Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Prés du Verdon

Alt det får I:
Oplev Côte d’Azur
Lækker pool og wellness
Flere sportsaktiviteter
Legeplads til børnene
Top faciliteter
Direkte til sø
100 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
100 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis

Campingferie i Côte d'Azur

Forestil jer at holde ferie i et frodigt og idyllisk bakket landskab med sol, varme og en flod lige i nærheden, som I kan bade og sejle i. Dette får I mulighed for, hvis I vælger at holde ferie på Camping Les Prés du Verdon i nærheden af området Côte d’Azur, som på dansk kaldes Den Franske Riviera. Campingpladsen er beliggende i den sydlige del af Frankrig, og dette er lig med lækkert, varmt vejr, smuk natur, rigt kulturliv og god mad og vin. Derudover er der ikke langt til Middelhavets kyst. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
100 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Underholdning
Underholdning (aften)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Ferie på Camping Les Prés du Verdon

Ro og luksus for hele familien

Ro og luksus for hele familien

Camping Les Prés du Verdon har gode faciliteter for hele familien på både campingpladsen og i lokalområdet. Der er en stor flod lige ved siden af campingpladsen, som I kan bade og sejle kano i. Samtidig er der også på selve Camping Les Prés du Verdon muligheder for at bade i swimmingpool og at bruge wellnessområdet. Altsammen i noget af den smukkeste natur, som man kan forestille sig!

Der er også gode faciliteter til at dyrke sport på campingpladsen. Bl.a. er der en stor legeplads til børnene, hvor I også kan spille tennis, petanque og badminton. Hvis I som familie ønsker at dyste i minigolf, kan I også dette tæt på campingpladsen. Der er derfor masser af muligheder for at få motion og at dyste imod hinanden i mange forskellige sportsgrene.

Restaurant tæt på campingpladsen

Restaurant tæt på campingpladsen

Tæt på Camping Les Prés du Verdon er der gode restauranter, da der både er pizzeria og andre typer restauranter, som serverer lækker fransk mad fra lokalområdet. Dermed kan I hurtigt finde lækre spisemuligheder efter en lang dag med mange aktiviteter. Tæt på campingpladsen kan I desuden finde flere indkøbsmuligheder, hvis I skulle have behov for at købe ind i løbet af jeres ferie, både i form af bagerier og supermarkeder.

Drømmeferien går til Côte d’Azur

Drømmeferien går til Côte d’Azur

Côte d’Azur er så smuk, at I næsten ville have troet, at så smukke steder kun fandtes på postkort. Ikke desto mindre vil I i Côte d’Azur se krystalklart vand i kystlinjen ned til Middelhavet, fantastiske små og store sydfranske byer, som er spækket med gode restauranter og smukke bygninger, og en varieret natur med både floder, skove og bjerge.

Ønsker I at tage til en storby med gode shoppemuligheder og lækre strande, så er Nice i Côte d’Azur et godt valg. Byen ligger lige ned til Middelhavet, og det betyder, at der er mange kilometer med fantastiske strande. I byen kan I finde mange gode restauranter, til store og små priser, der tilbyder fremragende fransk mad. Nice er dermed en oplagt destination, hvis I vil på en dagstur til en storby med mange muligheder.