Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Mouettes

Alt det får I:
God beliggenhed tæt på vand
Fantatisk poolområde med vandrutsjebaner og legeland
Hyggelig atmosfære og sjove aktiviteter
Både restaurant, take-away og bar på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Hele sæsonen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Hele sæsonen

Velkommen til Camping Les Mouettes

Beliggende mellem Morlaix og Roscoff finder I Camping Les Mouettes. Campingpladsen er beliggende i skøn natur og et ekstra plus er, at denne kyststrækning ikke er speciel kendt. Campingpladsen vil hurtigt blive populær hos børn og voksne, da der venter alverdens aktiviteter og det store poolområde er en sikker vinder. Camping Les Mouettes er perfekt for hele familien og der er gode muligheder for at opleve det skønne Bretagne herfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet, April - September
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Spray park
Ferskvand
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Biograf
Børne-disco
Hele sæsonen
Junior klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson, April - September
Andre faciliteter
Information
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Bageri
Frugt og grønt
Minimarked
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
Kontantløst armbånd
Bruges til køb af varer og faciliteter på stedet (ingen kontant / kreditkort betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Golfbane
9-hullers, 2 km
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Dykning
Windsurfing
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen

Praktisk information

"Vi beder dig give os dit registreringsnummer. Vi skal give disse oplysninger til campingpladsen, så de kan oprette et kort til porten." Skriv det meget gerne under bemærkning når I laver bestillingen.

Camping Les Mouettes i Frankrig

Mange oplevelser i vente

Mange oplevelser i vente

På Camping Les Mouettes har I masser af oplevelser i vente. Campingpladsen har et væld af aktiviteter og de bedste faciliteter klar til jer. Specielt det store poolområde, hvor der er plads til masser af vandpjaskeri er et hit hos hele familien. Børnene kommer også til at elske de gode lege- og sportsområder, samt børneklubben med masser af sjove aktiviteter og nye venskaber. 


Bademuligheder

Bademuligheder

Strand

Fra pladsen er der direkte adgang til det skønne hav, hvor I kan tage en forfriskende dukkert. Børnene kan lege i sandet, mens I nyder solens stråler på kroppen. 

Pool:

Poolområdet på Camping Les Mouettes er et sandt paradis for alle vandhunde. Der er både vandrutsjebaner at suse ned af, vandkanoner at sprøjte med og vandlegeplads, hvor familiens mindste kan tumle rundt.. På vandlegepladsen venter der børnene vandblomster, legetårn og en vandrutsjebane. Vandet er lavt, så de kan trygt hygge sig, mens I nyder deres glæde.  Mellem planter og palmer er der små lagooner, som i stille og roligt kan svømme igennem. Bliver I trætte ovenpå alt vandpjaskeriet, så kan I lægge benene op og nyde en spændende bog solens stråler. 

Få meter fra udendørspoolen, finder I en dejlig indendørs pool med seperat børnepool. Poolen hører til campingpladsens wellnessafdeling, så I kan sætte jer godt til rette i boblerne i poolens midte og slippe tankerne fra den travle hverdag. 

Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter

Camping Les Mouettes har sørget for alt det bedste underholdning og aktiviteter til jer. Til de aktive sjæle er gode muligheder for at få pulsen op på multisportsbanen eller med en omgang ved bordtennisbordet. Tag et slag minigolf (mod betaling) eller udfordre familien i videospil i spilleområdet. 

Børnene kan godt begynde at glæde sig til campingferien på Les Mouettes. De har nemlig deres helt egen børneklub, hvor et aktivitetsteam har arrangeret sjove aktiviteter og masser af underholdning. De kan slippe fantasien løs med jævnaldrene børn og bringe nye venskaber med hjem. Børneklubben er inddelt i Yelloh Kids Club for børn mellem 5 og 7 år, og Yelloh Juniors Club for de ældre børn mellem 8 og 12 år. Familiens yngste mellem 0-5 år kan hygge sig med masser af legetøj i legerummet. 

Den bedste måde at slutte dagene af på? Gode underholdningsshow og socialt samvær. Når Camping Les Mouettes tænder lyset på scenen kan I læne jer tilbage og nyde musik, dans, tryllekunst og mange andre gode artister. Den livlige atmosfære slutter endnu en perfekt dag af. 

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

På camping Les Mouettes finder I et minimarked med fornødeheder til livet på campingpladsen. Ca. 1 km fra campingpladsen ligger der desuden et større supermarked, hvis I får brug for at handle stort ind. I kan kokkere jeres egne måltider i boligen og nyde dem i afslappede omgivelser med familien. Vil I nyde et måltid hjemme uden selv at skulle kokkere, så kan I smutte forbi take-away servicen og bestille gode pizzaer og lækre pastaretter. 

Campingpladsens restaurant, Soizic sørger for at forkæle jer med udsøgte retter. På menuen er der retter for alles smagsløg, så alt I skal gøre er at læne jer tilbage og nyde pausen fra den stressede hverdag i Danmark. Måske aftenen skal sluttes af med en velsmagende drink på Bar de la Plage?

Er I på udkig efter gastronomiske oplevelser, så kan en tur til Carantec, St Pol de Léon eller Roscoff være de helt rigtige steder at forkæle jer selv. Byerne byder på fantastiske restauranter og hyggelig atmosfære. 

Camping Les Mouettes gør det let at holde ferie

Camping Les Mouettes gør det let at holde ferie

For at gøre ferien endnu bedre og lettere, introducerer Camping Les Mouettes jer for en endnu smartere betalingsmåde. Ved ankomst får I udleveret LM-pass armbånd, der fungere som betalingskort. I sætter penge ind på armbåndet og slipper så for at slæbe pungen rundt på campingpladsen, hver gang I skal købe noget. 

Med app'en Mini-Club Board og hjemmesiden miniclub-board.com gør I registreringen af børnene til børneklubberne meget hurtigere. I slipper for at udfylde papirer ved ankomst, så børnene kan sendes afsted med det samme. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Bretagne er særligt kendt for det betagende landskab og smukke natur, som I kan udforske på cykel- eller gåture. Nyd en dag på havet med en skøn sejltur rundt om bugten, hvor I kan besøge nye byer og små øer. Er I på udkig efter historiske seværdigheder eller hyggelige dagsture, så bør I smutte forbi byerne Morlaix, Roscoff eller Saint Pol de Léon. Byerne har charmerende atmosfære, som er værd at opleve.