Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Marsouins

Alt det får I:
Rig mulighed for mad på pladsen
Stort poolområde med vandland
Strand lige i nærheden
Opvarmet pool med børnepool
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Camping Les Marsouins i Languedoc i Frankrig

Er du i gang med at kigge efter årets sommerferiedestination, og kan du ikke beslutte dig for, hvor turen skal gå hen? Bare rolig, vi har den helt perfekte destination til dig og familien. Pak bilen og tag afsted mod varmere himmelstrøg i fantastiske Frankrig. Her får I både mulighed for at opleve smuk natur, charmerende storbyer og nogle af Europas bedste badestrande. Det er ikke så svært at forstå, at Frankrig er en populær feriedestination, og især hvis du holder ferien på Les Marsouins. Denne campingplads ligger placeret i det sydlige Frankrig i området Languedoc. Her har du alt inden for en overkommelig afstand, og så er der plads til hele familien på selve pladsen. Der er nemlig noget for alle og enhver. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 800 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Organiserede udflugter
Cykelture, Vandreture, Outdoor ture
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 2 hunde
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal: 587
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Golfbane
18-hullers, 10 km
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Vandcykler
Til børnene
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Les Marsouins

Alt om Camping Les Marsouins

Alt om Camping Les Marsouins

Languedoc er et fantastisk område i det sydlige Frankrig, der rummer alt det bedste fra landet. Her finder du nogle af landets store byer, du finder gode badestrande langs kysten, og så er der rig mulighed for at komme på dagsture og opleve en masse forskellige. Her er I garanteret en uforglemmelig ferie for hele familien, hvis I holder den på Camping Les Marsouins.

Campingpladsen har med sine fire stjerner skabt de perfekte rammer for dig og familien, så I kun skal koncentrere jer om at slappe af og nyde, at I endelig kan holde en velfortjent pause fra den travle hverdag.

Poolområde og strandlivet

Poolområde og strandlivet

På Camping Les Marsouins er der ikke blevet gået på kompromis med noget som helst, og her finder du ikke bare én pool, men et helt område, som er et sandt paradis for børnene. Her er der en stor, udendørs pool, der er opvarmet, og det samme gælder for den separate børnepool, der også rummer en række legeredskaber. Ikke nok med det, er der nemlig et helt vandland på pladsen, hvor børnene kan få hele ferien til at gå uden problemer. Du kan nemt holde øje med børnene fra en af de mange solsenge, der er rundt omkring i området.

Vil du gerne en tur på stranden, så finder du den nærmeste inden for 10 minutters gang. Her vil du finde en sandstrand med klart badevand, der i sommerhalvåret har den helt ideelle temperatur til en dukkert.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Du har også rigeligt med muligheder, når det kommer til mad og snacks på pladsen. Du kan nemt få stillet den lille sult i løbet af dagen, hvis du kigger forbi pladsens snackbar. Der er også mulighed for at få takeaway eller en god pizza fra pladsens eget pizzeria. Vil du gerne spise lidt godt til aften, så kan du besøge restauranten, der har et menukort med noget for enhver smag. Slut aftenen af med en tur i baren, hvor du kan få en sidste drink eller sodavand, inden det er tid til at gå i seng.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Vil du gerne handle ind på din ferie, så kan du besøge det lille supermarked, der er på Camping Les Marsouins. Her finder du et fint udvalg af forskellige varer, lige fra kolde drikke til varer på frost og mejeriprodukter. Du kan også købe friskt morgenbrød i butikken, så du hver morgen kan starte ferien ud på bedste vis.

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

Der er nok at give sig til, når du besøger Les Marsouins.

For børnene er der børneklub, juniorklub og endda også en klub for teenageren. Her kan de blive godt underholdt i dagtimerne. Der er også et bredt underholdningsprogram for hele familien, både i dagtimerne og om aftenen.

Er I til sport, er der rig mulighed for at få sved på panden. I kan spille bold på den store multisportsbane, klatre på pladsens klatrevæg, skyde med bue og pil eller leje cykler en dag eller to.

I området

I området

Languedoc er et særdeles spændende område, der har meget at byde på. Først og fremmest tilbyder Les Marsouins en række organiserede udflugter, såsom cykelture, vandreture og meget andet. Disse ture er værd at tage med på, da du vil blive guidet igennem dagen og få en god oplevelse med en masse andre. Har børnene ikke fået nok af pladsens vandland, så kan I besøge Aqualand Saint Cyprien, der ligger i kort afstand til pladsen. Ligeledes finder I en dyrepark inden for gåafstand, så I nemt kan tage nogle timer her. Og vil I til storbyen, så har I små to timer til Montpellier, der er en af de store, franske byer. Her er der masser af god gastronomi, kultur og mulighed for at bruge lidt ekstra fra feriebudgettet.