Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Mouettes

Alt det får I:
Luksuscamping
Både pool, strand og wellnessområde
Masser sjove aktiviteter for hele familien
Gode muligheder for hiking i området
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 300 m, Småsten
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul og gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 300 m, Småsten
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul og gas

Velkommen til Camping Les Mouettes

3-stjernet campingplads på Albâtre-kysten i Veules Les Roses i Normandiet med opvarmet swimmingpool. Dette er det oplagte sted at tage på camping for dig, der ønsker at besøge de smukke byer i området. Derudover er der en lang række aktiviteter at give sig til, hvad end du kan lide at være aktiv eller bare ønsker at slappe af i selskab med dem, du holder af. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 300 m, Småsten
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet, indendørs
Indendørs pool
Fleksibel overdækn., Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool, Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Mountain bikes
Aquarobics
Billard / pool
Mod betaling
Multisportsbane
Petanque
Bordtennis
Fitness
Udendørs
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
Kul og gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk
Omgivelser
Tætteste by
50 m
Ferie tema
Strandferie

Campingplads i de bedste omgivelser

Alt om Camping Les Mouettes

Alt om Camping Les Mouettes

Les Mouettes byder på luksuscamping med sin unikke placering blot 300 meter fra stranden, og der er ydermere rigtig meget at opleve i dette område. Herudover er det den ideelle campingplads, hvad end du er afsted med venner, familie eller som par grundet stedets attraktive poolområde med opvarmet indendørs swimmingpool, børnebassin og wellnessområde. Der er generelt masser at lave for især børnene, da Les Mouettes’ ansatte arrangerer forskellige spil, workshops og aktiviteter for dem i højsæsonen. Det er også et perfekt sted at holde ferie for sportsentusiaster, da campingpladsen har forskellige faciliteter, og det er herudover muligt både at fiske, spille golf og hike i området.

Poolområde, wellness og strand

Poolområde, wellness og strand

Les Mouettes campingplads har en indendørs opvarmet swimmingpool med spabad samt et børnebassin for de mindste. Du kan derfor sagtens tage børnene med på camping til Les Mouettes. Der er også rig mulighed for afslapning grundet stedets flotte wellnessområde med spa, sauna og jacuzzi. Her er det desuden muligt at bestille en skøn massage af en professionel massør. Derudover har campingpladsen den unikke placering kun 300 meter fra en skøn sandstrand, hvor I kan nyde livet i sandet eller tage en dukkert et havet.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Campingplads Les Mouettes byder på en lang række aktiviteter for både børn og voksne i alle aldre. Det er også det oplagte sted at tage på camping for sportsentusiaster, da det er muligt at deltage i zumba-timer, vandaerobics og andre sjove aktiviteter på campingpladsen, der kan hjælpe dig med at holde den gode form. I højsæsonen er det ydermere muligt for de yngste i familien at deltage i børneklubben, hvor der bliver arrangeret forskellige spil, aktiviteter og workshops af stedets dygtige og yderst venlige ansatte. Om aftenen kan hele familien deltage i forskellige temaaftener såsom quiz- eller karaokeaften, koncerter og danseaftener. Man er således garanteret, at man aldrig vil komme til at kede sig, når man holder ferie på Les Mouettes Campingplads – hvad end man søger en aktiv eller mere afslappende ferie.

I området

I området

I området kan du udforske helt særlige steder. Du kan eksempelvis nyde en gåtur gennem landsbyen, se den smalleste flod i Frankrig eller kigge på de mange møller. Du kan også tage på en udflugt til Côte d’Albâtre-klipperne, hvor du finder områdets mest fantastiske udsigt ud over landsbyen og havet. Tæt ved ligger desuden den charmerende, lille by Veules les Roses, der bestemt også må siges at være et besøg værd. Denne er nemlig kendt som en af de smukkeste byer i hele Normandiet. Endelig er der også masser af sportsaktiviteter at give sig til i området, og du kan for eksempel hike, køre på mountainbike, spille golf, fiske eller ride på heste. Der er generelt mange hiking-muligheder, når du er på camping i dette område.