Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lou Cantaire

Alt det får I:
Gode faciliteter på hele pladsen
Flot og stort poolområde
Sublim beliggenhed
Masser sjove aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Velkommen til Camping Lou Cantaire

Midt imellem bjergene og vandet ved den franske riviera ligger den skønne campingplads Lou Cantaire. Campingpladsen har tre stjerner og rummer et hav af muligheder for både at slappe af, være aktiv og få topunderholdning. Her er et stort pool-område, kort afstand til charmerende landsbyer, restaurant og events. Camping Lou Cantaire har alt, hvad campinghjertet kan begære og vi er sikre på at hele familien vil nyde opholdet på denne charmerende campingplads. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Petanque
Til børnene
Legeplads

Campingferie i Sydfrankrig

Stor pool med lækker solbadning

Stor pool med lækker solbadning

Noget af det allerbedste ved at opholde sig i den franske sommerhede er at blive kølet af i poolen. Det har I rig mulighed for på Lou Cantaire Camping. Her er nemlig et stort pool-område med forskellige bassiner til børn og voksne. I kan også blot slænge sig på en liggestol og tage solen ind. Der er tre sjove vandrutsjebaner, der får det til at kilde i maven. Der er også et mindre område med et hyggeligt lille svampevandfald. For at det ikke skal være løgn, er der også en jacuzzi til at slappe af i. Om sommeren i højsæsonen vil der være underholdning i poolen såsom vand-yoga eller vand-dans. I får helt sikkert nogle fantastiske timer sammen ved poolen

Lækker hjemmelavet pizza og andet godt til ganen

Lækker hjemmelavet pizza og andet godt til ganen

Som gæster på Camping Lou Cantaire behøver I ikke bekymre jer om at kokkerere. Der er nemlig en atmosfærisk restaurant og en snackbar, som I kan forsyne jer ved i løbet af dagen. I snackbaren kan I blandt andet få kaffe, varm kakao og frisk brød om morgenen og snacks og drinks om eftermiddagen. Om aftenen kan I se frem til lækre hjemmelavede pizzaer og andre spændende retter på restauranten. I kan kombinere middagen med et af de underholdende shows om aftenen for en fuldendt oplevelse. 


Både børneklub og zumba

Både børneklub og zumba

I skal ikke bekymre jer om underholdning og ting at give jer til, når I bor som gæster på Camping Lou Caintaire. Her sørger et hold af aktivitetsledere nemlig for både shows, børnelege og sportsturneringer, hvor familien kan konkurrere mod hinanden og andre. I kan læne sig tilbage og nyde aftenprogrammet med alt fra magi over mini-diskotek til bingo. Det er også en fremragende måde at socialisere med de andre gæster fra forskellige lande. Om dagen er der dejlige oplevelser i vente for børnene, som kan komme på eventyr i miniklubben. Her kan de lave mad, lege med ansigtsmaling, forberede en cirkusopvisning eller danse. Det giver gode minder at tage med hjem. Når børneklubben ikke har åben, er der altid bordtennis eller legepladsen. De voksne kan deltage i aktiviteter som ”olympiske lege” eller andre konkurrencer i løbet af dagen.

Fantastisk beliggenhed i Sydfrankrig

Fantastisk beliggenhed i Sydfrankrig

Campingpladsen ligger strategisk godt i det flotte Var landområde. Herfra kan I tage på udflugt til de omkringliggende byer Fayence (som har et slot) eller Seillans, Callian, Tanneron eller Tourrettes. I kan også tage til Saint Cassien sø, som ligger tæt på, hvor det er oplagt at svømme eller tage en kanotur. Havnebyen Port Grimaud, som minder om Venedig, er bestemt også et besøg værd!