Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Serignan Plage

Alt det får I:
Aktiviteter til hele familien
Stort poolområde med stort vandlegeland
Gode indkøbsmuligheder på pladsen
Kun 100 meter til sandstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub

Velkommen til Camping Le Sérignan Plage

Camping Le Sérignan Plage ligger direkte på stranden, som navnet antyder. Ikke nok med det, har pladsen også et 750 m2 stort poolområde, som for mange vil være samlingspunktet for ferien. Hovedbygningen er bygget som en gammel borg, hvor I finder en hyggelig restaurant, bar og forskellige små forretninger. På pladsen er der desuden aktivitetsprogram med familielege, sportsarrangementer og optræden. Camping Le Sérignan Plage er den optimale campingplads med masser af aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Med legeredskaber, Opvarmet
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Græs
Solsenge ved poolen
Spray park
Ferskvand
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Hæveautomat
Opladning elbiler
mod betaling
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Bageri
Butik
Fiskehandler
Frisør
Frugt og grønt
Kiosk
Slagter
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
På pladsen
Isbod
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg

Camping Le Sérignan Plage i Languedoc

Om Camping Sérignan Plage

Om Camping Sérignan Plage

Denne 4-stjernet campingplads i Frankrig er ideel til både børnefamilier og til familier med lidt ældre børn! Til de yngste er der børneklub, trampolin og en stor legeplads, og for de unge, festglade mennesker er der diskotek på selve pladsen. Desuden er der mulighed for at give sig i kast med aktiviteter som tennis, volleyball, bordtennis, petanque og fodbold. Derudover er der mulighed for at gå i fitness! Om aftenen er der underholdning for hele familien, og der er både cykeludlejning, frisør og kasino på pladsen!

Skønt poolområde og smuk strand

Skønt poolområde og smuk strand

På denne campingplads er der alt, hvad hjertet begærer, hvis du er en rigtig vandhund! Der er et helt nyt aqua-fitnesscenter, hvor du kan dyrke motion på en anderledes måde. Der er en børnepool, hvor de mindste kan boltre sig i fred og ro. Der er desuden en overdækket pool samt en opvarmet pool, og tilknyttet den udendørs pool er der en stor vandlegeplads, som sikrer mange timers sjov og leg! Der er desuden flere forskellige vandrutsjebaner, hvilket vil falde i god jord for små og store legebørn. Sidst, men ikke mindst, er der et wellnessområde til voksne over 16 år. Her er der blandt andet forskellige former for jacuzzi. Rundt omkring poolkomplekset er der rig mulighed for at slappe af med en god bog eller for at arbejde på feriekuløren i en af de mange solstole. Der er desuden adgang til sandstrand fra pladsen. Kun 100 meter fra campingpladsen finder I nemlig en skøn strand med gyldent sand og azurblåt vand. Her er der en stor træterrasse, hvor I kan sidde og nyde lidt skygge på solrige dage, og der er desuden mulighed for at deltage i vandaktiviteter som vandgymnastik og windsurfing eller tage en tur på vandcykel.

Spisemuligheder på campingpladsen

Spisemuligheder på campingpladsen

På denne campingplads er der en skøn restaurant, som serverer udsøgte, lokale delikatesser samt internationale kendinger, så der er noget for enhver smag! Der er desuden et pizzaria samt mulighed for take-away, hvis I foretrækker at spise i jeres egen campingbolig. Yderligere er der en snackbar samt en café, hvis I har brug for en lille forfriskning i løbet af dagen. Desuden er der naturligvis en skøn bar, hvor I kan få eksotiske drinks og spændende cocktails! Dette er det perfekte sted til at afslutte en dejlig feriedag sammen eller til at starte en festaften, som kan fortsætte på pladsens diskotek.

De mange indkøbsmuligheder på pladsen

De mange indkøbsmuligheder på pladsen

I kommer ikke til at mangle noget på Camping Le Sérignan Plage! Her finder I nemlig et supermarked, hvor I kan få diverse dagligvarer samt frisk frugt og grønt. Der er en fiskehandler, hvor I kan få friskfangede fisk og skaldyr, og desuden er der et bageri, som står for lækkert, friskbagt brød til morgenmaden – så får I uden tvivl en god start på dagen! Yderligere kan der købes aviser og ugeblade, så I kan forblive opdaterede på verden omkring jer, skønt I er på ferie!

Lidt om området

Lidt om området

Denne campingplads ligger lige ud til havet og i smukke, naturskønne omgivelser – der er altså rig mulighed for at tage på gå- og cykelture. Hvis I er til forlystelsesparker, ligger den populære park, Europark Vias Plage, under en halv times kørsel fra pladsen, og her er store som små sikret timevis af sjov med alverdens forlystelser og rutsjebaner!