Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Pêcheurs

Alt det får I:
Skønt poolkompleks til familien
Prøv det afslappende wellness
God beliggenhed i Côte d'Azur
Spis i restauranten på stedet
Top Faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Fodbold
Separat børnepool
Opvarmet
Restaurant
Top Faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Fodbold
Separat børnepool
Opvarmet
Restaurant

Campingplads med pool og wellness

Det er vigtigt, at du og din familie kan finde den perfekte campingplads, der kan opfylde alle jeres behov. Derfor er vi glade for at kunne fortælle jer om den meget smukke campingplads, Les Pêcheurs, som ligger i Provence-Alpes-Côte d'Azur i det sydøstlige Frankrig. Her kan I holde ferie ved et dejligt, afslappende poolkompleks og nyde en masse skønne faciliteter på campingpladsen. I kan også udforske området ved Côte d'Azur, der har en masse at byde på. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Kun for voksne (18+), Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Aquarobics
Bueskydning
Boule
Wellness faciliteter
Sauna
Aldersbegrænsning
Massage
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til Camping Les Pêcheurs

Afslappende campingferie

Afslappende campingferie

I det smukke område vil I hurtigt blive fascinerede af den overdådige natur, og området byder på rige muligheder for masser af aktiviteter for både store og små. Selve campingpladsen sørger for, at I sjældent vil føle et behov for at tage ud i nærområdet, for campingpladsens mange faciliteter kan både aktivere jer og hjælpe jer med at slappe godt og grundigt af. I kan under jeres ophold på campingpladsen nyde godt af de mange andre faciliteter med blandt andet restaurant og købmandsforretning.

En masse sjove aktiviteter

En masse sjove aktiviteter

Nyd de smukke omgivelser i den franske natur og kom op i gear ved at tage del i flere forskellige aktiviteter med blandt andet volleyball, minigolf, badminton og bueskydning. I kan også sejle i kano ved en flod, der ligger tæt på campingpladsen med god mulighed for at opleve den skønne natur. Dyrk vandgymnastik i løbet af højsæsonen og nyd temaaftener med live musik. Derudover er der en børneklub, hvor børn i alderen 4-12 år kan deltage i forskellige sjove aktiviteter, blandt andet boldspil og tegning.

Swimmingpool og wellness

Swimmingpool og wellness

Og hvor er det så lige præcis, at man kan dyrke vandgymnastik under ferieopholdet? Ja, i en af campingpladsens mange swimmingpools, selvfølgelig. I kan nemlig nyde godt af de forskellige typer af svømmepøler, og de er alle opvarmede. Der er en stor pool, hvor gæsterne kan svømme frem og tilbage og et børnebassin, hvor de mindre børn kan køle af.

De voksne gæster kan slappe endnu mere af ved at besøge campingpladsens wellnesscenter, der selvfølgelig også tilbyder forskellige former afslapning. Gratis undtaget juli og august. Her kan I for eksempel lade batterierne op i saunaen, tage en dukkert i en swimmingpool, hvor I kan få vandmassage, sætte jer ned i en massagestol eller slappe af i en af centrets tre jacuzzier.

Oplev det azurblå hav

Oplev det azurblå hav

Campingpladsen ligger meget tæt på de helt igennem smukke strande ved den franske middelhavskyst. Og I kan komme ud og opleve kysten og meget mere via en af de mange arrangementer, som campingpladsen organiserer sammen med deres samarbejdspartnere:

  • Kom ud og dyk i det azurblå hav
  • Tag på sejltur, hvorfra I vil se de smukke kystbyer fra en anden vinkel
  • Kom ud på en ridetur på en hest eller pony
  • Prøv kræfterne af på de mange golfbaner i nærområdet

Der er altså masser af aktiviteter, som nok skal underholde hele familien. Hvad end I er til det mere aktive eller det mere afslappende, vil I med en campingferie på Les Pêcheurs helt sikkert få en oplevelse, som I altid vil huske tilbage på med et smil på læben.