Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Jardins d'Agathe

Alt det får I:
Opvarmet dejlige pool
Tæt på sandstrand
Tæt på by med cafeer
Masser af faciliteter og aktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas og el
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas og el
Bordtennis

Velkommen til hyggelig campingferie

Kun 5 kilometer fra Agdes centrum og 1 kilometer fra stranden, finder I den charmerende lille familiecampingplads, Les Jardins d'Agathe. Nyd ferien med familie eller venner på vores dejlige campingplads og nyd de mange faciliteter til glæde for store og små: poolområde med opvarmet swimmingpool med liggestole og vandrutsjebane, underholdning om sommeren. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
2 km
Fitness
Golfbane
2 km
Minigolf
3 km
Ridning
1 km
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Dykning
3 km
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Sanitetsforhold
Strygejern
Vaskemaskiner
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Ferie tema
Lille afslapppende plads

Vi kender Camping Les Jardins

Strand og pool

Strand og pool

I løbet af jeres campingferie på den charmerende familiecampingplads i Cap d'Agde, vil I sætte pris på den opvarmet swimmingpool, poolområdet med liggestole, vandrutsjebanen og børnebassinet. Poolen på Les Jardins d'Agathe er 19 meter lang og 8 bred, og der venter jer afslapning, hvile, fred og ro under jeres ferie Cap d'Agde. Poolen er åben fra begyndelsen af maj til slutningen af oktober hver dag fra 9:30 til 19:30

Campingpladsen ligger tæt på den dejlige sandstrand, hvor børnene vil nyde at lege i sandet hele dagen. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

I hele åbningsperioden på den charmerende campingplads i Cap d'Agde kan I nyde udendørs fitnessudstyr, bordtennisborde, bordfodbold, en legeplads for børn, en petanquebane og dejlige grønne områder. Hver aften er der underholdning med forskellige temaer og shows og i løbet af dagen arrangeres der aquagym, løbeture, ridning, laser games (koster ekstra) og aktiviteter for børnene.

Forslag til ture og udflugter

Forslag til ture og udflugter

I Agde og Cap d'Agde

Byen Agde har fået tilnavnet "den sorte middelhavsperle" på grund af dens mange basaltstenkonstruktioner. Agdes centrum ligger mindre end 5 kilometer fra campingpladsen. Vi anbefaler en tur til resterne af voldene og de forskellige gamle porte, der afgrænser den antikke græske by såvel som Stefansdomen, der stammer fra 872.

Der er flere dejlige  strande omkring Cap d'Agde , hvor I kan slappe af og solbade. De mest berømte og bedst kendte strande er: La Grande Conque, Richelieu, Le Môle, La Tamarissière, Rochelongue, Saint-Vincent og Le Grau d'Agde. Gå ikke glip af en slentretur i havnen i Cap D'Agde, som er hyggelig og indbydenden.

Der ligger flere forlystelsesparker/badelande, som børnene helt sikkert gerne vil besøge, vi kan anbefale Luna Park, Aqualand Cap D'Agde og Dino World Cap D'Agde.