Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Leï Suves

Alt det får I:
Smukt i skovrige omgivelser
Sjove aktiviteter til lands og vands
Godt underholdningsteam
Dejlige byer i området
Top faciliteter
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Tennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Tennis
Multisportsbane

Aktivitetsrig campingplads i grønne omgivelser

Der er de bedste forudsætninger for en suveræn familieferie på Camping Leï Suves. Denne plads tilbyder faciliteter og aktiviteter for alle aldre, uanset om du er barn, ung eller voksen. I kan snuppe en dukkert i swimmingpoolen, familiens mindste kan more sig i børnebassinet, og I kan glæde jer til at være aktiv med en af de sjove sportsaktiviteter eller læne jer godt tilbage og blive underholdt af det professionelle underholdningsteam. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Multisportsbane
Ridning
Ponyture
Petanque
Bordtennis
Billard / pool
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
TV Rum
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Take away
Snackbar
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Hæveautomat
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Fransk, Engelsk
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Pladsens terræn
Terasser
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
Nærmeste busstation
200 m

Velkommen til Leï Suves

Leï Suves' beliggenhed

Leï Suves' beliggenhed

Leï Suves er placeret i skovrige omgivelser, som bidrager til skyggefulde pladser, så I kan trænge væk fra den stærke middagssol. De grønne omgivelser skaber en afslappende og idyllisk atmosfære, så I kan slappe helt af og koble fra for hverdagens stress og jag. Når I trænger til en forfriskende dukkert, kan I køre til Cote d'Azurs lækre strande, som ligger ca. 13 kilometer fra Leï Suves. Kunne du tænke dig at bo i disse omgivelser i Sydfrankrig, kan du nemt og hurtigt bestille familiens næste campingferie her på friferie.dk eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141. 

Indbydende swimmingpool

Indbydende swimmingpool

Når solen står højt, kan I hoppe i swimmingpoolen på pladsen. Her er der et stort bassin, hvor der er forskellige aktiviteter som vandaerobic, gå i bolde på vandet og mulighed for at svømme baner. Familiens mindste kan lege og svømme rundt i børnepoolen, som ligger lige ved siden af den store pool, så I nemt kan holde øje med de små. Rundt om poolområdet er der plads til at folde sit håndklæde ud og nyde solen. 

Et hav af aktiviteter

Et hav af aktiviteter

Der er ingen grund til bekymring om at kede sig på Leï Suves, da campingpladsen sørger for sjove aktiviteter og underholdning for alle aldre. Af aktiviteter kan I give jer i kast med vandaerobic i poolen, et spil tennis, bordtennis, petanque eller spille bold på multisportsbanen. Holder I af at ride, eller kunne I tænke jer at prøve det for første gang, er der mulighed for ridning på pladsen i trygge rammer. Der er ligeledes mulighed for at spille golf blot 6 km fra Leï Suves, hvor der ligger en 18-hullers golfbane.

Sjov underholdning for alle

Sjov underholdning for alle

Foruden de mange aktiviteter I kan have det sjovt med, har Leï Suves et stort udbud af underholdning for enhver alder. For de helt små er der en legeplads, en børneklub med underholdning to gange om ugen i højsæsonen, diskotekaften hver fredag og et småbørnsbassin for de 1-3 årige. De unge fra 13 til 18 år kan ligeledes hænge ud med jævnaldrende, da campingpladsens personale sørger for at arrangere sjove aktiviteter for denne aldersgruppe i juli og august. De voksne er bestemt ikke glemt på Leï Suves! I kan ligeledes glæde jer til underholdning to gange om ugen i højsæsonen, og ønsker I at begive jer ud i området, er der gode vandre- og cykelruter, der starter ved campingpladsen. 

Mad og drikke på Leï Suves

Mad og drikke på Leï Suves

Efter en god dag med vandplaskeri, aktiviteter og høj sol behøver I ikke at køre langt, når sulten melder sig i løbet af aftenen. På Leï Suves finder I en familievenlig restaurant, som serverer alt fra pizza, til traditionelle franske retter til take-away, så I kan nyde middagen i private rammer. Der er ligeledes mulighed for at købe brød om morgenen i butikken, der ligger på campingpladsen, hvor der også kan købes internationale aviser og diverse baderedskaber. 

Oplev Cote d'Azurs charmerende byer

Oplev Cote d'Azurs charmerende byer

Der er en bred vifte af oplevelser i vente uden for campingpladsen, da Leï Suves er beliggende i den sydfranske region, Cote d'Azur, som er et sandt ferieparadis. I kan besøge den eksklusive filmby, Cannes, hvor der er et hav af restauranter at vælge i mellem, casino, alverdens butikker i alle slags prisklasser samt en skøn strandpromenade. I kan også drage til det populære Saint Tropez, som er en hyggelig by med en gammel autentisk havn, lækre restauranter og fine sandstrande med sjove vandsportsaktiviteter.