Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les 3 Cantons

Alt det får I:
Skøn natur i Pyrenæerne
Mange aktiviteter til børn
Oplev område på cykel
Spis franske delikatesser
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Multisportsbane
Tennis
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Multisportsbane
Tennis
Fodbold

Skøn camping med pool i et spændende område

Les 3 Cantons befinder sig i det sydlige Frankrig i Midi-Pyrénées, hvor naturen og mulighederne er helt i top. Vil I derfor gerne på en aktiv ferie, hvor der er muligheder for anderledes aktiviteter grundet den skønne beliggenhed, så kan Les 3 Cantons være jeres næste feriedestination. Campingpladsen lægger op til en sjov, anderledes og aktiv ferie, hvor der selvfølgelig også er mulighed for at komme helt ned i gear i det fantastiske poolområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Bordtennis
Tennis
Bueskydning
Fodbold
Volleyball
Hiking
Basketball
Ridning
Tæt på pladsen
Boule
Cykeludlejning
Sportsturneringer
July - August
Vandsport
Kanoudlejning
12 km
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
July - August
Underholdning (dag)
July - August
Organiserede udflugter
Outdoor ture
Junior klub
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
July - August
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
6 km

Velkommen til Camping Les 3 Cantons

Aktiviteter for børn og unge

Aktiviteter for børn og unge

Der vil hver dag være aktiviteter for børn i alle aldre, men denne campingplads har sit hovedfokus på de lidt ældre børn – men der er selvfølgelig også aktiviteter for lillebror eller lillesøster. Aktiviteterne for de yngste består af forskellige lege og udfordringer, og der vil også være både skattejagt og spøgelsesjagt på programmet i løbet af en uge. Programmet for de store børn er oftest meget sportslige, hvor der vil være en masse sjove turneringer. Blandt andet kan der være turneringer i fodbold, basketball eller volleyball. Derudover er der bare mulighed for at være sammen med sine nye venner på campingpladsens omgivelser, som lægger op til hygge og sjov.

Pooldage med sol og sjov

Pooldage med sol og sjov

Les 3 Cantons har to pools, hvor den ene er 15x7 meter. Der er derfor mulighed for at blive kølet ned efter at have ligget i solen med en god podcast i ørerne eller med en god bog. Poolen har en dybe på 90-230 centimeter, hvorfor der er rig mulighed for at øve svømmeteknikken eller forbedre sit hovedspring fra sidste sommer. Der er også en børnepool, hvor de mindste kan få lov til at bade. I børnepoolen er der figurer, som børnene kan lege på og med, mens de er i vandet. Ved siden af poolen er der liggestole, som man frit kan benytte, hvis man gerne vil have kroppen helt ned i gear.

Ud i området på gåben eller cykel

Ud i området på gåben eller cykel

Beliggenheden i Midi-Pyrénées er helt perfekt, og I bliver næsten nødt til at se området uden for campingpladsen også, hvor naturen virkelig har en stor og smuk rolle i landskabet. Når I går fra campingpladsen vil der være optegnet ruter, som I kan følge, hvor I igen ender ved campingpladsen. Hvis I er til mere fart, er det også muligt at leje et par mountainbikes, hvor I kan følge forskellige ruter alt efter jeres niveau. Hvis I skal være på Les 3 Cantons i længere tid, kan det være, at I kan nå at afprøve ekspertruten.

Aktiviteter i nærområdet

Aktiviteter i nærområdet

Igen åbner beliggenheden op for så mange muligheder, som I bliver nødt til at gribe, hvis I er rejselystne. I nærheden af Camping Les 3 Cantons er der både mulighed for at ride på heste, undersøge en grotte, klatrer i bjergene eller rappelle derfra. Ydermere kan I få en oplevelse på vandet bare 12 kilometer derfra, hvor I kan sejle i kano. Dette er en endagstur, som bliver arrangeret igennem campingpladsen, hvilket er en oplevelse I ikke vil glemme.