Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
4 km fra Sandstrand
Skønt opvarmet pool
40 min fra Montpellier
Vandrutsjebaner
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El

Med et skønt pool område med vandrutsjebaner og børnepool og kun 4 km fra de skønne sandstrande i Sydfrankrig ligger Camping l'Europa og venter på at forkæle jer.

Camping Camping l'Europa ligger ikke langt fra Montpellier i det smukke Sydfrankrig og er det perfekte udgangspunkt, hvis I ønsker at udforske området omkring Montpellier. Her udbydes en bred vifte af sport og fritidsaktiviteter til hele familien på campingpladsen og i nærområdet venter billedskønne strande og hyggelige feriebyer på at forskønne jeres sommerferie. En rigtig god start på en sommerferiedag, er duften af frisk morgenbrød. Heldigvis kan du bestille udbringning af friskbagt morgenbrød på denne skønne plads. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand
Strand
Bus til stranden
Højsæson, gratis
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Hæveautomat
I nærheden
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1.5 km
Nærmeste togstation
3.4 km
Tætteste by
8 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Tæt på pladsen
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Dykkerskole
Tæt på pladsen

Velkommen til Camping l'Europa

Pool og strand

Pool og strand

Lækkert pool området med udendørs opvarmet pool, vandrutsjebaner og børnpool, det er det bedste udgangspunkt for et vellykket ferieophold. På Camping l'Europa får I det hele, og tilmed i skønne omgivelser. Kun 4 km fra campingpladsen venter Sydfrankrigs dejlige sandstrande, så hvis I orker at forlade den dejlige campingplads, er der god mulighed for en tur i bølgen blå. 

Aktivieter

Aktivieter

På Camping l'Europa finder I gode muligheder for sjov og leg og måske lidt konkurrence. Her er masser af aktiviteter at vælge imellem, både på og udenfor pladsen. For de mindste er her legeplads og multisportsbane. I højsæsonen arrangeres her aktivitetsklubber for børnene, mini Disco, kreative værksteder mv. I nærheden af pladsen er der mulighed for ponyridning - spørg venligst i receptionen på pladsen. For de lidt større findes her volleyball bane, multisportsbane, boules, bordtennis, spillehal og mulighed for at spille både basket og fodbold. I nærheden kan der lejes cykler, spilles tennis og bookes tid til ridning. Der kan klatres, spilles bowling og dyrkes alverdens vandsportsaktiviteter. 

Sightseeing

Sightseeing

Også I dette område af Frankrig ligger oplevelserne på lur alle vegne. Den franske Riviera byder på flotte kystbyer og fantastisk natur. Montpellier er måske ikke så kendt som f.eks. Frejus eller Saint Tropez,men byen byder på masser af lækker shopping, fransk arkitektur og feriestemning. Montpelliers trumf er den flot bevarede gamle bydel, som frister med timevis af hyggelige oplevelser med smukke parker, shopping gader, hyggelige pladser og feriestemning, præcis alt det man kan ønske sig, af et ophold i Sydeuropa. Den gamle triumfbue Arc de Triomphe fra 1692 står stolt og rank og byder jer velkommen. Vi kan også anbefale et besøg i Planet Ocean Montpellier, eller Jardin des Plantes. Her er masser af muligheder. 


Restaurant og bar

Restaurant og bar

Udover at der kan bestilles morgenbrød til udbringning på pladsen, få findes her også en snackbar der serverer en lækre anretninger og kolde forfriskninger, når I trænger til at få fyldt maven op, efter at have badet i solen og poolen. Her er også  en dejlig restaurant, pizzeria og take away, så ingen behøver at få sultne i seng. Efter en dag fuld af skønne oplevelser, kan der slappes af I Camping l'Europas hyggelige bar med en kold forfriskning eller is. I nærhed af Camping l'Europa finder I både minimarked og et større supermarked, samt Crêperie. I kan også leje en grill, hvis I selv ønsker at stå for maden