Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Lido

Alt det får I:
Skønt beliggende ved badesø
Mange familieaktiviteter
Hyggelige restauranter
Tæt på indkøb og oplevelser
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Supermarked
Medium udvalg
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Multibane
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Supermarked
Medium udvalg

Campingplads med fantastiske poolfaciliteter

Camping Lido ligger på den østlige side af Gardasøen i et område som skråner direkte ned mod søen. Camping Lido ligger 300m fra byen Pacengo og ca. 4 km fra den noget større og skønne ferieby Lazise. Campingpladsen fik for få år siden lavet et helt nyt, stort poolområde, så der nu er hele 4 pools, vandfald og små rutsjebaner til gælde for vores gæster. Camping Lido ligger kun 25 km fra Verona, og jeres børn vil elske jer for en tur i Gardaland ikke så langt herfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Multibane
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Sand

Boliger - Camping Lido

Velkommen til Camping Lido

Gardasøens Camping Lido

Gardasøens Camping Lido

På østbredden af Gardasøen i Italien ligger denne 3-stjernede campingplads, som byder på masser af sjov for både børn og voksne. Gardasøens østkyst er et af de mest populære feriemål i Italien blandt andet grundet de mange turistattraktioner i området. Campingpladsen byder naturligvis på både pool og søstrand, og der er desuden et fitnessområde, hvor der er en træner på i åbningstiden, så I kan holde formen på ferien. Derudover er der aftenunderholdning for hele familien samt arrangerede sportsturneringer, kurser og kreative aktiviteter. Der er ydermere en multisportsbane, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser!

Kæmpe vandland med 4 pools

Kæmpe vandland med 4 pools

Campingpladsens poolområde er lavet om til et decideret vandland, hvor der er sjov for hele familien! Der er intet mindre end 4 forskellige swimmingpools, så her er noget for enhver smag. Til de små er der en skrånende lagune, hvor de kan hygge sig. Til de større børn er der en pool med sjove vandrutsjebaner og et vandfald. Derudover er der en stor, almindelig pool til voksne og svømmeglade børn, samt en opvarmet pool, som især er populær uden for højsæsonen. Omkring poolområdet er der en stor solterrasse, som er udstyret med både parasoller og liggestole, så komforten er i top, når der skal arbejdes på kuløren!

Gardasøen: en vaskeægte badesø

Gardasøen: en vaskeægte badesø

Ud over poolområdet ligger pladsen direkte ud til Gardasøen, som vil imponere jer på flere måder. Der er adgang til en hyggelig småstensstrand, som langsomt skråner ned i vandet. Ud over at man kan bade og lade sig afkøle i søen, er det også et fænomenalt sted til hyggelige gåture eller en lille picnic, hvor I kan nyde den skønne udsigt og atmosfære.

Poolbar, pizzeria og restaurant

Poolbar, pizzeria og restaurant

Når I bliver sultne på ferien og ikke har lyst til at afbryde jeres solsession, kan I heldigvis bare smutte en tur op til baren ved poolen! Her kan I få is, snacks og læskende drikke hele dagen igennem. Hvis I er lidt mere end småsultne, er der også et pizzeria på pladsen, hvor I kan få udsøgt, italiensk pizza. Ydermere er der en fin restaurant med en skøn udsigt over Gardasøen – her kan I altså både nyde et godt måltid mad og de smukke omgivelser.

Indkøbsmuligheder på camping

Indkøbsmuligheder på camping

Hvis du og familien foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også det! På campingpladsen finder I et supermarked, hvor I kan købe alverdens madvarer til alle dagens måltider samt diverse fornødenheder til campinglivet. Ud over supermarkedet er der på pladsen også en bazar, hvor I kan købe diverse ting og sager – der er altså ikke engang behov for at forlade campingpladsen!

Lidt om områdets oplevelser

Lidt om områdets oplevelser

Camping Lido ligger lige ud til den fantastiske Gardasø og giver dermed en skøn mulighed for at nyde den dejlige udsigt og alle de muligheder, som området byder på.  Blandt andet ligger byerne Lazise og Peschiera i kort afstand herfra. Her finder I hyggelige restauranter, caféer og barer. I Lazise finder I desuden smukke, gamle bygninger, hyggelige gågader og termiske bade. Peschiera del Garda er en hyggelig havneby med en fin promenade, og herfra kan man nemt tage med en af de mange både til de omkringliggende byer. En hyggelig og spændende måde at opleve Gradasøen på. Skal der være fart og grin, er Gardaland et oplagt bud, med en hel dags forlystelser for hele familien.