidkalkede huse med træbalkoner og røde tage. Den mondæne ferieby Biarritz med et casino og mange fine butikker ligger kun 3,2 km fra pladsen. Den nærmeste strand er ”Centre Plage” ca. 5 min. kørsel fra pladsen. Stranden er af sand med gode bølger – perfekt til flere former for surfing. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Entre mod betaling, Opvarmet, May - September
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Mod betaling
Spray park
Underholdning
Mini klub
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Fælles grill område
Pladsens terræn
Bakket
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Golfbane
4 km
Minigolf
Ridning
5 km
Volleyball
Vandsport
Dykning
5 km
Kanoudlejning
Windsurfing
Wellness faciliteter
Dampbad
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen

Praktisk information

Bemærk: Denne plads har en del bakker og er opdelt af en vej. Nærliggende togbane og veje kan give støj.
Dette feriested skal bruge bil registreringsnr. senest 14 dage inden ankomst. Venligst angiv ved bestilling eller efterfølgende til online@friferie.dk

Camping Le Ruisseau i Frankrig

Camping Le Ruisseau – Aquitaine

Camping Le Ruisseau – Aquitaine

I naturskønne omgivelser ligger denne hyggelige campingplads i det sydvestlige Frankrig. Beliggende blot 2,5 kilometer fra Atlanterhavet, udstyret med lækre poolfaciliteter og aktiviteter for børn og voksne, har denne plads virkelig noget at byde på.

Plask i poolen

Plask i poolen

Poolområdet på Camping Le Ruisseau er smukt dekoreret med mosaik i bedste sydlandske stil. Her er både installeret ”spa-stole”, hvor man kan blive masseret af bobler i tusindvis og børnepools med sjove vandfald. Trænger I til at brænde krudt af, så giv den gas i vandrutsjebanen eller prøv kræfter med en af de mange holdaktiviteter i vand.

Mad og drikke

Mad og drikke

På pladsen finder man både restaurant, snackbar, take-away og pizzeria. Der er altså noget til at stille enhver sult. Skulle I blive tørstige, så bestil en kølig drink i campingpladsens bar. Mangler I brød til morgenbordet, så kan I købe lækre, franske delikatesser i bageren.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Centralt på campingpladsen ligger et lille mini-marked, hvor I kan købe alt, hvad I skal bruge for at få dækket jeres basale behov. Skal I gøre lidt større indkøb, ligger der et supermarked blot en kilometer fra pladsen.

Området

Området

Området omkring Camping Le Ruisseau er kendt for sin frodige og vilde natur og autentiske, små byer, hvor der i ugens løb er hyggelige markeder, der sælger lækre, lokale varer. I befinder jer desuden under én times kørsel fra den spanske grænse, så det er oplagt at køre et smut til Spanien, nærmere bestemt den spanske selvstyreregion, Baskerlandet,  og opleve to landes kulturer på én ferie.