Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Alizés

Alt det får I:
Godt poolområde med vandrutsjebaner
Tæt på flotte sandstrande
Gode faciliteter og underholdning
Masser sjove aktiviteter på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3.5 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Vandrutsjebane
Tornado
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Lagune-stil
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3.5 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Vandrutsjebane
Tornado
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Lagune-stil

Velkommen til Camping Les Alizés

Få minutter fra byen Perros Guirec og tæt på flere fine sandstrande ligger den 3-stjernede campingplads Les Alizés. Der er masser af aktiviteter i vente på campingpladsen, der danner de bedste rammer om en indholdsrig ferie for hele familien. Campingpladsen er desuden en perfekt base for udflugter i det naturskønne område, den er beliggende i, hvor der venter jer utallige spændende oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
3.5 km
Strandtype
Sand, 3.5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Alders- og højdebegrænsning, Tornado
Udendørs pool
Opvarmet, Lagune-stil
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
7 km
Nærmeste marked
3 km
Nærmeste togstation
6 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Camping Les Alizés i Frankrig

Om Les Alizés

Om Les Alizés

Der er et væld af oplevelser i vente for hele familien på Les Alizés. I kan bade i timevis i det store poolområde, hvor der er flere vandrutsjebaner og et børnebassin. Der er også mulighed for at dyrke forskellige former for sport, og børnene kan hygge sig med deres jævnaldrende i børneklubben. Det naturskønne område uden for campingpladsen byder også på spændende udflugtsmål, og der er flere fine sandstrande, hvor der er rig mulighed for at dyrke forskellige former for vand- og sejlsport.

Pool og strand

Pool og strand

Der er rig mulighed for at bade og have det sjovt på campingpladsen, hvor I både finder et indendørs og et udendørs poolområde. Den opvarmede indendørs swimmingpool er perfekt til de koldere dage uden for sæsonen. Her kan I tage en dukkert i poolen og slappe af på en liggestol ved poolkanten. I højsæsonen kan I bade udenfor i den udendørs swimmingpool. Efter en tur i den opvarmede pool, kan I slappe af og nyde solen på en liggestol, mens ungerne forlyster sig på vandrutsjebanerne. Der er også et børnebassin til de mindste børn samt et indendørs og et udendørs boblebad. Hvis I foretrækker at bade i havet, er der flere strande i nærheden af campingpladsen, hvor I også kan dyrke forskellige former for vandsport.

Mad og drikke

Mad og drikke

På Les Alizés er der både en bar og en restaurant, hvor I kan tanke depoterne op. På baren kan I nyde en kold forfriskning eller en kop kaffe på terrassen efter en lang dag med spændende oplevelser. I kan også spise jeres aftensmad på restauranten, hvor I finder et bredt udvalg af retter, der spænder bredt fra pizza til muslinger. Hvis I foretrækker at spise i jeres telt eller hytte, kan maden bestilles som takeaway i højsæsonen.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Campingpladsen ligger tæt på byen Perros Guirec, hvor I kan handle ind og shoppe.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Børnene kommer ikke til at kede sig på campingpladsen. De kan boltre sig i swimmingpoolen, lege på legepladsen og spille forskellige former for boldspil på multisportsbanen. Der er også et indendørs legeområde, hvor de kan spille bordfodbold, pinball, shuffleboard og computerspil. Hver dag fra mandag til fredag kan de hygge sig med deres jævnaldrende i børneklubben. For børn i alderen fem til syv år vil der blandt andet være kreative aktiviteter på programmet samt skattejagt og udendørs lege, mens de otte- til 12-årige vil hygge sig med sportsturneringer og skattejagt. Der er også aktiviteter for de voksne, og i højsæsonen er der ingen undskyldning for ikke at holde formen ved lige, når der tilbydes kurser i vandgymnastik og zumba på campingpladsen. Der er også mulighed for at deltage i fodboldturneringer og bordtenniskampe, hvor I vil blive inddelt efter alder og niveau. Hver uge er der desuden underholdning for børnene og deres forældre, når der afholdes klovneshow på campingpladsen.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Få kilometer fra campingpladsen ligger byen Perros Guirec. Her finder I blandt andet smukke hvide sandstrande, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport, samt hyggelige caféer og restauranter. Fra Perros Guirec udspringer flere kendte vandrestier, herunder den berømte GR34, som fører forbi den 10 kilometer lange lyserøde granitkyst. Det kan også anbefales at tage en tur til Saint-Malo, som blev brændt ned af de allierede under 2. Verdenskrig. I dag er byen en populær turistby, hvilket ikke mindst skyldes dens fine badestrand. Øen Bréhat er også et besøg værd. Det er en af Bretagnes smukke øer, som byder på smuk natur og en rig bestanddel af fugle. I nærheden af campingpladsen finder I også akvarier, en zoologisk have og forskellige forlystelsesparker, der byder på timevis af underholdning for hele familien.