Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping les Sables du Midi

Alt det får I:
Stort poolområde med vandrutsjebaner
Miniklubber til alle aldre
Underholdning dagen lang
God beliggenhed til strand og by
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis

Vi elsker Camping Les Sables du Midi

Camping Les Sables du Midi er en livlig og familievenlig plads, som ligger omgivet af smukke vinmarker og søer. Campingpladsen er en klassisk fransk campingplads, der byder på kilometervis af fin sandstrand kun 1 km fra pladsen. Camping Les Sables du Midi er den perfekte feriedestination for både familier med børn, par uden børn og venner der rejser sammen, da der er aktiviteter og underholdning for alle. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
1 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Frisør
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Mod betaling
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Tag hele familien med til Camping Les Sables du Midi

Poolområde med plads til hele familien

Poolområde med plads til hele familien

I finder et flot poolområde på Camping Les Sables du Midi. Her kan hele familien have det sjovt i de forskellige afdelinger. De mindste kan lege i børnebassinet eller på vandlegepladsen mens de store kan rutsje om kap i vandrutsjebanerne. I kan også svømme, dykke og spille bold i den almindelige pool. I løbet af ferien kan I også være med til forskellige aktiviteter i poolområdet. Hold eksempelvis formen ved lige med vandgymnastik eller vandpolo. 

Strand og by i nærheden

Strand og by i nærheden

Camping Les Sables du Midi ligger i skønneomgivelser i det sydvestlige vinområde Languedoc-Roussillon. Her er masser solskinstimer og mulighed for at nyde ferien. Gå i kun 10 minutter for at komme til en dejlig sandstrande i det klassiske franske ferieområde, Valras Plage. Her kan I gå hyggelige ture på havnen eller nyde lækre måltider, snacks og kølige drinks på en af de mange hyggelige spisesteder. Det er også fra havnen I kan tage med på bådture eller prøve kræfter med forskellig vandsport. 

Aktiviteter og underholdning dagen lang

Aktiviteter og underholdning dagen lang

På Camping Les Sables du Midi er der dygtige animationshold som sørger for underholdning dagen lang. I kan sende børnene afsted i de forskellige miniklubber hvor der arrangeres lege, spil og underholdning der passer til børnenes alder. Der er også en Teenklub hvor teenagere kan være med til sport og andre aktiviteter og måske møde en ny ven eller veninde. Om aftenen kan hele familien nyde shows med sang, dans, talentkonkurrencer og meget mere. 

Restauranter, bar og indkøb

Restauranter, bar og indkøb

Der er masser flotte faciliteter på Camping Les Sables du Midi for at give jer en dejlig og bekvem ferie. I kan handle i campingpladsens lille supermarked eller spise lækre måltider på campingpladsens 2 restauranter. I kan nyde kolde forfriskninger i baren eller dyrke forskellig sport på campingpladsens multisportsbane.