Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Cigales

Alt det får I:
25 km til Middelhavets kyst
Stort poolkompleks med flere pools
Restaurant og minimarked
Børnevenlige aktiviteter dagen lang
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 20 km
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Lazy river
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 20 km
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Lazy river
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Kæmpe vandpark og sjove aktiviteter på Camping Les Cigales

Besøg Camping Les Cigales med et stort og indbydende poolområde, hvor hele familien kan bade, slappe af og hygge sig. Poolområdet er campingpladsens hjerte, men der er sørget godt for alle faciliteter på campingpladsen, hvor der er underholdning, restaurant og wellnesscenter. I kan også udforske området, hvor der ligger en lille, charmerende landsby. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Småsten, 20 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Lazy river
Udendørs pool
Separat børnepool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max 10 kg., Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Omgivelser
Tætteste by
100 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Sportsfaciliteter
Fitness
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Wellness faciliteter
Hammam
Jacuzzi
Massage
Betales på pladsen

Velkommen til Camping Les Cigales

Skøn campingplads ved Den Franske Riviera

Skøn campingplads ved Den Franske Riviera

Midt imellem de lækre strande ved Côte d’Azur og det smukke Var-landskab ligger en herlig campingplads ved navn Camping Les Cigales. Er du glad for luksus og camping, er det måske din næste feriedestination! Her kan du og familien slappe af i uformelle omgivelser og nyde sol, sjov og dejlig mad. Det er den perfekte måde at holde ferie på og få gode minder med hjem. Campingpladsen ligger i udkanten af den charmerende lille landsby Le Muy, og det er oplagt at udforske området på gåben eller cykel.   

Gigantisk poolområde på hele 16.000 m2

Gigantisk poolområde på hele 16.000 m2

Poolen er ganske enkelt imponerende på Camping Les Cigales. Det er et vandland at gå på opdagelse i, og her kan I få mange timer til at gå. Det er den største pool i det populære Var-område, og det siger ikke så lidt, da her er mange turister. Der er tre opvarmede pools: en lagune med et stort vandfald, en spa med en krokodille og en lille soppe-pool med strand for de små. Derudover er der den store lagune, en lang ”flod”, der snor sig mellem træerne, og en pyramide med vilde rutsjebaner. For de mageligt anlagte er der selvfølgelig jacuzzi med massage i wellness-delen. Det er et sandt mekka for vandhunde. Er man til strand og sand, er der godt 25 kilometer fra campingpladsen til Middelhavet. Der er også en sø nær ved, hvor der kan fiskes.

Få lækker middelhavsmad i restauranten

Få lækker middelhavsmad i restauranten

Vil man forkæle sig selv og slippe for at lave mad, så er der rig mulighed for det på Camping Les Cigales. På restauranten kan I nemlig købe alt fra grillet kød over muslinger og fritter til paella og salat. Du kan nyde dit måltid på terrassen eller ved den oplyste pool om aftenen. Der er også en snackbar, hvor du kan få is eller blot iskolde drinks. Der er et supermarked på campingpladsen, hvor du kan købe mad, drinks og magasiner med tilbage til din bolig.

Mange sjove aktiviteter på ferien

Mange sjove aktiviteter på ferien

På Camping Les Cigales har de sørget for et spækket program med underholdning fra morgen til aften. Om aftenen er der aperitif lege, koncerter og shows samt karaoke, som kan fornøje hele familien. Teenagerne kan se frem til neon-aftener og fest. I får helt sikkert både overraskende og vilde oplevelser med hjem i rygsækken.

Fra mandag til fredag er der klub for børnene, hvor de kan lege sammen. Der vil være skattejagt, lege og kreative workshops, hvor der laves ting til at begejstre forældrene med. Aktivitetslederne sørger for, at I kan holde pulsen oppe med sport såsom basket, tennis eller gymnastik i det fri. Der er også et wellnesscenter, hvor de trætte muskler bagefter kan blive forkælet med sauna, dampbad og spa.