Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Lacs du Verdon

Alt det får I:
Formidabelt poolområde
Fantastisk beliggenhed
Gode muligheder for aktiviteter i nationalparker
Restaurant og indkøbsmuligheder
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Tennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Tennis

Besøg Camping Les Lacs du Verdon

Hvis I leder efter en campingplads som har noget for hele familien og som er beliggende i smuk natur, så er Camping Les Lacs du Verdon ideel for jer! Campingpladsen har gode faciliteter, er omgivet af egetræer og ligger blot et stenkast fra Verdons naturpark. Pladsen har et stort poolområde med bl.a. 2 nye rutsjebaner, børnebassin, jacuzzi samt skøn solterrasse med liggestole, og her er derfor plads til både sjov og afslapning. I finder aktiviteter som: vandgymnastik, tennisbaner, fodboldbaner, spillehal, bordtennis, minigolf, legeplads og underholdningsprogram for store og små. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Basketball
Volleyball
Cykeludlejning
Fiskeri
Sportsturneringer
Billard / pool
Fodbold
Bueskydning
Bordtennis
Petanque
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Snackbar
Isbod
Pizzaria
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste hospital
30 km
Nærmeste supermarked
2.5 km
Tætteste by
3 km

Camping Les Lacs du Verdon i Frankrig

Camping Les Lacs du Verdon – Provence

Camping Les Lacs du Verdon – Provence

Midt i den smukke natur i Provence i Sydfrankrig ligger denne 4-stjernet campingplads. Campingpladsen har en fantastisk beliggenhed i forhold til naturoplevelser og byder desuden på massevis af aktiviteter såsom volleyball, tennis og basketball. Desuden er der en multibane samt en børneklub for de små! Pladsen er omgivet af skønne egetræer og er et fremragende udgangspunkt for udflugter og ture i den smukke, franske natur. Om aftenen er der underholdning for hele familien i form af temaaftener, karaoke, liveshows og dans, og der er desuden mulighed for at se TV.

Formidabelt poolområde med sjov for hele familien

Formidabelt poolområde med sjov for hele familien

Campingpladsen har et udsøgt poolområde, hvor der er noget til alle aldre! Der er naturligvis en børnepool, hvor de mindste kan boltre sig, og en almindelig pool til de større børn og forældrene. Til børn og barnlige sjæle er der helt nye, sjove vandrutsjebaner fra 2017, som helt sikkert vil være omdrejningspunktet for familiens vandhunde! Hvis du trænger til at slappe af, er der er skøn whirlpool, hvor du kan komme helt ned i gear! Ved poolområdet arrangeres der af pladsens personale vandgymnastik, som er en sjov og anderledes måde at være aktiv på. Rundt omkring poolområdet er der liggestole, så komforten er helt i top, når du arbejder på din sommerkulør! Der er altså både plads til afslapning, aktiviteter, børnelege og sjov!

Spisemuligheder på Camping Les Lacs du Verdon

Spisemuligheder på Camping Les Lacs du Verdon

Efter en lang dag med afslapning, sol og sjov, har I uden tvivl brug for et godt måltid mad! På pladsen er der en lækker restaurant, som serverer et stort udvalg af retter for hele familien! Maden kan her nydes på restaurantens terrasse, eller I kan vælge at tage den med hjem til campingvognen eller jeres mobilhome. Ud over denne restaurant er der et cafeteria og et pizzeria, og I finder desuden en snackbar, hvor den lille sult kan stilles hele dagen igennem. Ydermere har campingpladsen en bar, hvor der både serveres lækker kaffe og selvfølgelig eksotiske drinks, smukke cocktails og udsøgte vine – det perfekte sted at afslutte en vellykket feriedag!

Bager, minimarked, aviskiosk og souvenirbutik

Bager, minimarked, aviskiosk og souvenirbutik

Hvis du og din familie foretrækker at tilberede jeres måltider selv, kan I naturligvis også dét! På campingpladsen er der et minimarked, hvor I kan købe diverse dagligvarer og fornødenheder til campinglivet. Desuden er der en bager, der sælger lækkert, friskbagt brød samt en aviskiosk, så du kan holde dig opdateret på verden omkring dig, selvom du er på ferie. Ydermere er der en souvenirbutik på pladsen, så I kan købe gaver og minder med hjem.

Lidt om området

Lidt om området

Noget af det mest bemærkelsesværdige ved denne campingplads er dens helt fænomenale placering! Den er et perfekt udgangspunkt for cykelture, kanosejlads, vandreture og klatring. Ikke langt fra pladsen ligger Europas svar på Grand Canyon – Gorges du Verdon – og den er helt sikkert et besøg værd! Det er en af verdens dybeste og smukkeste floddale, så en dagstur hertil er uden tvivl et godt valg! Desuden ligger campingpladsen i mellem to nationalparker – foruden den, der omgiver pladsen -  så hvis ikke I har noget imod at køre lidt, er der eventyr nok derude! Og ellers er det bare med at hoppe på cyklen eller i vandrestøvlerne og komme ud i den skønne, sydfranske natur, som venter lige uden for døren!