Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Criques de Porteils

Alt det får I:
Campingplads med masser luksus
Poolområde med 2 vandrutsjebaner
Direkte strand til Middelhavet
Fantastisk udsigt fra campingpladsen
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson

Besøg Camping Les Criques de Porteils

Hvis du har lyst til at holde luksusferie med hele familien i smukke omgivelser, så er Camping Les Criques de Porteils i Sydfrankrig lige stedet. Campingpladsen ligger med en helt unik placering ved en privat badestrand og smukt azurblåt vand. Naturen omkring campingpladsen er noget helt særligt, da campingpladsen ligger lige ved Alberes-bjergene. På campingpladsen kan I desuden nyde det store poolområde og dyrke alverdens sjove sportsgrene. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Basketball
Petanque
Volleyball
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Fitness
Aquarobics
Fodbold
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Padel
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
TV Rum
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Souvenirs
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Pladsens terræn
Bakket, Flad
PC med Internet
Grill tilladt
Gas
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Ferie tema
Strandferie

Camping Les Criques de Porteils i Frankrig

Camping til hele familien

Camping til hele familien

Campingpladsen Les Criques de Porteils er noget helt særligt. Pladsen har smuk natur hele vejen rundt. Desuden er campingpladsen ren luksus. Hvor tit holder man ferie på en campingplads, der har en privat badestrand? Hvis I er mere til pool, kan I nyde det store poolområde med vandrutsjebaner. Der er tænkt på hele familien på campingpladsen. Der er nemlig masser af aktiviteter, som både store og små vil elske.

Privat strand og poolområde

Privat strand og poolområde

Hvis I er vilde med sol, strand, hav og pool, så finder I ikke en bedre feriedestination end Camping Les Criques de Porteils. Campingpladsen har et poolområde med to opvarmede pools. Der er desuden to vandrutsjebaner, som børnene vil elske. Hvis I trænger til ren afslapning, kan I nyde boblebad og hydromassage i poolområdet. Området har desuden masser af liggestole, hvor I kan nyde solen, læse bøger og drikke kolde drinks. Hvis I har lyst til en forfriskende dukkert i Middelhavet, skal I ikke langt væk. Campingpladsen har nemlig direkte adgang til en skøn og privat sandstrand, hvor I kan bade og sole jer.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Campingpladsen har en skøn restaurant, hvor I kan nyde lækre måltider. Restauranten har en luksuriøs placering med udsigt over Middelhavet. Hvis I hellere vil nyde maden derhjemme, så kan I bestille take-away på campingpladsen og nyde en afslappende aften med dejlig mad. Pladsen har desuden et bageri, hvor I kan købe friskt brød og kage. I kommer ikke til at mangle noget, når I bor på Les Criques de Porteils. Campingpladsen har et lille supermarked, hvor I kan købe det mest nødvendige. Der er samtidig en avisshop og en souvenirshop, hvor I kan købe det, I har lyst til.

Campingunderholdning

Campingunderholdning

Der er masser af underholdning og aktiviteter på campingpladsen. Børn i alderen 5 til 12 år kan deltage i børneklubben, hvor der er masser af sjove aktiviteter. Derudover er der trampoliner og legepladser på campingpladsen. Hele familien kan dyrke sport på campingpladsen. I kan eksempelvis spille tennis, fodbold, bordtennis, petanque og basketball. Der er altså rig mulighed for at få pulsen op og for at dyste i sjove sportsgrene. På den private badestrand kan I få dykkerundervisning og prøve Stand Up Paddling.

Smuk placering i Sydfrankrig

Smuk placering i Sydfrankrig

Campingpladsen ligger smukt placeret i Sydfrankrig i en vinregion. Hvis I er til vin, er det altså oplagt at besøge en vingård eller en af de mange vinbutikker i området. Derudover kan I med fordel snøre vandrestøvlerne og opleve den smukke natur helt tæt på. I kan komme på guidet vandretur omkring campingpladsen. Hvis I har lyst til et større udvalg af sportsgrene, er det også en mulighed. I kan spille minigolf og golf i området omkring pladsen. I kan desuden leje cykler, tage på bådture og windsurfe. Hvis I har lyst til at komme til en hyggelig fransk fiskerby, kan I besøge Collioure, der ligger to kilometer fra campingpladsen.