Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Alicourts Resort

Alt det får I:
Masser sjove aktiviteter og faciliteter på pladsen
Både pool og søstrand
Både restaurant og bar på pladsen
4-stjernet campingplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads

Velkommen til Camping Les Alicourts Resort

Denne dejlige campingplads finder I i hjertet af en stor naturpark. Med sin beliggenhed ved golfbane og direkte til en indbydende badesø, sætter I kun selv grænser for feriens aktivitetsniveau. Mulighederne er mange: vandaktiviteter, såsom kano, kajak og vandcykling, poolområde med vandrutsjebaner, bølgebassin, børnepool og spapool, samt akktiviteter til lands som rulleskøjterampe, BMX-bane, fodbold, tennis, beachvolley og meget mere. Der er også tænkt på de mindre børn, og derfor finder I også en stor legeplads samt miniklub. Glæd jer til en dejlig ferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Bølgebad
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Mod betaling
Fodbold
Golfbane
9-hullers
Håndbold
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Petanque
Skaterbane
200 m
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Vandcykler
Volleyball
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning
Vandski
Wellness faciliteter
Dampbad
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen

Camping Les Alicourts Resort i Loire

Camping Les Alicourts Resort

Camping Les Alicourts Resort

Camping Les Alicourts Resort er et 4-stjernet paradis af en campingplads med store, grønne arealer og aktiviteter for hele familien. Pladsen har desuden både et stort poolområde og direkte adgang til en stor søstrand. Pladsen ligger i det skønne område Loiredal, og her er hele familien garanteret de bedste rammer for en dejlig ferie.

Pool og søstrand

Pool og søstrand

På Camping Les Alicourts Resort finder I et stort poolkompleks, hvor både store og små kan bruge mange timer og have mange sjove stunder. Området har vandrutsjebaner, bølgebassin og springvand, og så findes der en børnepool. Der findes også en indendørs pool, hvor man kan svømme baner eller plaske rundt. Mere afslappende er det i campingpladsens lagune eller i spa- og wellnessområdet, hvor professionelt personale mod betaling kan forkæle jer med massage, sauna, jacuzzi og kropsbehandlinger. Rundt om poolkomplekset er der en god solterrasse med liggestole, hvor man bare kan nyde solen.

Pladsen er også unik, fordi der er direkte adgang til en stor søstrand. Søer er altid gode badesteder for børn, da der ikke er strøm som ved havet. Ved søen er der masser af liv i form af forskellige vandsportsaktiviteter. I kan eksempelvis prøve kræfter med kanosejlads, kajak eller vandcykler.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Campingpladsen har en skøn restaurant ved navn Le Petit Jardin. Her finder I lækre retter, og der er lidt til enhver smag. I kan nyde jeres middag på restaurantens udendørs terrasse. Den perfekte afslutning på en god dag er helt sikkert i den gode atmosfære på terrassen med god, lokal mad på tallerkenen. Pladsen har også en hyggelig bar, hvor I kan få sodavand, gode drinks eller en varm kop kaffe. I kan også få lidt sødt til ganen på pladsens crêperi. Hvis I ønsker at spise i jeres mobile home, kan I få takeaway i restauranten.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

På pladsen finder I et lille supermarked, der har de mest basale drikke- og fødevarer. I kan altså købe snacks og mellemmåltider, men I kan også handle ind til selv at lave aftensmad i jeres mobile home. Der er desuden også en sjov, lille souvenirbutik, hvor I kan købe fine ting til minde om jeres ferie i det franske.

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

Der er masser af sjov at komme efter på Alicourts Resort. I løbet af dagen arrangerer underholdningsteamet vandgymnastik og forskellige sportskonkurrencer, som alle kan deltage i. I kan også få jer rørt i en fodboldkamp, på basketballbanen, i fitness eller på den 9-hullers golfbane, de har. Pladsen har desuden en indendørs spillehal, hvor I kan tage et slag bordfodbold, air hockey eller pool. Underholdningsteamet arrangerer også underholdning om aftenen i form af et børne- og familiediskotek. Om dagen kan de små også være med i børneklubben. Man skulle tro, at det var alt, men man kan også leje cykler, bruge legepladserne, fiske, skateboarde, køre gokart og meget mere. Der er altså tilbud til enhver smag, og det er bare med at benytte sig af de gode faciliteter.

I området

I området

Campingpladsen ligger kun 500 meter fra Loire, der er Frankrigs største flod. Ellers kan den mere historisk interesserede familie besøge det smukke slot Loire Châteaux. Hvis familien er mere til action, kan I tage i Beauval Zoo eller prøve kræfter med Adventure Park Nancay, hvor I kan udfordre jer selv under de høje trætoppe.