Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Palmiers (Hyéres)

Alt det får I:
Kæmpe vandland
Kun 300 meter til strand
Et væld af aktiviteter og god underholdning
Flotte faciliteter på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
300 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Strandtype
300 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el

Friferie byder velkommen til Sydfrankrig

Danskerne er vilde med bil- og campingferie, og det forstår man jo godt. Der er en helt unik og primitiv frihed, helt uden hverdagens bekymringer, forbundet med den slags ferier. En af de populære destinationer er Frankrig og Sydfrankrig i særdeleshed. Her er man nemlig næsten garanteret sol og varme – noget som den danske sommer ikke altid kan levere. Camping Les Palmiers er placeret netop her, og den har alt, hvad feriehjertet begærer. Badeland, pool, lækker strand lige i nærheden, lækker lokal mad og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
300 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Fitness
Tennis
Boule
Volleyball
Minigolf
Sportsturneringer
Bordtennis
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Sauna
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Butikker
Bageri
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Snackbar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
200 m

Derfor skal I tage til Camping Les Palmiers

Stort vandland på Camping Les Palmiers

Stort vandland på Camping Les Palmiers

Da man i sin tid byggede campingpladsen, besluttede man, at den skulle være designet til familier med børn i alle aldre og på alle størrelser. Derfor er en af Camping Les Palmiers’ største styrker deres store badeland. Badelandet, som er bygget op i en mexicansk stil, vil med garanti være et hit ved børnene. I vil have mulighed for blandt andet at besøge campingpladsens badeland, der måler hele 850 kvadratmeter, køre om kap i vandrutsjebaner med mange spor, flere forskellige bassiner til både store og små, vandfald, massagestråler, strømbassiner og jacuzzi til de voksne. 

Flot strand kun 300 meter fra pladsen

Flot strand kun 300 meter fra pladsen

Man kan naturligvis ikke være en campingplads ud til kysten, uden at tilbyde strandfaciliteter - og det er bestemt heller ikke tilfældet for Camping Les Palmiers. I får altså ligeledes adgang til en af verdens flotteste strande, som ligger blot 300 meter fra receptionen – en kort, hyggelig gåtur gennem campingpladsen. Kort sagt: der er badefaciliteter for enhver smag, om du er til strand eller pool.

Spis jer mætte i pladsens restaurant

Spis jer mætte i pladsens restaurant

Camping Les Palmiers har fokuseret mest på deres badeland og haft for øje, at målgruppen var turister af enhver art. Derfor finder I en kombineret restaurant og bar, som mest laver pizza, men som også tilbyder et lille menukort ved siden af, så alle kan gå glade og mætte derfra. Om dagen er restauranten en snackbar, og I kan på ethvert tidspunkt sidde og nyde jeres mad med udsigt til det store badeland og det smukke hav – eller tage maden med hjem, og nyde den dér.

Når I skal handle

Når I skal handle

I snackbaren eller kiosken på pladsen har I naturligvis mulighed for at købe vand, is, kaffe og andre fristelser i løbet af dagen. Men skulle I få brug for større indkøb, må I i bilen og ind til den nærmeste by, som heldigvis ikke ligger mere end et par minutter væk. Til gengæld tilbyder pladsen vaskeservice, så I ikke behøver at stå for dét selv.

Faciliteter og aktiviteter på Camping Les Palmiers

Faciliteter og aktiviteter på Camping Les Palmiers

En stor campingplads som Camping Les Palmiers har tusindvis af gæster om året, og derfor er deres faciliteter og arrangementer i løbet af sommeren også i topklasse. I har mulighed for at deltage i sportsturneringer, temafester og en masse andre sociale arrangementer, eller I kan spille tennis, fodbold eller andre ting med familien og vennerne. Kort fortalt: på Camping Les Palmiers finder I alt, hvad I skal bruge for at få en rigtig god ferie.