Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
En masse aktiviteter for store og små
Vandland med stor udendørs pool
Masser services
Få minutter til sandstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Lazy river
Udendørs pool
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Lazy river
Udendørs pool

Velkommen til Camping Les Dunes

I Languedoc i Frankrig finder du den femstjernede campingplads Les Dunes. Den perfekte ferie bliver opsat i form af et stort vandland og en smuk og indbydende strand. Derudover arrangerer Les Dunes forskellige aktiviteter for familiemedlemmer i alle aldre, hvorfor hele familien er garanteret den bedste ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør), Lazy river
Udendørs pool
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
Opvarmet
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, Min. alder: 4
Biograf
Junior klub
Hele sæsonen
Organiserede udflugter
Outdoor ture
Teenage klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Læge
Kun højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Frisør
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Strandbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Petanque
Tennis

Camping Les Dunes i Frankrig

Luksuscamping til familien

Luksuscamping til familien

Hos Les Dunes camping finder du luksuscamping på et nyt niveau. Campingpladsen står klar til at modtage enhver gæst med åbne arme. Rammerne hos Les Dunes camping udgør en ferie i topklasse - nu er resten op til dig. Hos Les Dunes camping får du en række unikke fordele, som du ikke må gå glip af, hvis du leder efter en campingplads med plads til alle. Glæd jer til stort vandland med vandrutsjebaner og børnebassin, direkte adgang til sandstrand samt bredt udvalg af restauranter og aktiviteter.

Vandland og lækre sandstrande

Vandland og lækre sandstrande

Hos Les Dunes finder du et stort vandland med en stor udendørs pool, en overdækket og opvarmet pool samt en stor børnepool, hvor børnene kan lege de lege, de har lyst til. Til de modige vandhunde tilbyder vandlandet flere vandrutsjebaner. Her er du garanteret en kildende fornemmelse i maven, som fremmer ægte latter. Derudover finder du en pool med strøm, hvor du blot kan flyde med. Trænger du til en pause fra vandpjaskeriet, kan du nyde et af spabadene. Du kan også lægge dig i en af de omkringliggende liggestole.  Ønsker du at opleve sand mellem tæerne og indånde frisk havluft, finder du i løbet af få minutter en stor sandstrand. Stranden strækker sig fire kilometer, hvor du har adgang til hver en meter. Stranden består af det fineste sand med turkisklart vand og bjerge i baggrunden.

Prøv feriestedets restaurant

Prøv feriestedets restaurant

Hos Les Dunes camping finder du måltider til enhver smag - og for ethvert budget. I familierestauranten finder du både større og mindre måltider. Hvis du i løbet af eftermiddagen bliver lækkersulten, kan du bestille et mindre måltid. Ligeledes kan restauranten sørge for et fuldstændigt måltid til dig og din familie. Hvis du ønsker at spise hjemme, kan du bestille take away og nyde maden i jeres helt eget tempo. Les Dunes tilbyder en isbar, hvor du i løbet af eftermiddagen kan få en kølig forfriskning. Her er is til både børn og voksne. Tag et afbræk fra solen og nyd isen med udsigt over poolen. Her kan du ligeledes sidde, hvis du ønsker at nyde en drink eller to fra baren.

Indkøb og andre services

Indkøb og andre services

Camping Les Dunes tilbyder en købmandsbutik, hvor du finder et bredt udvalg af forskellige madvarer. Du finder friske råvarer, hvor du selv kan tilberede et lækkert måltid derhjemme. I butikken finder du også en disk, hvor du kan købe varm mad. Ønsker du morgenbrød eller andet bagværk om morgenen, er det også her, at du kan købe frisk brød. Som en ekstra service til dig tilbyder Les Dunes en frisørsalon. Hvis dit hår har taget skade af solen, kan du få rettet skaderne her. Derudover kan du øge velværen for dig selv ved at lave en aftale i velværecenteret. Her kan du få en behandling eller en massage.

Pladsens mange aktiviteter

Pladsens mange aktiviteter

Hos Les Dunes bliver der som nævnt lagt vægt på enhver gæst. Dette fremkommer tydeligt i de forskellige klubber, som arrangeres til fordel for børn og teenagere. I alderen 4 til 7 kan dine børn blive en del af børneklubben. Her bliver der arrangeret små shows, ansigtsmaling og forskellige workshops. Derudover har børneklubben sin egen underholdende maskot. Er dit barn mellem 8 og 12 år, kan det blive en del af den næste klub. Her lægges der mere vægt på kreativitet gennem workshops samt forskellige sportsaktiviteter. Børnene vil have mulighed for at finde hinanden interessante, så nye venskaber kan stiftes. Afslutningsvis kan din teenager mellem 13 og 17 år blive en del af teenageklubben. Afhængigt af hvad deltagerne i klubben har af ønsker, bliver der tilrettelagt en dag lige efter deres ønsker. Klubben arrangerer desuden aftenener kun for teenagerne, hvor de har mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Masser af oplevelser i vente

Masser af oplevelser i vente

Selvom hele ferien nemt kunne foregå på campingpladsen, finder du små perler i nærheden af campingpladsen, som du bare må se. Blandt andet bør du tage din familie med en tur i gaderne af Castelnou. Gaderne opstår mellem de mange villaer, som er blevet udpeget som nogle af Frankrigs smukkeste villaer. Ønsker du mere byliv, kan I tage til byen Perpignan. Her kan I opleve byens rige kultur, som vil emme af fantastisk historie. I kan blandt andet se paladser, kirker og klostre, som hele familien med garanti vil finde betagende smukke.