Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping L'Estanquet

Alt det får I:
Stort og flot poolområde med vandrutsjebaner
Snackbar til at stille den lille sult
Bar, restaurant, takeaway og indkøb på pladsen
4-stjernet campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4.5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Multisportsbane
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4.5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Multisportsbane
Fodbold

Velkommen til Camping L'Estanquet

Omgivet af smuk natur og tæt på Atlanterhavskysten finder I Camping L'Estanquet i Charente-Maritime i Frankrig. Den 4-stjernede campingplads åbner igen i år dørene op for masser flotte faciliteter som blandt andet det store poolområde med vandrutsjebaner, restaurant, snackbar, legeplads, petanquebaner og meget mere! Hele familien vil elske at holde ferie på Camping L'Estanquet da der er aktiviteter og underholdning til enhver smag! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 4.5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fodbold
Cykeludlejning
Billard / pool
Sportsturneringer
Boule
Bordtennis
Basketball
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Børne-disco
Butikker
Minimarked
Bageri
Kiosk
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Bar
Take away
Pizzaria
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Strygejern
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Andre faciliteter
Information
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste busstation
200 m
Nærmeste hospital
20 km
Nærmeste marked
3 km
Nærmeste lufthavn
La Rochelle
Nærmeste supermarked
5 km
Tætteste by
3 km

Nyd Camping L'Estanquet i Frankrig

Stor swimmingpool med vandrutsjebaner

Stor swimmingpool med vandrutsjebaner

På Camping L'Estanquet er en af de store stoltheder det flotte poolområde. En stor swimmingpool med plads til at lege og svømme, et børnebassin til de små og ikke mindst 2 slags vandrutsjebaner der starter 9 og 12 meter oppe! Der er god plads omkring poolen og her kan I solbade på liggestolene mens der er fart over feltet i poolen. 


Glem ikke at nyde havet

Glem ikke at nyde havet

Området Charente-Maritime er kendt for sine mange smukke sandstrande på den lange kyststrækning. Kun 4,5 kilometer fra Camping L'Estanquet finder I La Bouverie som er en dejlig sandstrand med masser plads til hele familien. På stranden kan I solbade på et håndklæde i sandet, gå smukke ture langs vandkanten, bygge flotte sandslotte eller tumle i bølgerne, alt hvad der skal til for at få en dejlig feriedag på stranden! 

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

Der er ingen grund til at tænke på madlavning og opvask når I holder ferie på Camping L'Estanquet! På campingpladsen finder I nemlig både en hyggelig restaurant der serverer simple og velsmagende retter til både frokost og aften. I kan stille den lille sult i campingpladsens snackbar i løbet af dagen og hvis I har brug for at handle kan I gå i campingpladsens lille butik der har et bredt udvalg af varer. I finder også et bageri som sælger friskbagt morgenbrød på campingpladsen. 

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Både børn, teenagere og voksne er sikre på at være underholdt på Camping L'Estanquet! Miniklubben er delt op i alder så børnene kan møde jævnaldrende legekammerater. Teenagere kan være med i teen-klubben hvor der arrangeres forskellige aktiviteter som blandt andet sport og spil. På egen hånd kan I blandt andet spille bordtennis, petanque eller spille på multisportsbanerne. Om aftenen er der forskellige shows, temaaftener og andre arrangementer for hele familien - en perfekt måde at slutte endnu en dejlig feriedag af på!

Lidt om området

Lidt om området

Ud over den lange kyststrækning med smukke badestrande i området byder Charente-Maritime også på charmerende byer, spændende historie, smuk natur og masser kultur. I kan også glæde jer til at smage på lækre delikatesser og vin i området. Læs meget mere om området Charente-Maritime