Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lido

Alt det får I:
Tæt på spændende oplevelser
Fantastisk beliggenhed direkte til Gardasøen
Stort poolområde med vandland
En masse familieaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Campingplads med fantastisk beliggenhed

Camping Lido ligger på den østlige side af Gardasøen i et område som skråner direkte ned mod søen og giver en fantastisk udsigt. Camping Lido ligger kun 300 meter fra byen Pacengo og cirka 4 kilometer fra den noget større og skønne ferieby Lazise. Camping Lido har alt hvad hele familien har brug for, lige fra vandland, indkøb, restaurant og ikke mindst den fantastiske Gardasø! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 25 km
Tætteste by
300 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Sand

Velkommen til Camping Lido

Gardasøens Camping Lido

Gardasøens Camping Lido

På østbredden af Gardasøen i Italien ligger den store 3-stjernede Camping Lido, som byder på masser af sjov, for både børn og voksne. Gardasøens østkyst er et af de mest populære feriemål i Italien, blandt andet på grund af de mange turistattraktioner i området. Campingpladsen byder naturligvis på både pool og søstrand, og der er desuden et fitnessområde, hvor der er en instruktør i åbningstiden, så I kan holde formen på ferien. Derudover er der aftenunderholdning for hele familien samt arrangerede sportsturneringer, kurser og kreative aktiviteter. Der er ydermere en multisportsbane, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser!

Kæmpe vandland med 4 pools

Kæmpe vandland med 4 pools

Campingpladsens poolområde er lavet om til et decideret vandland, hvor der er sjov for hele familien! Der er intet mindre end 4 forskellige swimmingpools, så her er noget for enhver smag. Til de små er der en skrånende lagune, hvor de kan hygge sig. Til de større børn er der en pool med sjove vandrutsjebaner og et vandfald. Derudover er der en stor, almindelig pool til voksne og svømmeglade børn, samt en opvarmet pool, som især er populær uden for højsæsonen. Omkring poolområdet er der en stor solterrasse, som er udstyret med både parasoller og liggestole, så komforten er i top, når der skal arbejdes på kuløren!

Gardasøen: En helt perfekt badesø

Gardasøen: En helt perfekt badesø

Ud over poolområdet ligger pladsen direkte ud til Gardasøen, som vil imponere jer på flere måder. Der er adgang til en hyggelig småstensstrand, som langsomt skråner ned i vandet, hvilket gør stranden børnevenlig at bade i. Ud over at man kan bade og lade sig afkøle i søen, er det også et fænomenalt sted til hyggelige gåture eller en lille picnic, hvor I kan nyde den skønne udsigt og atmosfære. Den hyggelige Gardasø er fantastisk at bade i, da vandet i søen, modsat havvand, ikke bliver alt for koldt.  

Poolbar, pizzeria og restaurant

Poolbar, pizzeria og restaurant

Når I bliver sultne på ferien og ikke har lyst til at afbryde jeres solsession, kan I heldigvis bare smutte en tur op til baren ved poolen! Her kan I få is, snacks og læskende drikke hele dagen igennem. Hvis I er lidt mere end småsultne, er der også et pizzeria på pladsen, hvor I kan få udsøgt, italiensk pizza. Ydermere er der en fin restaurant med en skøn udsigt over Gardasøen – her kan I altså både nyde et godt måltid mad og de smukke omgivelser.

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Hvis du og familien foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også det! På campingpladsen finder I et supermarked, hvor I kan købe alverdens madvarer til alle dagens måltider samt diverse fornødenheder til campinglivet. Ud over supermarkedet er der på pladsen også en bazar, hvor I kan købe diverse ting og sager – der er altså ikke engang behov for at forlade campingpladsen!

Lidt om områdets oplevelser

Lidt om områdets oplevelser

Camping Lido ligger lige ud til den fantastiske Gardasø og giver dermed en skøn mulighed for at nyde den dejlige udsigt og alle de muligheder, som området byder på.  Blandt andet ligger byerne Lazise og Peschiera i kort afstand herfra. Her finder I hyggelige restauranter, caféer og barer.
I Lazise finder I desuden smukke, gamle bygninger, hyggelige gågader og termiske bade.
Peschiera del Garda er en hyggelig havneby med en fin promenade, og herfra kan man nemt tage med en af de mange både til de omkringliggende byer. En anbefalelsesværdig og spændende måde at opleve Gradasøen på.

Tag en dag med fart over feltet

Tag en dag med fart over feltet

Skal der være fart over feltet og sus i maven, er forlystelsesparken Gardaland klart et besøg værd. Den store forlystelsespark sørger for at hele familien kan have en sjov dag, med forlystelser til alle aldre og størrelser!