Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Embruns

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Camping midt i naturen og tæt på strande

4-stjernet camping i Gironde med en helt enestående placering midt i en skov og tæt ved flere strande. Her er du således garanteret afslappende luksuscamping med hele familien, og der er desuden masser at lave såsom at bade, leje cykler eller nyde et måltid mad i restauranten, mens du i det omkringliggende område kan prøve kræfter med en lang række vandsportsaktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul og gas
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Minigolf
Mod betaling

Boliger - Camping Les Embruns

Velkommen til Camping Les Embruns

Info om Camping Les Embruns

Info om Camping Les Embruns

Les Embruns Camping ligger i Lège Cap-Ferret blot 700 meter fra stranden, og det er det oplagte sted at tage på camping, hvad end man rejser afsted som par eller familie. Her kan man eksempelvis nyde de smukke, grønne omgivelser eller det store poolområde, hvor både børn og voksne med garanti vil kunne få flere timer til at gå med både leg og afslapning. Herudover byder stedet på en lang række muligheder grundet sin enestående placering, og du kan således både spille golf, ro i kano, tage på bådture, surfe og tage på cykelture tæt ved campingpladsen.

Poolområde med faciliteter og sandstrand

Poolområde med faciliteter og sandstrand

Campingplads Les Embruns har et stort poolområde, hvor der altid er masser af liv. Området strækker sig over hele 2600 m2, og der er således rig mulighed for både afslapning og leg for børn og voksne i alle aldre. Du finder her to store swimmingpools, en udendørs jacuzzi, et børnebassin og en pool med hele tre vandrutsjebaner. Derudover er der kun 700 meter til skønne sandstrande ved den franske kyst.

Wellness og spisemuligheder

Wellness og spisemuligheder

Les Embruns tilbyder et wellnessområde, hvor du har rig mulighed for at slappe af efter en lang dag. Her er der både spa, solarium, liggestole og rum til behandlinger. Herudover ligger der et fitnesscenter på pladsen, hvorfra det er muligt at deltage i forskellige hold, såsom aerobic. Når sulten og tørsten melder sig kan I blot besøge stedets bar og restaurant, hvor du kan bestille mad og drikkevarer.

Sjove aktiviteter og god underholdning

Sjove aktiviteter og god underholdning

I højsæsonen er det muligt at leje cykler på campingpladsen, så du kan udforske de mange cykelruter i Lège Cap Ferret. Herudover er der en minigolfbane, sportsbaner, petanquebane, og bordtennisbane. For børnene er der ligeledes masser at give sig til, da der er en oppustelig hoppepude samt legeplads med rutsjebaner. Det skal desuden nævnes, at stedet har en børneklub for børn i alderen 4-12, hvor der bliver arrangeret forskellige aktiviteter såsom kreative workshops, danselektioner og meget andet. Der er desuden danse- og karaokeaftener. 

Muligheder i området

Muligheder i området

Les Embruns ligger i et spændende område i Gironde, hvor der er forskellige turistseværdigheder tæt ved. I kan blandt andet tage en tur til Lège Cap Ferret eller udforske Arcachon Bay enten ved at sejle, gå eller cykle. Herudover er den smukke by Bourdeaux bestemt også et besøg værd, da den byder på mange historiske monumenter såsom Saint André Cathedral, Place de la Bourse og Grand Theatre. Endelig kan I også vælge at udforske strandene Le Porge, Carvans og Lacanau.