Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping les Charmettes

Alt det får I:
Stort poolområde med forskellige vandrutsjebaner
4 kilometer til sandstrand
Masser underholdning for hele familien
Flotte faciliteter på campingpladsen
Top faciliteter
Strandtype
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Strandtype
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Les Charmettes

Camping Les Charmettes er en af vores familiefavoritter! Campingpladsen har et stort udbud af flotte faciliteter og sjove aktiviteter for hele familien. Gyldne sandstrande konkurrerer med det vidunderlige poolområde med både vandrutsjebaner og aqua playstation. Den lækre atmosfære på Camping Les Charmettes tiltrækker gæster fra hele Europa. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
4 km
Swimmingpool
Antal: 3, Opvarmet
Opvarmet
Velegnet til
Underholdning
Butikker
Lille udvalg
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Gas
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
1.8 km
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
mod betaling
Sportsfaciliteter
mod betaling
Til børnene
Trampolin
Wellness faciliteter

Mere om Camping Les Charmettes

Flotte poolområder med plads til hele familien

Flotte poolområder med plads til hele familien

På Camping Les Charmettes finder I 2 poolområder der er delt op i afslapningsområde og et område med vandrutsjebaner, splash-zone og fart over feltet. Omkring poolområdet er der masser plads til de opstillede solsenge hvor I kan slænge jer og solbade mens familiens vandhunde har en fest. 

Til strandløverne

Til strandløverne

Der er masser flotte strande omkring Camping Les Charmettes. Med kun 4 kilometer til den nærmeste strand kommer I hurtigt til saltvand og sand. Der er masser smukke strande i området omkring campingpladsen så hvis I har lyst kan I jo tage rundt til de forskellige strande i løbet af ferien. 

Underholdning dagen lang

Underholdning dagen lang

På pladsen arrangeres fodboldarrangementer, volley og basketball konkurrencer. Der er gang i bueskydning, boules og tennis. Eller hvad med at leje en cykel og futte rundt i de nærliggende omgivelser. Mødestedet er ofte baren, hvor der er unik underholdning dag og nat. Om dagen er her alt fra Tiger Showtime til lege og konkurrencer og børnekabaret og endnu senere rundes her af med late-night disko. Børnene kan være med i campingpladsens hyggelige miniklubber der er delt op efter alder.

Mad og drikke på Camping Les Charmettes

Mad og drikke på Camping Les Charmettes

I kan selv handle ind i campingpladsens supermarked hvis I ønsker at tilberede måltider hjemme i jeres ferieboliger. I kan også nyde lækre måltider på Camping Les Charmettes hyggelige restaurant eller købe lette snacks og kølige drikkevarer i campingpladsens bar i løbet af dagen. 

Spændende oplevelser i området

Spændende oplevelser i området

Hvis golf er dit et og alt, er der hele to sceniske baner i Royan og Cognac, ikke langt fra Les Charmettes. I kan også besøge La Palmyre Zoo eller tage børnene med i forlystelsesparken Luna Park. Camping Les Charmettes har en spændende vifte af aktiviteter og faciliteter både på selve pladsen og i området tæt ved. Camping Les Charmettes er uden tvivl en af familiefavoritterne. Book campingferien til Les Charmettes online på friferie.dk eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for råd og vejledning.