Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Oyats

Alt det får I:
Skøn beliggenhed
Naturskønt område
Stort poolområde med børnepool
Masser aktiviteter og faciliteter
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 500 m
Antal standpladser
Antal: 855
Tætteste by
7 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 500 m
Antal standpladser
Antal: 855
Tætteste by
7 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Fælles grill område

Velkommen til Camping Les Oyats

Denne firestjernede familiecampingplads har en skøn beliggenhed i den 17 hektar store pinjeskov Landes de Gascogne. Kun få hundrede meter derfra finder du en lækker sandstrand, der indbyder til leg og underholdning for hele familien, og på campingpladsen venter aktiviteter for både store og små. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 855
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
7 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
500 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Spray park
Andre faciliteter
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Underholdning
Mini klub
Butikker
Supermarked
Lokale produkter
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Hav, 500 m
Vandsport
Surf-skole
Windsurfing
Windsurfing skole
Wellness faciliteter
Sauna

Camping Les Oyats i Frankrig

Gør klar til dejlig ferie

Gør klar til dejlig ferie

På Les Oyats campingplads er rammerne sat for en sjov og aktiv ferie for hele familien. Pladsen er beliggende i en smuk pinjeskov tæt på havet, og der er rig mulighed for at deltage i sjove aktiviteter både til lands og til vands. I kan bade og surfe på havet, cykle og gå lange ture i skoven og dyrke flere former for boldspil på campingpladsen, der både tilbyder tennis, beachvolley, petanque, bordtennis og minigolf. På campingpladsen finder I desuden et stort poolområde indrettet til både børn og voksne samt et wellnessområde, hvor mor og far kan slappe af. Der er også tænkt på de små, som hver formiddag kan hygge sig sammen med andre børn i børneklubben.

Poolen eller stranden?

Poolen eller stranden?

Der er rig mulighed for at bade i timevis på campingpladsen, der kan tilbyde sine gæster fri adgang til et stort poolområde, der består af 700 m2 tempererede pools. De voksne kan bade i den store pool, og hvis lysten til at være aktiv melder sig, er der mulighed for at dyrke vandaerobic. Børnene kan bade og lege i børnepoolen, og de lidt større børn kan tage en tur i vandrutsjebanen. Hvis du trænger til at slappe af, mens børnene hygger sig i børnebassinet, kan du nyde solen på en liggestol ved poolkanten. I kan også pakke spand og skovl og tage ned til stranden, der ligger få hundrede meter væk. Her kan ungerne bygge sandslotte på de hvide strande i timevis, mens forældrene slapper af. Fra juli til august er der mulighed for at prøve kræfter med surfing, hvis I har mod på det.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

I løbet af feriedagene skal I nyde kolde forfriskninger og franske lækkerier. Og det kan I gøre på feriestedet, som med dens kombinerede bar-snack-restaurant tilbyder snacks og kolde forfriskninger, samt mulighed for at spise jeres aftensmad i hyggelige omgiveler. I kan også besøge de lokale restauranter og markeder i Seignosse og smage på lokale specialiteter som foie gras og andebryst samt fisk og skaldyr. I kan handle ind i supermarkedet, som I finder på campingpladsen, og lave jeres egne måltider.

Aktiviteter og afslapning

Aktiviteter og afslapning

På Les Oyats er der et væld af aktiviteter for hele familien. I kan spille tennis, beachvolley, petanque, bordtennis og minigolf, og hvis konkurrencelysten melder sig, kan I deltage i de turneringer, der arrangeres om eftermiddagen. For familiens yngste er der underholdning i børneklubben hver formiddag fra kl. 9-12. Her kan de blandt andet hygge sig med kreative workshops, lege, gåture og shows. Der er også en legeplads på campingpladsen samt et stort poolområde, hvor både børn og voksne kan tilbringe timer i vandet eller på liggestolen ved poolkanten. Hvis mor og far har brug for lidt selvforkælelse, kan I benytte jer af campingpladsens wellnesstilbud.

Familieoplevelser i vente

Familieoplevelser i vente

Campingpladsen er beliggende i et naturskønt område i Landes de Gascogne, og der venter jer utallige oplevelser uden for campingpladsen. I kan blandt andet udforske de smukke omgivelser til fods og på cykel. I Seignosse og Landes kan I se på vilde dyr i Labenne Zoo, tage på bådtur fra Huchet til Moliets eller på økomuseum Marquéze. Det er også oplagt at tilbringe tid i Baskerlandet, hvor I kan tage på vandreture og bjergvandringer ved La Rhune og besøge de smukke baskiske landsbyer Espelette og Arcangues.