Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping L'Écrin du Lac

Alt det får I:
Muligheder for at udforske naturen
Familiecamping i flotte omgivelser
Et væld af aktiviteter
Pool med udsigt
Top faciliteter
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Tætteste by
7 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Tætteste by
7 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Campingferie i flotte omgivelser

Drømmer I om en ferie i de sydlige alper direkte ud til vandet? Campingpladsen L’Écrin du Lac er beliggende i det sydlige Frankrig omgivet af bjerge og vand. Campingpladsen ligger helt ud til den store sø Lac Serre-Ponçon, hvor I kan nyde en lang række forskellige former for vandaktiviteter. Områdets smukke natur giver samtidig gode muligheder for at nyde stranden samt tage på længere vandreture i den smukke natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Fransk
Tætteste by
7 km
Afstand strand & type
Direkte til hav
Direkte til sø
Strandtype
Småsten
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet, June - September
Separat børnepool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Solsenge ved poolen
Udendørs pool (opvarmet)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Fiskeri
Tæt på stedet
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Mini klub
Højsæson, Alder 5-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson, July - August
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Højsæson
Bar
Undendørsterrasse, Højsæson
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal stjerner
3 stjerner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Sø: Direkte adgang

Velkommen til L’Écrin du Lac

Camping med vandet lige uden for døren

Camping med vandet lige uden for døren

Er I en gruppe af vandhunde, der elsker at bruge tid på stranden og i vandet, så er Camping L’Écrin du Lac et besøg værd. Her træder I næsten direkte ud i vandet på Lac Serre-Ponçon, når I forlader hoveddøren. I kan både sejle, ro og fiske i søens klare vand, og hvis I slet ikke kan få nok af vandet, kan I også prøve kræfter med en omgang windsurfing. Vil I hellere bade under lidt mere rolige forhold, har campingpladsen også en stor udendørs pool med en unik og fuldstændig fantastisk udsigt over søen og det omkringliggende landskab. Ved poolen holdes der desuden ofte forskellige events til glæde for hele campingpladsens beboere og besøgende.   

Tag ud i naturen fra campingpladsen

Tag ud i naturen fra campingpladsen

I området er der desuden vandre- og cykelture, som er et must at prøve, da de fører jer ad flotte stier til bjergtoppe, der giver udsyn over det franske landskab. Vandreturen kan blandt andet gå igennem nationalparken Écrins National Park med de smukke vandfald og spændende bjerglandsbyer. Camping L’Écrin du Lac arrangerer jævnligt vandreture, som giver dig og din familie rig mulighed for at opleve områdets naturskønne omgivelser.  

Nyd aktiviteter og oplevelser

Nyd aktiviteter og oplevelser

Campingpladsen tilbyder forskellige faciliteter med aktiviteter som f.eks. petanque-baner, legepladser, bordtennisborde og multibaner til alle former for boldspil. Derudover bliver der også jævnligt planlagt sportsturneringer og events, og hvis I vil udforske aktiviteter uden for campingpladsen, er der mulighed for at prøve kræfter med diverse former for vandsport, klatring, køre på mountainbike, hanggliding og meget mere.

Oplev kulturen i Embrun og Gap

Oplev kulturen i Embrun og Gap

Vil I gerne opleve mere af den franske kultur og lære mere om fransk historie, er byerne Embrun og Gap i nærområdet lige noget for jer. Embrun er opført direkte på bjergets skrånende side og tilbyder blandt andet besøgende at se det historiske monument Notre-Dame du Réal, der er en af de store franske katedraler. I Gap er der masser af mulighed for shopping og spisning. Byens hyggelige gader er spækket med restauranter og caféer. Det er også her, I kan opleve ugentlige markeder og underholdning af forskellig slags. Byen er kendt for sin ost Le Gapençais, som I helt sikkert bør prøve, hvis I ønsker en smag af det autentiske franske køkken. Vil I lære byens historie at kende, er der mulighed for at besøge byens museum, der især er kendt for sine arkæologiske udstillinger.  

Begivenhedsrig spisning

Begivenhedsrig spisning

På campingpladsen har I også rig mulighed for at tanke op på energi. Campingpladsen har nemlig sin helt egen restaurant, der kokkererer måltider til hele familien. Her kan I opleve dele af det franske køkken samt barbecues og meget mere. Ud over swimmingpoolen er det også typisk, at der bliver afholdt underholdning af forskellig slags, hvor både små og store kan deltage. Her kan I f.eks. blive underholdt af diverse shows eller med cabarét og danseaftener.