Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Vorlen

Alt det får I:
Kun to minutter til strand
Masser faciliteter og sjove aktiviteter
2 pools på campingpladsen
God beliggenhed
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson

Velkommen til Camping Le Vorlen

Tag på sommerferie på en fantastisk campingplads for dig og hele familien. Du vil få sommersol og masser af varme dage, og så vil du blive mødt af den franske charme. På Le Vorlen kan du nemlig bare læne dig tilbage og drømme dig endnu længere væk fra arbejde og de vante rammer. Du får en placering, hvor du har en strand kun to minutter fra pladsen, og så er der planlagt en række aktiviteter, som I frit kan deltage i. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
, Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning

Camping Le Vorlen i Frankrig

Feriedestination med skønne strande

Feriedestination med skønne strande

Hold din sommerferie i fantastiske Frankrig, der kan give dig alt det, du måtte have brug for på en vellykket familiesommerferie. Mange danskere vælger Frankrig som deres feriedestination netop grundet de smukke strande, den frodige natur og den evigt gode stemning i de små feriebyer. På Le Vorlen får du mange muligheder for at nyde ferien, og med pladsens beliggenhed på den franske halvø Bretagne er du omringet af kridhvide sandstrande og smukke havnebyer.

Gode bademuligheder

Gode bademuligheder

Du finder hele to pools på pladsen, som begge er fyldt med ferskvand. Den ene er opvarmet, mens den anden følger vejrets opvarmning. Der er også en tilhørende vandrutsjebane, hvor børnene kan bruge timevis på de varme sommerdage. Den nærmeste strand finder du kun 150 meter væk fra pladsen, og her vil du blive mødt af en fantastisk sandstrand og perfekt badevand.

Indkøb og restaurantbesøg

Indkøb og restaurantbesøg

Du finder den nærmeste by, Beg Meil, cirka 2 kilometer fra pladsen, hvor du vil blive mødt af en række gode restauranter og cafeer. Her vil der være noget til jer alle, og vil I se den smukke solnedgang, kan I passende købe jer noget at drikke på en af barerne i byen. 

Det lille supermarked på campingpladsen har en række varer, som oftest vil kunne dække dit behov på ferien, alt afhængig af hvor mange I er, og om I selv vil lave maden. Ellers finder du et supermarked i de nærliggende byer, hvor du kan handle lidt større ind og finde nogle flere lokale varer.

Aktiviteter til familien

Aktiviteter til familien

Både børn og voksne har mulighed for at blive underholdt på Le Vorlen. For de mindste er der en børneklub, og har du teenagere med, så kan de deltage i teenagerklub for de 12-15-årige. Som familie kan I også nyde godt af det brede underholdningsprogram, der rummer aktiviteter og events for jer alle. Vil du være aktiv, så kan du frit afbenytte pladsens multisportsbane.

Skønne byer at opleve

Skønne byer at opleve

Le Vorlen har den ideelle placering, hvis du gerne vil have lidt af det hele på din ferie. Her kan du nemt nå ud til de kilometerlange sandstrande, og kører du blot to timer, så når du den franske storby Nantes. Her kan du shoppe løs, spise god mad eller se en forrygende håndboldkamp. Vil du blive på Bretagne, så kan du ved anledning besøge Fort la Latte, som er en borg fra det 13. Århundrede. Du finder også Quimper, der er en by i hjertet af Bretagne, som engang var Cornouailles hovedstad.