Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Lido

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Velkommen til Camping Lido

Camping Lido ligger på den østlige side af Gardasøen i et område som skråner direkte ned mod søen. Camping Lido ligger 300m fra byen Pacengo og ca. 4 km fra den noget større og skønne ferieby Lazise. Campingpladsen fik for få år siden lavet et helt nyt, stort poolområde, så der nu er hele 4 pools, vandfald og små rutschebaner, til gælde for vores gæster. Camping Lido ligger kun 25 km fra Verona og jeres børn vil elske jer for en tur i Gardaland ikke så langt herfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
April - September
Separat børnepool
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
TV Rum
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Tysk, Italiensk, Engelsk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Pizzaria
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Multisportsbane
Fitness
Cykeludlejning
Aquarobics
Fodbold
Volleyball
Sand
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Pladsstørrelse
Stor plads
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 25 km
Tætteste by
300 m

Boliger - Camping Lido

Camping Lido ved Gardasøen i Italien

Camping Lido

Camping Lido

På østbredden af Gardasøen i Italien ligger denne 3-stjernede campingplads, som byder på masser af sjov for både børn og voksne. Gardasøens østkyst er et af de mest populære feriemål i Italien – blandt andet grundet de mange turistattraktioner i området. Campingpladsen byder naturligvis på både pool og søstrand, og der er desuden et fitnessområde, hvor der er en træner på i åbningstiden, så I kan holde formen på ferien. Derudover er der aftenunderholdning for hele familien samt arrangerede sportsturneringer, kurser og kreative aktiviteter. Der er ydermere en multisportsbane, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser samt mulighed for at spille fodbold, bordtennis, volleyball og basketball.

Kæmpe vandland med 4 forskellige pools

Kæmpe vandland med 4 forskellige pools

Campingpladsens poolområde er lavet om til et decideret vandland, hvor der er sjov for hele familien! Der er intet mindre end 4 forskellige swimmingpools, så her er noget for enhver smag. Til de små er der en skrånende lagune, hvor de kan hygge sig. Til de større børn er der en pool med sjove vandrutsjebaner og et vandfald. Derudover er der en stor, almindelig pool til voksne og svømmeglade børn, samt en opvarmet pool, som især er populær uden for højsæsonen. Omkring poolområdet er der en stor solterrasse, som er udstyret med både parasoller og liggestole, så komforten er i top, når der skal arbejdes på kuløren! Hvis I har lyst til at være lidt aktive, arrangeres der desuden vandgymnastik af campingpladsens personale. Ud over poolområdet ligger pladsen direkte ud til Gardasøen. Der er adgang til en hyggelig småstensstrand, som langsomt skråner. Ud over at man kan bade og lade sig afkøle i søen, er det også et fænomenalt sted til hyggelige gåture eller en lille picnic, hvor I kan nyde den skønne udsigt og atmosfære.

Poolbar, pizzeria og restaurant med udsigt over søen

Poolbar, pizzeria og restaurant med udsigt over søen

Når I bliver sultne på ferien og ikke har lyst til at afbryde jeres solsession, kan I heldigvis bare smutte en tur op til baren ved poolen! Her kan I få is, snacks og læskende drikke hele dagen igennem. Hvis I er lidt mere end småsultne, er der også et pizzeria på pladsen, hvor I kan få udsøgt, italiensk pizza. Ydermere er der en fin restaurant med en skøn udsigt over Gardasøen – her kan I altså både nyde et godt måltid mad og de smukke omgivelser.

Indkøbsmuligheder på Camping Lido

Indkøbsmuligheder på Camping Lido

Hvis du og familien foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også det! På campingpladsen finder I et supermarked, hvor I kan købe alverdens madvarer til alle dagens måltider samt diverse fornødenheder til campinglivet. Ud over supermarkedet er der på pladsen også en bazar, hvor I kan købe diverse ting og sager – der er altså ikke engang behov for at forlade campingpladsen!

Lidt om området

Lidt om området

Camping Lido ligger lige ud til den fantastiske Gardasø og giver dermed en skøn mulighed for at nyde den dejlige udsigt og alle de muligheder, som området byder på.  Blandt andet ligger byerne Lazise og Peschiera i kort afstand herfra. Her finder I hyggelige restauranter, caféer og barer. I Lazise finder I desuden smukke, gamle bygninger, hyggelige gågader og termiske bade. Peschiera del Garda er en hyggelig havneby med en fin promenade, og herfra kan man nemt tage med en af de mange både til de omkringliggende byer. En hyggelig og spændende måde at opleve Gradasøen på. Skal der være fart og grin, er Gardaland et oplagt bud, med en hel dags forlystelser for hele familien.