Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Rives de Condrieu

Alt det får I:
Opvarmet pool med rutsjebane
Sjove sportsfaciliteter for familien
Børneunderholdning i højsæson
Rolig campingplads i skøn natur
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Udendørs pool
Udendørs pool
Mini klub
Mini klub
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Udendørs pool
Udendørs pool
Mini klub
Mini klub

Familievenlig campingplads i De Franske Alper

Camping Les Rives de Condrieu tilbyder et væld af skønne familieaktivitet på en lille, men utrolig hyggelig plads med rolig atmosfære. Campingpladsen ligger i den lille by Condrieu og langs med Camping Les Rives de Condrieu løber Rhône-floden, som både indbyder til svømmeture, fiskeri og vandsport. I kan glæde jer til campingpladsens flotte poolområde med vandrutsjebane, god børneunderholdning og omgivelser med smukke naturoplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Ferskvand, Opvarmet, Fri
Velegnet til
Underholdning
Højsæson, Alder 5-12 år
Andre faciliteter
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Børn (5-11 år)
Hund
Omgivelser
2 km
Pladsstørrelse
Antal: 196
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
Til børnene

Velkommen til Camping Les Rives de Condrieu

Flot campingplads i  de smukke Alper

Flot campingplads i de smukke Alper

Camping Les Rives de Condrieu har en naturskøn placering mellem en lille å og Rhônefloden ved De Franske Alper, hvor hele familien eller vennerne kan holde ferie på en mindre campingplads med mange muligheder. Campingpladsen har hele 3 pools, gode faciliteter til børn og 4 flotte stjerner. I bor tæt på den lille og landlige by Condrieu, som er kendt for sine produktion af hvidvin. Derudover har I Alperne som nabo, hvilket er garanti for skønne oplevelser i naturen.

Opvarmet poolområde og aktiviteter

Opvarmet poolområde og aktiviteter

Camping Les Rives de Condrieu har et skønt poolområde, hvor der er hele 3 forskellige opvarmet pools. Den ene er en almindelig pool, mens der også er en pool med vandrutsjebane og en separat børnepool. Langs poolkanterne finder I liggestole og parasoller, så I kan nyde solen og udsigten til bjergene omkring jer. Glæd jer også til minigolf, petanque, shows, legeplads, børneklub, multibane, bordtennis, cykeludlejning, udendørs fitness og meget andet.

Besøg nationalparker, safari og Lyon

Besøg nationalparker, safari og Lyon

I nærheden af campingpladsen kan I opleve en masse underholdende og hyggelige aktiviteter, som både byder smukke cykelture, vandreruter og vandsport. Derudover byder Rhônealperne på de to smukke nationalparker Pilat og Vercors, hvor hele familien rigtig kan komme på eventyr. Tag børnene med til Safari de Peaugres og oplev mange forskellige dyr eller besøg byen Vienne eller Frankrigs gastronomiske hovedstad Lyon.