Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Masser af kulturelle omgivelser
Stort vandland med rutsjebaner
Tæt på stranden
Aktiviteter for børn og unge
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Camping Les Vagues - sol, strand og kultur

Er I på udkig efter et familievenligt feriested, hvor I finder alt fra strand til grønne områder, så er Camping Les Vagues en oplagt feriedestination for jer. Beliggende i subtropiske Sydfrankrig, hvor der er varmt, og solen er fremme det meste af tiden, er Camping Les Vagues fuld af aktiviteter og gode bademuligheder. Pladsen ligger i byen Vendres-Plage og byder på et sjovt vandland, sportsfaciliteter, strand og smuk natur. Så uanset om I er en familie, der elsker at være aktive eller elsker at slikke sol og slappe af i boblebad, så er der noget for jer på pladsen. Udover at være tæt på strand og natur på Camping Les Vagues, kan I opleve den franske kultur i lokalområdet Languedoc. Her er der ofte musikarrangementer og underholdningsshows for både børn og voksne. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Bølgebad
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Børne-disco
Junior klub
Teenage klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
mod betaling
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Multisportsbane
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Dykning
Tæt på pladsen, 1 km
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Camping Les Vagues

Masser af fantastiske bademuligheder

Masser af fantastiske bademuligheder

Med kun 900 meter til Middelhavet giver Camping Les Vagues jer rig mulighed for at hoppe i havet og sole jer på stranden i ro og mag. Skal der mere sjov til og fart på, har I også mulighed for at stå på jetski på stranden eller prøve de mange vandrutsjebaner i badelandet på pladsen. Derudover er der på selve pladsen mulighed for, at de aktive kan slå sig løs med bordtennis, basketball, fodbold og minigolf. I finder også en spillehal på pladsen til de familiemedlemmer, som ikke er meget til sport.

I pladsens badeland kan I nyde swimmingpool, boblebad, bølgepool, Caribbean Beach og soppebassin, hvor I kan slappe af, og hvor de helt små også kan få lov at køle af. Udover sjove badeoplevelser kan I også forkæle jer selv med wellness. Kun én kilometer fra Camping Les Vagues er der nemlig rig mulighed for at få manicure/pedicure, massage samt ansigts- og kropsbehandlinger.

Bliv underholdt

Bliv underholdt

Alle i familien kan få god underholdning, mens I nyder jeres ferie på Camping Les Vagues. Om aftenen er der nemlig underholdning for enhver smag på programmet. Der er f.eks. comedy og musik for voksne – men også for børn. Der er nemlig tre gratis børneklubber, hvor børn kan se sjove shows, deltage i opfindsomme lege og udfolde deres kreativitet. Klubberne er for børn i forskellige aldre:

  • Club kids er for børn mellem 5-7 år
  • Club juniors er for børn mellem 8-12 år
  • Club teens er for teenagere mellem 13-17 år
Nyd lækker mad på restauranten, eller handl selv ind

Nyd lækker mad på restauranten, eller handl selv ind

Vil I gerne spise god, fransk mad eller få en autentisk indkøbsoplevelse i et fransk supermarked, skal I heldigvis ikke køre i timevis. På Camping Les Vagues er der mulighed for at finde autentiske franske smagsoplevelser. På pladsen finder I nemlig både en bar og en restaurant, en isbar, et bageri, et pizzeria og et supermarked. Her kan I forkæle hele familien med lækre råvarer og desserter, som ikke bliver mere autentisk franske. I kan også vælge at give jer selv den fulde franske indkøbsoplevelse ved at købe jeres mad i supermarkedet og tilberede det selv.

Oplev natur, historie og kultur i Languedoc

Oplev natur, historie og kultur i Languedoc

Camping Les Vagues er helt perfekt til familier, der gerne vil være aktive og bruge meget tid i naturen. Pladsens placering i naturskønne Languedoc inviterer ganske enkelt til udendørs aktiviteter og udforskning af området – måske på hesteryg eller på cykel. I området findes bl.a. historiske landsbyer som den gamle, charmerende landsby Oppidum d’Ensérune, der ligger kun 25 km fra pladsen. Landsbyen, som er den største gallo-romerske landsby i Sydfrankrig, er særdeles smuk og giver en god indsigt i Languedoc-områdets historie.

I Languedoc afholdes også mange forskellige arrangementer, som giver jer et indblik i kulturen i lokalområdet. For eksempel afholdes der musikfestivaler, hvor lokale musikere bliver fejret med flere dages koncerter og shows. Er I mere til humor, kan I tage til Cap d’Agde Comedy Festival og få en aften fuld af grin.