Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Sablines

Alt det får I:
Kun 26 kilometer til Narbonne
Middelhavet kun 800 meter fra pladsen
Sportsfaciliteter til enhver smag
Stort poolområde med vandrutsjebane
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 900 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 900 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping Les Sablines

Camping Les Sablines ligger nær badebyen Valras-plage i det sydligste af Frankrig. Campingpladsen ligger mod Middelhavet i den franske region Languedoc-Roussillon. Campingpladsen er det ideelle udgangspunkt for en dejlig badeferie med hele familien, samt en aktiv ferie med et væld af sportsmuligheder både til lands og til vands. Pladsen ligger ned til brede sandstrande ved Middelhavet og har desuden et dejligt poolområde. På Camping Les Sablines får hele familien en dejlig ferie i skønne Sydfrankrig. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 900 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Undendørsterrasse
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Camping Les Sablines i Languedoc-Roussillon i Sydfrankrig

Masser af vand til vandhundene

Masser af vand til vandhundene

På Camping Les Sablines vil vandhundene ikke blive skuffet. For det første breder sig en dejlig sandstrand med det skønne middelhavsvand blot 800 meter fra pladsen. Det eneste der adskiller pladsen og stranden er flotte naturområder, hvorfor den lille gåtur til stranden både er flot og komfortabel. Udover at bade i havet, indbyder de brede sandstrande på en afslappende stranddag under solen med en god bog i hånden. Men hvis I hellere ønsker at bade i en pool, så er det store poolområde på pladsen perfekt til dette. Her er både vandrutschebaner. spabade og børnepools. Derfor er alle i familien, både store som små og vandhunde og solbadere, sikre på en dejlig dag ved poolen.

Stort udvalg af sportsfaciliteter

Stort udvalg af sportsfaciliteter

Camping Les Sablines tilbyder et bredt udvalg af sportsfaciliteter, hvor I kan dyrke mange forskellige typer sportsgrene. Her er der noget for enhver smag: I kan spille klassiske sportsgrene som fodbold, volleyball og basket. I kan også prøve petanque, hvilket må være oplagt på en ferie i Frankrig. I kan derudover leje cykler til enten en hyggelig cykeltur med familien i lokalområdet, eller en udfordrende tur på mountainbiken. Hvis I holder af sport på havet, er det i nærheden af pladsen muligt at afprøve dykning, sejlads, surfing og vandski.

Underholdning til feriedagene

Underholdning til feriedagene

Det er selvfølgelig oplagt at prøve kræfter med de mange sportstilbud, hvilket er udgangspunktet for timevis af sjov. De mindre medlemmer af familien kan dog også lade sig underholde på den lille legeplads, ligesom de kan deltage i underholdningsprogrammer, der er målrettet børnene med forskellige sjove aktiviteter. Ikke langt fra pladsen er det muligt at prøve at ride på hest, hvilket er sjovt både for store og små. Desuden arrangerer pladsens ansatte en række aktiviteter om aftenen, shows, dansetimer og meget mere

Gode muligheder for franske lækkerier

Gode muligheder for franske lækkerier

Når I er på ferie i Frankrig skal i selvfølgelig mæske jer i de mange kendte franske lækkerier. Dette kan I let gøre på pladsens egen restaurant, hvor der også er mulighed for at tage maden medhjem i hyggeligt og roligt selvskab med familien. Desuden kan I stille den lille sult i snackbaren, ligesom I kan stille tørsten med læskende drinks i baren. Om morgenen kan I bestille morgenbrød til levering, hvilket giver en dejlig start på en aktiv feriedag. Måske med en dejlig fransk croissant til feriemorgenerne? 

Oplevelser i nærheden

Oplevelser i nærheden

I dette område af Sydfrankrig, hvor campingpladsen ligger, finder I et væld af spændende udflugtsmål og hyggelige byer. Den lille charmerende by Narbonne ligger blot 26 kilometer væk, og byen er derfor oplagt at besøge. Byen er kendt for sin store vinproduktion og den imponerende katedral samt ærkebiskoppens palads byder på imponerende syn til en kulturel dag. I kan også besøge Canet Plage Aqurium, hvor hele familien kan lade sig fascinere af de mange sjove fisk.