Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Roquilles

Alt det får I:
Pool med vandrutsjebane
Tæt på Middelhavet og skøn sandstrand
Gå-afstand til byerne Palavas og Carnon
Tæt på Montpellier
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads
Multisportsbane
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads
Multisportsbane

Velkommen til luksusferie på Les Roquilles

Camping les Roquilles ligger lige uden for Montpellier. På denne campingplads kan I nyde en ferie i en af ​​de smukkeste regioner i Frankrig. Er Iklar til en afslappende ferie ved havet fuld af god mad, god vin og solrige dage? Book derefter en luksus campingplads på Camping les Roquilles, hvor der er pool og vandrutsjebane, masser af aktiviteter og i gå-afstand til de hyggelige byer Palavas og Carnon. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Multibane
Opvarmet
Velegnet til
Underholdning
Højsæson
Butikker
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Gas og el
Afgrænset område (gratis)
Hund
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
Udendørs
Til børnene
Wellness faciliteter

Mere om Camping Les Roquilles

Middelhavet, sandstrand og pool

Middelhavet, sandstrand og pool

Temperaturerne i det sydlige Frankrig yderst dejlige. Under din ferie på campingpladsen bør du derfor regelmæssigt tage en forfriskende dukkert i det smukke svømmeparadis. Der er flere pools og vandlegepladser for børn, og for de voksne kan dyrkes lidt motion i den dybe pool. Her er vandrutsjebane og skønne bademuligheder.

Hvis I foretrækker en dukkert i havet, er camping Les Roquilles det ideelle valg: Campingpladsen ligger 100 meter fra en smuk sandstrand ved Middelhavet.

Aktiviteter og faciliteter på pladsen

Aktiviteter og faciliteter på pladsen

En campingferie på camping Les Roquilles handler om luksus og afslapning. Campingpladsen er fuldt udstyret. I restauranten på campingpladsen kan du nyde lækre regionale retter med frisk fisk. Nyd et glas lokal vin i baren, og gå ud til middag med hele familien. Hvis du gerne vil leje et mobilhome i skoleferien, kan du benytte dig af det omfattende underholdningsprogram. Underholdningsteamet arrangerer sports turneringer, håndværk eftermiddage og sjove spil for store og små.

Der er fitnessfaciliteter, petanque, multisportsbane, legeplads

Bar, restaurant og indkøb

Bar, restaurant og indkøb

Fra morgenen spreder den gode lugt af bagetter og bagværk på campingpladsen ... intet som en god croissant, avisen og en lille kaffe på barens terrasse med udsigt over swimmingpoolen eller hjemme i ferieboligen.

Frokost og middag i restauranten indbyder til det franske køkken fra Middelhavet med retter af enestående kvalitet. Især fisk- og skaldyrelskere vil elske friskfangede fiske og skaldyr, der serveres i disse skønne omgivelser nær campingpladsens swimmingpool. På aperitif-tidspunktet tilbyder baren tapas og snacks samt cocktails fra barmanden.

Campingpladsens købmand byder dig velkommen hver dag. Du kan shoppe der uden at skulle forlade campingpladsen. Ønskes et større udvalg ligger der flere muligheder i nærheden.

I nærheden af Camping Les Roquilles

I nærheden af Camping Les Roquilles

Camping Les Roquilles har en smuk beliggenhed ved den franske kyst. I nærheden af campingpladsen finder du den antikke by Montpellier. Her kan du nyde en omfattende middag i en af de mange autentiske franske restauranter. Hvis du vil tilbringe en eftermiddags shopping, kan du gå til indkøbscentret i udkanten af byen. Der er også forskellige naturreservater omkring campingpladsen. Lej en cykel, og oplev en af de mange smukke ruter i området.