Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Val de Bonnal

Alt det får I:
Poolkompleks med vandland
Direkte adgang til sø med badestrand
Både restaurant og bar på pladsen
Naturskønt område
Top faciliteter
Strandtype
Sand, direkte, Græs
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, direkte, Græs
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Legeplads

Velkommen til Camping Le Val de Bonnal

Skøn campingferie på en plads med alverdens faciliteter. Camping Val de Bonnal tilbyder et indbydende poolområde, fire søer i området og en hyggelig atmosfære. På Camping Val de Bonnal er der altid noget at tage sig til, og regelmæssigt arrangeres sjove aktiviteter i højsæsonen. Glæd jer til dejlig ferie i det smukke, franske Jura-område! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, direkte, Græs
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Spray park
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Billard / pool
Klatrevæg
Fitness
Volleyball
Fodbold
Golfbane
5 km
Petanque
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Mini gocarts
Aktivitetspark
Mod betaling
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Butikker
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Take away
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
3.5 km
Ferie tema
Direkte til sø

Camping Le Val de Bonnal i Jura og alperne

Om Camping Le Val de Bonnal

Om Camping Le Val de Bonnal

Lidt udenfor den gamle middelalderlandsby Rougemont i Frankrig ligger denne smukke, 4-stjernet campingplads. Pladsen har en meget hyggelig og rolig atmosfære, og den er ideel til børnefamilier. På pladsen er der blandt andet mulighed for at spille fodbold, bordtennis, volleyball, petanque, og bordfodbold, og der er børneklub for de mindste, så I kommer bestemt ikke til at kede jer! Yderligere er der en spillehal, hvor der kan spilles pinball, pool og diverse videospil. For familiens unge, festglade mennesker er der et diskotek på pladsen, og der er desuden aftenunderholdning for hele familien. Familieunderholdningen kan bestå i bingo, quizzer, karaoke, temaaftener og talentshows, så der er garanti for masser af sjov og spas! 

Skønt poolområde og idyllisk sø

Skønt poolområde og idyllisk sø

På Camping Le Val de Bonnal er der et dejligt poolområde med plads til både afslapning, sjov og leg. I lagunepoolen er der små, kunstige klipper, sjove broer, finurlige springvand og fantastisk smukke omgivelser! Alt dette er med til at skabe en særlig stemning og er grundlaget for mange timers sjov i vandet. Der er plads til hele familien, hvad end man er en stor eller lille vandhund, og hvis man er til afslapning, er der også rig mulighed for blot at dase! Der er liggestole omkring poolområdet, hvor man kan slappe af med en god bog eller blot arbejde på feriekuløren med komforten i top. Ud over swimmingpool, ligger pladsen med direkte adgang til en sø med badestrand. Faktisk er der hele 4 fine søer i nærområdet, men de andre er ikke helt så oplagte som badesøer.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Efter en skøn feriedag med sjov og leg, er det uden tvivl på tide at få et godt måltid mad! På campingpladsens restaurant kan I få alverdens udsøgte retter med noget for enhver smag, og I kan nyde maden under åben himmel! Restauranten har nemlig en skøn terrasse, hvor det er oplagt at nyde den sidste aftensol sammen med sin mad! Hvis I foretrækker at spise i jeres egen campingvogn eller mobilhome, kan maden naturligvis også fås som take-away. Ud over en restaurant har campingpladsen også en dejlig bar, hvor I kan få slukket tørsten. Her serveres der både velsmagende kaffe, spændende drinks og læskende drikke, og det er et skønt sted til at afslutte en god feriedag!

Minimarked på Camping Le Val de Bonnal

Minimarked på Camping Le Val de Bonnal

Hvis du og din familie foretrækker selv at handle ind og tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også vælge dét! På pladsen finder du et minimarked, hvor du kan få alt det nødvendige til en vellykket campingferie, så der er rig mulighed for at holde en hyggelig grillaften eller forberede et godt, hjemmelavet måltid.

Lidt om området

Lidt om området

Denne plads ligger smukt og idyllisk i skøn natur, og der er masser af muligheder for at udforske nærområdet – og måske tage på en lille picnic? Pladsen ligger nær 4 søer, hvoraf den ene er særligt velegnet til kanosejlads og to af dem er specielt gode til fiskeri. Desuden kan man snildt gå ture omkring søerne – en tur om dem alle tager cirka en times tid, og ellers er det også oplagt at tage turen på cykel! Nær campingpladsen finder I desuden smukke, gamle slotte med masser af spændende historie samt diverse museer, så det er et fint udgangspunkt for udflugter.