Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping les Dunes de Contis

Alt det får I:
Flot poolområde med vandrutsjebaner
Aktiviteter for alle aldre
Sport og andre faciliteter på pladsen
Restaurant, bar og indkøb på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Bordtennis

Nyd ferien i Frankrig

Camping Les Dunes de Contis byder velkommen til en dejlig campingferie i Sydvestfrankrig. Campingpladsen er den perfekte feriedestination for jer der ønsker en afslappet ferie med god beliggenhed i dejlig natur og tæt på både strand og by. Nyd poolen eller vær med til de sjove aktiviteter der arrangeres på Camping Les Dunes de Contis. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
5 km
Strand
Bus til stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Udendørs
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads

Mere om Camping Les Dunes de Contis

Tag shuttlebus eller cykel til stranden

Tag shuttlebus eller cykel til stranden

Camping Les Dunes de Contis ligger kun 5 kilometer fra stranden og det er muligt at komme dertil på både cykel, i bil eller ved at benytte shuttlebussen i højsæsonen. Hvis I cykler til stranden er der stier hele vejen fra campingpladsen til stranden. Fra stranden kan I også prøve kræfter med forskellig vandsport som windsurfing og paddleboarding. 

Poolområde med plads til hele familien

Poolområde med plads til hele familien

Både børnepool og swimmingpool er til at finde i campingpladsens poolområde. I poolområdet finder I også vandrutsjebaner som I kan prøve. Der er masser plads omkring de to pools til at solbade på en liggestol. Poolområdet er flot omringet af natur og skov, lige som resten af campingpladsen. 

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

På Camping Les Dunes de Contis er både børn og voksne underholdt hele ferien. Børnene kan være med i alderspassende miniklubber hvor der arrangeres sjove lege og spil som alle kan være med til. Om aftenen sørger campingpladsens dygtige performere for at I kan læne jer tilbage og nyde sjove og flotte shows med både temaaftenener, sang, dans og meget mere. 

Sport på Camping Les Dunes de Contis

Sport på Camping Les Dunes de Contis

Der er gode muligheder for at konkurrere i forskellige sportsgrene på Camping Les Dunes de Contis. I kan blandt andet afgøre den bedste tennisspiller, finde familiens boules-mester eller være med når der er turneringer på multistportsbanen hvor I kan spille basketball og fodbold. Der er også et spilleområde hvor I kan have det sjovt når I skal have en pause fra sol og pool. 

Restaurant og indkøb på Camping Les Dunes de Contis

Restaurant og indkøb på Camping Les Dunes de Contis

I kan handle diverse dagligvarer i campingpladsens lille supermarked men hvis I ønsker at lave større indkøb skal i køre mellem 3-7 kilometer for at finde større supermarkeder. Efter en lang dag kan det være rart at spise jer mætte i campingpladsens restaurant. Vil I hellere have hjemlige omgivelser, men slippe for madlavning og opvask kan I benytte jer af campingpladsens take-away service. I kan også nyde kolde forfriskninger i campingpladsens bar i løbet af dagen. 

I området

I området

I området omkring Camping Les Dunes de Contis er der masser spændende oplevelser for hele familien. Der er masser hyggelige byer fyldt med kultur og spændende historie at dykke ned i. I kan også pakke bilen med madpakker, masser vand og solcreme og tage til forskellige strande  i området for at få lidt afveksling. Er I vin-interesserde kan I ikke undgå at tage til verdens vin-hovedstad, Bordeaux som ligger kun halvanden times kørsel fra campingpladsen.