Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

La Marina de Canet - Les Peupliers

Alt det får I:
Kæmpe poolområde med plads til store og små
Masser aktiviteter for store og små
Spændende byer i nærheden
Gode indkøbsmuligheder
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 500 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 500 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads

Nyd en afslappende badeferie på Les Peupliers

Ved foden af Pyrenæerne og Middelhavets smukke sandstrande finder du Les Peupliers. En fire hektar stor campingplads, der med sin beliggenhed i det sydlige Frankrigs varme klima indbyder til en afslappende ferie med masser af sjov for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
500 m
Strandtype
Sand, 500 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Billard / pool
Petanque
Bordtennis
Tennis
Basketball
Fodbold
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, Højsæson
Restauranter / barer
Restaurant
Højsæson
Snackbar
Bar
Højsæson
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Omgivelser
Tætteste by
3 km

Velkommen til Les Peupliers

Alt om Les Peupliers

Alt om Les Peupliers

Campingpladsen ligger i smukke omgivelser i Canet-en-Roussillon i det sydlige Frankrig. Og der er et væld af oplevelser i vente for hele familien på denne grønne campingplads, der ligger tæt på Middelhavets hvide sandstrande. På campingpladsen finder I et stort opvarmet poolområde med bassiner til både børn og voksne, hvor I kan bade og slappe af i timevis. Der er også flere boldbaner med mulighed for at spille fodbold, basketball, bordtennis og petanque, og familiens yngste kan lege på campingpladsens legeplads. Der er også rig mulighed for at tage på udflugt i de naturskønne omgivelser, som byder på flere kulturelle seværdigheder.

Enormt poolområde og fantastiske strande

Enormt poolområde og fantastiske strande

Familiens vandhunde kommer ikke til at kede sig på Les Peupliers, der rummer en 900 m2 stor vandpark med flere vandrutsjebaner. Her kan børnene boltre sig i børnebassinet, og forældrene kan slappe af og nyde solen i de liggestole, der er opstillet ved poolkanten. I kan også pakke strandtasken og tage en tur til stranden i Canet-en-Roussillon, der er en populær badeby. Her er der også mulighed for at dyrke flere former for vandsport, blandt andet vandski, kitesurfing og paddle boarding.

God restaurant, takeaway og bar

God restaurant, takeaway og bar

På campingpladsen finder I en restaurant med en udendørs terrasse, hvor I både kan spise morgen-, middags- og aftensmad. Det er også muligt at bestille takeaway pizza, hvis I foretrækker at spise i mere afslappede rammer. Trænger I til is, kolde drikkevarer eller søde sager i form af churros eller pandekager i løbet af dagen, ligger der en kiosk ved poolområdet, som sælger dette. Der er desuden en bar på campingpladsen med både indendørs og udendørs servering. Her kan I også se vigtige sportsbegivenheder, mens I nyder en kold forfriskning.

Daglige indkøb og shopping

Daglige indkøb og shopping

Dagens avis, lokale delikatesser, brød og kager og andre småfornødenheder kan I købe i campingpladsens lille købmandsbutik. Søger I et større udvalg af butikker og tage på en hyggelig shoppetur, kan I tage en tur til den fine by, Canet-en-Roussillon.

Rig mulighed for at more sig på Les Peupliers

Rig mulighed for at more sig på Les Peupliers

Der er underholdning for hele familien på Les Peupliers, og hverken børn eller voksne kommer til at kede sig på campingpladsen, der emmer af aktiviteter. I kan kombinere afslapning med leg i campingpladsens store vandland, der blandt andet består af et børnebassin samt flere vandrutsjebaner. Liggestolene, der er opstillet langs poolkanten, gør det muligt at slappe af og nyde solen. På campingpladsen er der også forskellige sportsfaciliteter, blandt andet forskellige boldbaner med mulighed for at spille fodbold, basketball, bordtennis og petanque. Hvis familiens yngste søger jævnaldrende at lege med, kan de hygge sig i børneklubben hver formiddag fra mandag til fredag, hvor der er sjove aktiviteter på programmet. Og om aftenen er der underholdning for hele familien, når campingpladsen inviterer til danseaften, karaoke, banko og andre sjove arrangementer.

Autentiske oplevelser og spændende byer

Autentiske oplevelser og spændende byer

Også uden for campingpladsen er der masser af oplevelser i vente. Med sin placering i naturskønne omgivelser tæt på Pyrenæerne og Middelhavet er det oplagt at udforske den smukke natur. Området er også særligt kendt for sin gastronomi og for sine mange vingårde, der er et besøg værd. I kan også tage på en længere udflugt til Spanien, som kun ligger 45 km fra campingpladsen. I den forbindelse kan Barcelona anbefales. Her finder I både charmerende restauranter, hyggelige gader og spændende kulturelle seværdigheder.