Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Lo Monte

Alt det får I:
Opvarmet pool med vandrutsjebane
Spa og massage
Tæt på skøn sandstrand
Fitness og sportsfaciliteter
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, Saltvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, Saltvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Fodbold

Camping med pool og tæt på sandstrand

Camping Lo Mont ligger i Pilar de la Horadada i den sydlige del af Alicante og blot 1 km fra dejlige sandstrande belønnet med blå flag. Om sommeren kan I nyde jeres ferie på campingpladsen i en stille, familiær atmosfære tæt på havet og 5 km fra det største indkøbscenter i Alicante-provinsen. Ønsker I mere aktivitet, så er der masser af muligheder. Der er et underholdningsteam, der organiserer et komplet underholdningsprogram for børn, fodbold, opvarmet pool og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, May - September, Saltvand
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Fodbold
Cykeludlejning
Bycykler
Petanque
Sportsturneringer
Aquarobics
Fitness
Wellness faciliteter
Sauna
Jacuzzi
Massage
Betales på pladsen
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 215
Vandsport
Padel
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson, June - September
Underholdning (dag)
Højsæson, June - September
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
ID armbånd/kort
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
70 km
Nærmeste busstation
3.5 km
Tætteste by
1 km
Nærmeste hospital
20 km
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste togstation
65 km

Velkomment til skøn badeferie med masser af aktiviteter

Spa, opvarmet pool og lækker sandstrand

Spa, opvarmet pool og lækker sandstrand

Campingpladsen har en fantastisk udendørs swimmingpool med et originalt design, der ligger ved siden af restauranten med en skøn udendørs terrasse. Poolen er omgivet af græsplæne og dejlig have, hvor I kan slappe af og solbade. Pladsen livredder passer på jer, når I er i poolen.  Campingpladsen tilbyder også gratis solsenge, så I kan slappe af ved poolen, mens børnene pjasker rundt.

Camping Lo Monte har også et spa, hvor I kan slappe af i krop og sind. Der er et varmt bassin med bobler, jacuzzi med dyser til ben og lænd og tre cervikale jetfly. Efter nogle behagelige timer i spaen, kan I runde dagen af med en tur i saunaen. - Og det bedste er, at alt er inkluderet i prisen for dit ophold.

Den skønne sandstrand ligger ca. 1000 meter fra campingpladsen og indbyder til afslapning og masser af aktivitet på vandet, hvis I har lyst til det. Stranden har blåt flag, så vandet er skønt og rent. 

Massage og sportsfaciliteter

Massage og sportsfaciliteter

For sportselskere tilbyder Camping Lo Monte flere sportsfaciliteter som f.eks. et komplet fitnesscenter, så I kan holde jer i form på ferien. Der er også en fodboldbane, padlebane og petanque. Desuden undervises der kollektive klasser af aerob, vandgymnastik osv.

På jeres ferie må I ikke gå glip af stedet afslapningsområde. Her tilbydes muligheden for at prøve naturlige terapier, der består af forskellige typer massage og kropsbehandlinger.

Restaurant og supermarked

Restaurant og supermarked

I restauranten Lo Monte kan I hver dag nyde en fantastisk menu både for voksne og børn. Der tilbydes en række udsøgte retter tænkt for hele familien. I kan smage på vores udvalg fra middelhavskøkken, glem ikke at prøve stjernen: la paella.

Beliggende ved siden af poolområdet med en stor terrasse og en god service tilbyder vi også take away. I højsæsonen tilbyder vi natforestillinger.

Ønsker I selv at lave mad på ferien eller har brug for lidt lækkert i køleskabet, finder I et stort sortiment af produkter, der tilfredsstiller de behov, der kan opstå under opholdet på campingpladsen. Mad og drikkevarer, frugt og grøntsager, brød og bagværk, campingudstyr, kul osv. Nyd et friskt brød, som skal bestilles på forhånd. I finder også en række grøntsager og et udvalg af delikatesser, is, kolde drikke og meget mere.  Supermarkedet vil være åbent fra juni til september.

Atmosfæren på Costa Blanca

Atmosfæren på Costa Blanca

Atmosfæren på Camping Lo Monte har alt for at nyde havet, bjerget og solen. Der er middelhavsklima med gennemsnitstemperaturer fra 18 ºC, let brise og solskin med 3.200 timer om året. 

Med vores klima er det let at nyde solen på vores lange, hvide og sandstrande, det er også ideelt at gå en tur med børnene. Smukke landformer og middelhavsbjerge, der omgiver vores Camping Lo Monte, inviterer til dejlige udflugter.  Spanien har et af de bedste køkkener og derfor er gastronomien en vigtig kategori i spansk kultur. Traditionel lækker mad, et stort udvalg af fisk, paella, tapas og gryderetter.

Mar Manor: Hvis du I har lyst til at forkæle jer selv yderligere, anbefales et besøg på Mar Menor, hvor der tilbydes naturlig behandling med saltvand og med sandede sedimenter, der er deponeret over tusinder af år i denne zone.