Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Etangs Fleuris

Alt det får I:
Poolområde med separat børnepool
Kun 60 km til Paris
Sjove aktiviteter for hele familien
Gode faciliteter og indkøbsmuligheder på pladsen
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Velkommen til Camping les Etangs Fleuris

Camping les Etangs Fleuris er den af vore pladser, som ligger tættest på Paris og Disneyland® Resort Paris. Kun en times kørsel fra Paris finder I denne stille plads beliggende i landlige omgivelser tæt ved den lille landsby Touquin. Pladsen er perfekt til at kombinere storbyferie med en afslappende familieferie. Her får I masser af sjov for børnene, et dejligt poolområde og spændende oplevelser i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Rutsjebane (rør)
Opvarmet
Velegnet til
Andre faciliteter
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Kul, gas og el
Flad
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
2.5 km
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Kun juni, juli & august
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
På pladsen (sø eller flod)
Til børnene
Underholdning

Camping les Etangs Fleuris nær Paris

Placering tæt på Paris

Placering tæt på Paris

Med en ferie på Camping les Etangs Fleuris får I en utroligt dejligt beliggenhed kun 60 kilometer fra storbyen Paris. Her får I landlig idyl med grønne omgivelser i en afslappet atmosfære, hvilket er en skøn kontrast til storbyen. I kan derfor kombinere spændende dage i storbyen Paris med afslappende dage i naturen. Det fascinerende Disneyland® Resort Paris ligger kun 29 km fra pladsen. Pladsen er derfor en perfekt base for udflugter til begge steder.
 

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

På Camping les Etangs Fleuris er der timevis af sjov for børnene. De kan hoppe på trampolinerne, hvor der både er en stor og en lille trampolin. De kan også lege på den sjove legeplads. Hele familien kan spille forskellige boldspil på den store boldbane. I kan også spille petanque og bordtennis. I kan også fiske i den lille sø på pladsen.

Poolområdet

Poolområdet

På campingpladsen finder I et dejligt poolområde med separat børnepool og en sjov vandrutsjebane. Her er der altså gode muligheder for en sjov dag i vandet, hvor de små børn sikkert kan bade. På den skønne terrasse er det muligt at nyde en afslappende stund i sommervarmen.

Oplevelserne venter på jer

Oplevelserne venter på jer

Det er selvfølgelig oplagt at besøge Disneyland® Resort Paris, hvor børnene kan møde deres helte fra de mange Disney tegneserier. Storbyen Paris byder naturligvis også på en masse seværdigheder. I finder også spændende oplevelser tæt på pladsen. Campingpladsen ligger nemlig i hjertet af Seine et Marne regionen, og blot 800 meter fra den lille landsby Touquin. Den nærmeste lidt større by er Coulommiers, som ligger cirka 13 km nord for pladsen. Her er der et supermarked og flere restauranter samt en togstation. Jazz-entusiaster vil nyde en tur til Capucins Park på søndage i juli måned, hvor der regelmæssigt bliver holdt koncert.

Franske lækkerier

Franske lækkerier

Frankrig er verdenskendt for sine mange lækkerier. Disse kan I heldigvis nyde på campingpladsen. Til morgenbordet kan I købe lækre baguettes og croissants. Der er desuden gode muligheder lette aftensmåltider fra pladsens take-away sted. I supermarkedet kan I handle forskellige varer som I måtte få brug for på ferien. I kan for eksempel købe ind til en hyggelig grillmiddag.