Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Ecolodge l'Etoile d'Argens

Alt det får I:
Gode faciliteter på campingpladsen
4-stjernet campingplads
Stort og flot poolkompleks
Gratis bådtransport til strand
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El

Velkommen til Ecolodge l'Etoile d'Argens

Hold ferie på den dejlige campingplads Ecolodge l'Etoile d'Argens ved det smukke Côte d’Azur i Frankrig. Familien får stort poolområde, mange underholdende aktiviteter og lækker restaurant på feriestedet, så I rigtig kan nyde ferien med en masse dejlige faciliteter. Kør-selv til de mange spændende oplevelser i området, som byder på skøn natur, hyggelige byer og familieaktiviteter. Glæd jer til at komme på ferie og alle de dejlige minder! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Strand
Bus til stranden
Højsæson, gratis
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Organiserede udflugter
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste busstation
800 m
Nærmeste lufthavn
60 km
Nærmeste togstation
4 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Yoga
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Kajakudlejning
Vandcykeludlejning

Ecolodge l'Etoile d'Argens ved Côte d’Azur

Ecolodge l'Etoile d'Argens

Ecolodge l'Etoile d'Argens

I den skønne ferieby, Fréjus, i Sydfrankrig ligger den smukke, 4-stjernede campingplads Ecolodge l'Etoile d'Argens. Her er alt, hvad hjertet begærer, og pladsen har en unik placering ned til floden Argens. Der er rig mulighed for at være aktiv på ferien med mulighed for at spille badminton, tennis, basketball, fodbold og bordtennis, og desuden er der golf, ridning, windsurfing og kanosejlads i nærheden! Der er børneklub for de mindste, og desuden er der træningshold, som særligt de store børn og forældrene vil sætte pris på! Derudover arrangeres der både løbe- og cykelture samt vandgymnastik, så der er basis for en aktiv ferie i det sydfranske!

Stort poolområde og båd til stranden

Stort poolområde og båd til stranden

På denne campingplads er der hele 3 opvarmede pools og 2 jacuzzier, så der er noget for alle aldre! Der er en børnepool til de mindste, og så er der to almindelige pools til større børn og voksne, hvor man kan svømme rolige baner. Omkring de 3 pools er der grønne arealer med palmer og andre planter, som skaber en helt særlig atmosfære. Desuden er der parasoller og liggestole, så du kan tage en pause fra den bagende sol eller stege videre med komforten helt i top! Ud over poolområdet er der mulighed for at besøge en lækker sandstrand. Den nærmeste strand ligger 3 kilometer fra campingpladsen, men der er en lokal båd, som hver dag sejler gratis i mellem pladsen og stranden, så I får både en sejltur og en strandtur ud af det!

Restaurant og brasserie

Restaurant og brasserie

Der er skønne spisemuligheder på denne campingplads! Der er mulighed for take-away, hvis I foretrækker at spise i jeres egen bolig, og der er desuden et brasserie, hvor I kan få lækker pizza fra pizzaovn og andre lækre retter til frokost. Om aftenen, når I trænger til et godt måltid mad efter en lang dag, kan I med fordel nyde aftensmaden under oliventræerne i pladsens restaurant! Her kan I både få internationale kendinger og spændende, lokale retter, og det hele serveres både som menu og som enkelte retter. Hvis ikke I er til oliventræer, kan I naturligvis også nyde maden på restaurantens gårdsplads og nyde udsigten over tennisbanerne og den smukke palmehave. Det er altså ikke blot et måltid mad, men en hel oplevelse! Desuden serveres der lækker kaffe og lignende i restauranten hele dagen.

Friskbagte croissanter fra pladsens supermarked

Friskbagte croissanter fra pladsens supermarked

Hvis I foretrækker selv at tilberede jeres mad, kan I naturligvis handle ind på Ecolodge l'Etoile d'Argens. Der er her et supermarked, hvor I finder diverse madvarer og småfornødenheder til campingferien, og desuden sælges der hver dag friskbagte baguettes og croissanter – så får I bestemt en god start på feriedagen!

Vingård, vandland og spændende byer i området

Vingård, vandland og spændende byer i området

Ved siden af campingpladsen ligger en fantastisk vingård, hvor der er mulighed for at komme på vinsmagning samt købe lokale souvenirs! Desuden ligger Côte d’Azurs største vandland blot 6 kilometer fra pladsen, og den skønne by Saint Raphael ligger 8 kilometer væk. Her finder I en storslået kirke fra det 12. århundrede samt mange kunstgallerier og intet mindre end 4 smukke sandstrande!

Et nyt eco-koncept

Et nyt eco-koncept

På Ecolodge l'Etoile d'Argens kan I holde ferie velvidende om, at pladsen sørger godt for jer, samtidig med at have fokus på naturen. Dette betyder blandt andet, at restauranten i højere grad serverer retter lavet med lokale varer, butikken sælger varer med fair-trade mærket, samt fokus på vandbesparelse, affaldssortering og mulighed for frit at benytte pladsens cykler i stedet for bilen. Derudover arrangeres ture ud i naturen, hvor børn sammen med deres forældre kan blive klogere på økosystemer, dyreliv, og hvordan vi passer bedst på naturen. Eco-konceptet sørger for, at I kan holde ferie med god samvittighed uden at skulle gøre noget ekstraordinært.